• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aynaya bakarken iğreniyorum

Cidden kafana takma canım. Yeterince takmissin artık daha fazla kafana dert etmem bu saçmalıkları de ve mazinde bırak bu durumu.

Eski sevgilinde ya hastalıklı bir sevgiye sahipmiş. Güzel olan sevgili değildir , sevgili olan güzeldir diye bir söz var. iyi ki kurtulmussun ondan. Kimse senin özgüveninden, mutluluğundan , sağlığından ve huzurundan önemli değil.

Toparla kendini ve içindeki bu negatif düşünceleri at, içinden , beyninden temizlersen bu adamı , tekrar kendi guzelligini kesfedeceksin :21:
Ben sevince aşık olunca dünyanın en güzeli gibi geliyor :eek:hiç tipte takıntım olmadı

Ben sevince aşık olunca dünyanın en güzeli gibi geliyor :eek:hiç tipte takıntım olmadı

Ben de öyle. Sevgilim kendisini çirkin bulur ama benim gözümde dünya yakışıklısı . Gerçekten de yakışıklı ama. :KK68:

Küçükken o da ailesinden ve çevresinden çirkinsin sözlerine muhatap olmuş ama şimdi hem ben hem de çevremizde yakışıklı olduğu söylene söylene o da bu psikolojiden çıkıyor artık. :KK9:

Çevrenin sözleri cidden insan psikolojisi üzerinde çok etkili, o nedenle negatif insanlardan cidden uzak durmalı. :stop::duduk:

Ben de öyle. Sevgilim kendisini çirkin bulur ama benim gözümde dünya yakışıklısı . Gerçekten de yakışıklı ama. :KK68:

Küçükken o da ailesinden ve çevresinden çirkinsin sözlerine muhatap olmuş ama şimdi hem ben hem de çevremizde yakışıklı olduğu söylene söylene o da bu psikolojiden çıkıyor artık. :KK9:

Çevrenin sözleri cidden insan psikolojisi üzerinde çok etkili, o nedenle negatif insanlardan cidden uzak durmalı. :stop::duduk:
Annemede çocukken anneannem ne çirkin dermiş kuzeni için şöyle kızım olmadı dermiş ben ve Kardeşimin minnoşu anneme benzeriz küçük minnoş kızımız pek güzel bende fena değildim anneannem in hat yemesi özgüveni yoktur annemin
Bu arada ben gençken minyon ve çok güzeldim kafayı yiyince benle tipimle uğraşmıştı o zamanki ex ler evlendikleri insanlar çok güzel değil aşağatırsan aşalarlar öz güvenli olmalı tmm salmamalı ama laf ta söyletmemeli

sizi dışgörünüşünüzle yargılayan adamlara prim verip kendi bedeninize düşman olmayın. iyi insanlar başkalarının değiştiremeyeeceği şeyler yüzünden onları suçlayıp aşağılamazlar. baştan sizi sevmeyen birine değer vererek kendinize ihanet etmişsiniz. ve emin olun esgi sevdiğiniz kişiden daha yakışıklı ve dış görünüşünüze bayılacak bir sürü erkek var dışarda.

Sizin dış görünüşten ziyade psikolojinizi duzeltmenize ihtiyacınız var. Kendinize gelin hayat sadece dış görünüşten ibaret değil.
Ben tipsiz olduğunuzu düşünmüyorum çünkü eminim ki tüm bakımlı kadınlarin kendine has bir guzelliig oluyor. Bakiminizi eksik etmeyin .İlk önce siz kendinizi sevin sonra başkaları...

Bir erkeğin sözleriyle kendini çirkin hissetmen yüzünden kendini suçlama lütfen.Sistematik bir aşağılanmaya maruz kalmışsın farkında olmadan 1 yıldır.Böyle hissetmen gayet normal.Bunu fark etmen ve böyle düşünmenin yani kendini çirkin görmenin sebebinin kaynağını bulman bu düşünceyi değiştirmeni kolaylaştırır.

