Merhaba,
Ablam çok iyi bir insandır. Bana karşıda herzaman iyi olmuştur. Kendisinin çocukluğundan beri kilo problemi var.hep diyet yapar ama yinede kilosu fazladır ama ben bunu hiç dile getirmem aksine bana zayıflıycakmıyım çirkinmiyim diye sorduğunda hep motive ederim ve asla olumsuz eleştiri yapmam.Bende normal kiloya sahip biriyim. Ergenlik döneminde birgün denize gittiğimizde bana çok kilo almışsın çok selülitin çıkmış dedi ogünden beri takmaya başladım. Kilo takıntım var.169 boya 60 kiloyum sağlıklı beslenmeye çalışıp spor yaparım. Ama herkesin bir genetiği var taş gibi olamıyorum.Bu sene beraber tatile geldik eşi benim eşim görümce falan.tedirgindim gelirken anneme söyledim beni eleştirmesin fiziksel olarak çok takıntı yapıyorum diye.Annem asla kötü niyetli yaptığını düşünmüyor ve patavatsız olduğunu söylüyor.Ama dün yine sen okdr spor yapıyosun selülitin var diyor. Sonra herkesin yanında kalçamı sıktı jelibon gibisin dedi. Çok sinirlendim yüzümü astım suratıma bakmadı bile.hep yapıyor bunu benim biyerimi elliyor ve çok yumuşak vb.gibi yorumlar yapıyor. Görümcesi bana manken gibisin falan dedi onamı kızdı bilmiyorum. Kendi vücudu deforme durumda ama ben ona bana sorduğunda bile yok değil sporla hemen düzelir diyorum. Kendi neden bunu yapıyor anlamıyorum

Çok basit bir konu ama kırıldım ve kırılmaya devam ediyorum