Eşimle çıkmaya başladığımız ilk dönemlerde kendimi onun yanında patates gibi hissederdim.Sanki utanırdım yakıştıramazdım kendimi ona.Bu özgüvensizlikten değildi kendimi beğenirdim aslında ama eşim yakışıklı hoş bir adam.Ortama girdiğimizde dikkati o çeker hep.Bu duruma ilk başlarda üzülürdüm hatta eşimi çıkarken bırakmayı düşündüm hep çiftler birbirine denk olmalı diye.Eşim hep tersini söylerdi , ben ne düşünüyorsam tam tersini.Söyleye söyleye benim de düşüncelerimi değiştirdi.Yani seninkinin tam tersi bir durum yaşadım ben de.İnsanın hayatındaki insanın söylediklerinden , düşündüklerinden etkilenmesi çok normal.O adamı bıraktığın iyi oldu , nelere maruz kaldığını fark ediyorsun artık.Eski haline dönmen zaman alabilir.Ama bu ilişkiden bazı şeyler öğrendiğini düşünüyorum.Kim olursa olsun senin dış görünüşünle ilgili bişey söylerse kendinle ilgili algını etkilemesine izin verme.Bu dünyada her insan değerli ve biriciktir.Böyle yüzeysel insanlardan da uzak durursun artık çünkü tanıdın bu tipleri.Bi' bakıma iyi olmuş.

Güzellik çok göreceli bir kavram. Bazen erkekler çok güzel bir kadını itici, bize çirkin gelebilecek bir kadını ise çekici bulabiliyor. Bu sizinle alakalı bir durum değil. O yüzden lütfen hayatı kendinize zindan etmekten vazgeçin.

Keşke daha önce terketseydiniz bu adam müsveddesini. Bu göbeği olan klasik Türk erkeğinin 2 kilo fazlası var diye kadının üzerinde psikolojik baskı kurması. Net hiç değişmez , aslında bunu kendi kusurlarını göstermemek ve size daha yetersiz hissettirip ondan ayrılmamanız için yapıyor. Bu bir manipülasyon tekniği bazı insanlar farkında olmadan yapıyorlar bunu.

Siz güzelsiniz , çok da güzelsiniz hemde kilonuz falan da çok az sakın daha fazlasına başvurup çeşitli hastalıklara yakalanmayın. Adam resmen beden algınızı bozmuş . Ben çok kilolu bir insanım ama şimdiye kadar kimse bana bu konu hakkında baskı yapamadı çünkü kilo alınıp verilir dış görünüş değişir ancak zehir gibi geçen günlerin tadı ağzınızdan silinmez.

Arkadaşlarınızla dertleşin, güzel kıyafetler alın gezin, baktınız kendiniz başa çıkamadınız destek alın.

Beyefendinin kendisi Kıvanç Tatlıtuğ standartlarında mıymış acaba ! Ay Allah aşkına bi erkek uğruna özgüveninizi neden yerler altına alıyorsunuz allah aşkına kendileri ne ki ne bekliyorlar ! Kendinize gelin ve kendinizi sevin o adamın dediklerinide kafanıza takmayın :KK200:

O çok çekiciydi dediği kadın da benden 10 yaş büyük ayrıca da göğüsleri ve burnu çok kötü estetikli dudakları falan da çok çirkin ve bu kadını beğenip beni beğenmemesi yüzünden iyice kafayı yedim. Hatta kadının vesikalık fotoğrafını ilk gördüğümde yazık falan demiştim kadına o derece beğenmedim ama bir baktım sıfatını asla beğenmediğim kadın ona benden çekici geliyor

Erkekleri anlamak bazen zor canım iki akrabam var karılarını bir zamanlar aldatan bir eşlerine bakıyorum bir de aldattiklari kadınlara eşlerini aptal yerine koyduklarina aciyorum resmen.

Hayatta herşey güzellik değil benim için madem o kadar iyiydi neden ayrildi sende bu boş insan için aynalara küsme İnan ki değmez.

Seni onceki konularindan hatirliyorum ailen sana dunyanin en sacma seyi icin yuz cevirdi en zor zamaninda o herife sigindin onun sana destek olmasini bekledin bu umutla eski sevgilisinden gelen hakaretlere bile katlandin arkadaslarin da pek destek olmadi sana ama sen guclu durdun ve heriften ayrildin.

Ayakta alkisliyorum guzelim seni. Belki de bunlar senin sinavindi. Simdi aynaya bak ve ben ne kadar guclu ne kadar guzel bir kizim de. Lutfen kendine gerekli sefkati vermek icin caba goster. Ben senin yasinda bunlari cidden atlatamazdim. Sen bir tanesin. Umarim bu mesajlarimiz seni biraz olsun neselendirir. Ve butun mesajlarindan o enerji yayiliyor kesin cok guzel bir kizsin sen.
Yorumunuz o kadar iyi geldi ki çok çok teşekkür ederim. Gerçekten de sanırım yaşadıklarım yüzünden objektifliğimi yitirdiğim için bu ilişkinin baştan dikiş tutmadığını hiç göremedim. Çok teşekkürler

Ozguvensiz etkenlerin yanındaki kadini aşağı çekmek icin burundukleri aptalca bi rol bu. Annem babamla 10 yıl evli kaldi. Annem yaşca ondan genç ve cok cok guzel bir kadindi. Evlenmeden once anneme pervane olan adam ( herkes bunu anlatır hala es dost) evlendikten sonra resmen her bulduğu fırsatta annemi aşağılar ezer diş görünüşünü kıyafetlerini saçını başını elestirirdi. Başka kadınları överdi. Su anda yuzde yuz eminim ki yanındaki genç guzel kadinin ışıltısı altında ezilmemek icin resmen annemi ezmiş yillarca. Bosanali 20 yıl oldu annem hala kendini kilolu ve çirkin bulur ama şu an yaşına gore hala oldukca guzel ve asla kimse bzm anne kiz olduğumuza inanmaz mesela. Hakikaten densiz bi adamin eleştirileri bi kadının özgüvenini cok aşağı çekebiliyor. Ayrılmakla en iyisini yapmışsın ama artık seni daha fazla etkilemesine izin verme .

Ay valla biz kadinlar niye boyleyiz:)) seni begenmeyen adam nasil ? Yuz guzelligi? Vucudunda kac tane kas gozukuyo mesela:)) 6 pack var mi? 8 packte olabilir:)) bize laf eden yag tulumlari nasil bizi komplekse sokabilir? Hayatinin merkezine bu hodugu oturtmussun derhal kaldir onu

Seni sevmiyosa senle niye beraber diyenlere.. sevmek baska sevismek baska diyorum.. ben demiyorumda erkeklerin geneli bu dusuncede.. daha iyisini daha guzelini elde edemedi demekki

Cidden kafana takma canım. Yeterince takmissin artık daha fazla kafana dert etmem bu saçmalıkları de ve mazinde bırak bu durumu.

Eski sevgilinde ya hastalıklı bir sevgiye sahipmiş. Güzel olan sevgili değildir , sevgili olan güzeldir diye bir söz var. iyi ki kurtulmussun ondan. Kimse senin özgüveninden, mutluluğundan , sağlığından ve huzurundan önemli değil.

Toparla kendini ve içindeki bu negatif düşünceleri at, içinden , beyninden temizlersen bu adamı , tekrar kendi guzelligini kesfedeceksin :21:

Adam klasik meme-popo seven bir tip belli ki. Boşversene ya o kimmiş senin güzelliğin hakkında yorum yapıyor. Lady Diana yı bşle Prens cHrles beğenmezmiş zamanında, şimdiki eşi Camilla ya bak bir de Diana ya bak. Çok da fifi ya amannn ne takıyorsun bu boş beyinli adamı

sizi dışgörünüşünüzle yargılayan adamlara prim verip kendi bedeninize düşman olmayın. iyi insanlar başkalarının değiştiremeyeeceği şeyler yüzünden onları suçlayıp aşağılamazlar. baştan sizi sevmeyen birine değer vererek kendinize ihanet etmişsiniz. ve emin olun esgi sevdiğiniz kişiden daha yakışıklı ve dış görünüşünüze bayılacak bir sürü erkek var dışarda.

Sizin dış görünüşten ziyade psikolojinizi duzeltmenize ihtiyacınız var. Kendinize gelin hayat sadece dış görünüşten ibaret değil.
Ben tipsiz olduğunuzu düşünmüyorum çünkü eminim ki tüm bakımlı kadınlarin kendine has bir guzelliig oluyor. Bakiminizi eksik etmeyin .İlk önce siz kendinizi sevin sonra başkaları...

Bir erkeğin sözleriyle kendini çirkin hissetmen yüzünden kendini suçlama lütfen.Sistematik bir aşağılanmaya maruz kalmışsın farkında olmadan 1 yıldır.Böyle hissetmen gayet normal.Bunu fark etmen ve böyle düşünmenin yani kendini çirkin görmenin sebebinin kaynağını bulman bu düşünceyi değiştirmeni kolaylaştırır.

Eşimle çıkmaya başladığımız ilk dönemlerde kendimi onun yanında patates gibi hissederdim.Sanki utanırdım yakıştıramazdım kendimi ona.Bu özgüvensizlikten değildi kendimi beğenirdim aslında ama eşim yakışıklı hoş bir adam.Ortama girdiğimizde dikkati o çeker hep.Bu duruma ilk başlarda üzülürdüm hatta eşimi çıkarken bırakmayı düşündüm hep çiftler birbirine denk olmalı diye.Eşim hep tersini söylerdi , ben ne düşünüyorsam tam tersini.Söyleye söyleye benim de düşüncelerimi değiştirdi.Yani seninkinin tam tersi bir durum yaşadım ben de.İnsanın hayatındaki insanın söylediklerinden , düşündüklerinden etkilenmesi çok normal.O adamı bıraktığın iyi oldu , nelere maruz kaldığını fark ediyorsun artık.Eski haline dönmen zaman alabilir.Ama bu ilişkiden bazı şeyler öğrendiğini düşünüyorum.Kim olursa olsun senin dış görünüşünle ilgili bişey söylerse kendinle ilgili algını etkilemesine izin verme.Bu dünyada her insan değerli ve biriciktir.Böyle yüzeysel insanlardan da uzak durursun artık çünkü tanıdın bu tipleri.Bi' bakıma iyi olmuş.

Güzellik çok göreceli bir kavram. Bazen erkekler çok güzel bir kadını itici, bize çirkin gelebilecek bir kadını ise çekici bulabiliyor. Bu sizinle alakalı bir durum değil. O yüzden lütfen hayatı kendinize zindan etmekten vazgeçin.

Keşke daha önce terketseydiniz bu adam müsveddesini. Bu göbeği olan klasik Türk erkeğinin 2 kilo fazlası var diye kadının üzerinde psikolojik baskı kurması. Net hiç değişmez , aslında bunu kendi kusurlarını göstermemek ve size daha yetersiz hissettirip ondan ayrılmamanız için yapıyor. Bu bir manipülasyon tekniği bazı insanlar farkında olmadan yapıyorlar bunu.

Siz güzelsiniz , çok da güzelsiniz hemde kilonuz falan da çok az sakın daha fazlasına başvurup çeşitli hastalıklara yakalanmayın. Adam resmen beden algınızı bozmuş . Ben çok kilolu bir insanım ama şimdiye kadar kimse bana bu konu hakkında baskı yapamadı çünkü kilo alınıp verilir dış görünüş değişir ancak zehir gibi geçen günlerin tadı ağzınızdan silinmez.

Arkadaşlarınızla dertleşin, güzel kıyafetler alın gezin, baktınız kendiniz başa çıkamadınız destek alın.

Şerefsize bak gıcık oluyorum ben olsam sen kimsin Kıvanç mı sen de hiç benim tipim değildin ama kader derdim

Beyefendinin kendisi Kıvanç Tatlıtuğ standartlarında mıymış acaba ! Ay Allah aşkına bi erkek uğruna özgüveninizi neden yerler altına alıyorsunuz allah aşkına kendileri ne ki ne bekliyorlar ! Kendinize gelin ve kendinizi sevin o adamın dediklerinide kafanıza takmayın :KK200:

Kızlar hepinize yorumlarınız için çok çok teşekkür ederim gerçekten moralimi düzelttiniz. Ben de artık onun sırf benim kendisinden daha iyisini bulamayacağıma beni inandırmak ve elinde tutmak için böyle şeyler söylediğini düşünüyorum. Belki direkt olarak böyle düşünmüş olmayabilir ama eminim tavırlarının altıda yatan esas neden bu. Galiba yapılacak en iyi şey ona ne kadar haksız olduğunu ilk önce kendimi severek ispatlamam. Gerçi ispata da gerek yok zaten bu saatten sonra ne yaparsam kendim için yapacağım. Gerçekten iyi bir ders aldım bundan sonra her kim için olursa olsun dış görünüşümle veya hayat tarzımla ilgili kendimle ilgili kişiliğimle ilgili bu denli ödün vermeyeceğim. Makyaj, spor, bakım, kıyafet.. hepsini kendim için yapacağım asla kendimi başkalarına beğendirmek için değil. Çok teşekkür ederim hepinize

Eşimle evlenmeden önceki ilişkimde bunu ben de yaşadım, çok uzun süre de kendime gelemedim.Birisi bir kez size olumsuz bir şey söylerse ya da ara ara olumsuz eleştiri alırsanız özgüven çok yara almıyor, ama sizi beğenmesini istediğiniz kişi ya da sürekli görmek zorunda olduğunuz yakın birinden sistematik olarak kötü hissettirecek şeyler duyarsanız o zaman fark bile etmeden zaman içinde ciddi bir özgüven eksikliği yaşamaya başlıyorsunuz.Hayatımdaki herkes yaşıma göre çok genç göründüğümü söyler, hatta yeni tanıdığım insanlar yaşıma inanmaz bile ama bu arkadaş benim yaşımdan çok fazla göründüğümü iddia ediyordu, sürekli beni kıyaslayıp dururdu, ben hariç birçok kadın ona göre güzeldi.Güya yüz hatlarım çok sertti, kaslı bir kadın değilmişim.Hatta birlikte dışarı çıktığımızda erkekler bana bakıyorlarmış, sinir krizleri geçirip sana neden bakıyorlar, yoksa sen kaş göz mü yapıyorsun, yoksa sana neden baksınlar gibi iğrenç bir kavga bile etmişliği vardı.

Ben o kaosun içinde yanlış bir şeyler olduğunu biliyor ama genede kendime gelemiyordum açıkçası.Sonrasında ayrıldık, beni çok seven ve çok güzel bulan bir adamla tanıştım ve evlendim.Bu sevgi bu yönden beni iyileştirdi lakin uzun süre nüvelerini taşıdım açıkçası.Kendinizi kötü hissettiren insanlardan uzaklaştıkça zamanla iyileşeceksiniz.o pisliği düşünmeyin artık ne yapıyorsa yapsın.Bir de kendinizi aynada bir bütün olarak görün her şeyinizle bir bütün.Yüzeysel güzelliğe takılırsak tonla eksik buluruz çünkü.Çağın güzelliği değişken.O güzellik anlayışına uymayan her şeyimiz çirkin gelir.
Sanırım malesef benim de bunun etkilerini atlatmam biraz uzun sürecek ama hiç değilse artık bu sürecin farkındayım. Ayrıca tek olmadığımı bilmek, başıma gelenin bir erkeklerin iğrenç bi stratejisi olduğunu fark etmek gerçekten bi nevi gözümü açtı.

Konunuzda kendimi gördüm resmen.Benim de eski sevgilim böyleydi.Hatta o işi biraz daha ileri safhaya taşımıştı ''arkadaşlarım çirkin diyor -kendisi öyle düşünüyor aslında- ama ben seni güzel buluyorum yeaaaa'' :KK53: Sağolsun kendisi beni güzel bulan tek insanmış - öyle demeye getiriyordu - ve bunu birden fazla kez söyledi üstelik birkaç aylık kısa bir ilişkide.Ha bir de beni zeki bulmuyormuş arkadaşları,onu hatırladım şimdi,o daha güzeldi :KK53: Hem aptal hem çirkinmişim:KK53: Ne kadar zaman geçti üzerinden hala moralimi bozuyor açıkçası.Ben de diyorum kendime ''ya o ezik sırf sen onu bırakma diye öyle dedi boşveeer,niyeti iyi olsa sana bunu niye söylesin'' diye ama öyle olmuyor işte.Biri övünce ben de aynı duyguları yaşıyorum ''ya he he'' diyorum içimden,bilemedim etkili bir kurtulma yolu varsa bu özgüven eksikliğinden ben de öğrenmeyi çok istiyorum.
Evet ben de içimden aynen yav he he diyorum :( bugün tanımadığım bi kız kirpiklerin çok güzel hangi rimeli kullanıyosun dedi o an sanki kirpiğim olduğunu yeni fark ettim. O kadar şaşırdım ki anlatamam. Çünkü bu herif ben rimel sürdüğümde far sürdüğümde ıy çok kötü olmuş sürme şunları çirkinleştiriyo seni derdi. G*tüm.

Mantik olarak direk soyle bak. Madem guzel degilmissin ne bokuma seninle birlikteymis. Ayrica erkekler gercekten guzellige bakmiyor. Yani bakiyor ama sevdigi zaman zaten sevimli geliyorsun. Bende de eskiden senin takintilarindan vardi. Senin gibi bir erkek arkadasimda oldu aslinda ama benim takintimi tetikleyen o degildi. Ama onu baz alarak sana aciklama yapayim. Yuksek ihtimalle sen herseyini idare ediyosan sorun cikarmayan kiz olarak bakiyordur sana ve seninle birlikteyken evliyken her halti da yiyebilir.
Bencw o adamdan ayrilman en guzeli olmus sakin ama sakin geri donme. Bu kendine yaptigin cok buyuk kotuluk olur. Dunyanin en yakisiklisi bile olsa bu sekilde kendine bi ..otum sanmasinin anlami yok. Cunku ben nice yakisikli tipler gordum yerin dibine soktum egolarindan dolayi. Ama senin bunu yapabilmen suan imkansiz . O yuzden once yavasca uzaklas. Zamanla o adamin igrencliginden dolayi kendini cirkin buldugun heba ettigin yillarina uzulecwksin. Cunku gercekten ama gercekten cok guzelsin. Cunku guzellik gorecelidir. Bunj sakin unutma.
Zaten bi daha dönmem. Belki gerçekten de onun hoşlandığı kadın tipi değildim, olabilir. Ben de benim tipim kadınlardan hoşlanan bi insan bulur onla birlikte olurum bundan sonra. Gerçekten iyi ki yazmışım buraya kendime geldim resmen

Geçen akşam bir tel konuşmasından sonra sabaha kadar bu konuyu düşündüm.

Normal bir erkek arkadaşım kız arkadaşından ayrılmış bunu anlatırken bi kaç kez onun ne kadar güzel olduğunu vurgulamak için benimle kıyasladı. Aynı yaşta sayılırsınız ama o daha bakımlı, taş gibi falan dedi. Ben güldüm beni niye gömüyorsun ki diye. O da bana sen kendine bakmıyorsun ama ilerde nasıl olacaksın acaba dedi.

Ben de ilerde nasıl olacağımı düşünmeye başladım. Ama birden fark ettim ki aslında ben kendimi beğenmiyorum, ilerisinden önce bugün ne durumdayım onu anlamam lazım.

Ben kendimi severim, insanlar beni begenir ama bilinçaltımda bedenimle sorunluyum bunu anladım. Ve hatta boşanmamın üzerinden uzun yıllar geçmesine rağmen hayatıma uygun erkeği çekmememi de buna bağladım.

Bu durumda olmamda etkili kisilerden biri eski eşim olmalı. Yıllarca bana aşıktı , gözümün içine bakardı ama arkadaşların da dediği gibi psikolojik şiddet uyguladı, özgüvenimi yıkıp ona bağımlı hale getirmek için tabii ki boşandım ama yan etkisi demek ki devam ediyor.

Beni bir erkeğin güzel bulmasından çok benim kendimi güzel hissetmem önemli. Kendinden emin olmak için bu gerekli. Karakter özelliklerime ne kadar güvensem de fiziksel olarak yeterli hissetmedigim için hakettigim iliskiyi yaşayamıyorum bence.

Ben yapı olarak çok savaşçı bir ruha sahibim. Pes etmek doğamda yok. Acımı çekip, travmamı yaşayıp yoluma devam ederim.

Lütfen sen de aynısını yap. Bugünden itibaren kendimizi fiziksel olarak daha iyi hissetmek için ne yapmamız gerekiyorsa onu yapalım. Yavaş yavaş, adım adım. Bunu baskalarının beğenisi kazanmak için değil kendi iç huzurumuz icin yapacağız. Eski erkeklere de tesekkür etmek lazım bize daha güzel bir kadın olmak için ilham verdikleri için.

Aklıma niyeyse M.Monroe geldi. Ne kadar etkileyici bir kadın ama sonu nasıl oldu. Yani herseyin başı sağlıklı bir zihin ve ruh. Yoksa dünya güzeli olsan anlamı var mı? Mesela senin eskisi dünya yakışıklısı olsa bu davranış şekliyle bu hayatta mutlu olma şansı var mı sence?

Hersey bu haliyle de güzel ve çok daha da güzel olacak buna inan lutfen, ben inanıyorum.
Aslında ben de sizin söylediğiniz gibi düşünüyorum. Bir insan kendisini nasıl görürse enerjisi o şekilde yansır dışarıya. Biz kendimizi arka planda dahi olsa yeteri kadar güzel bulmazsak negatif enerjimiz fark edilir. Ama kendimizi seversek sırf yaydığımız pozitif enerjiyle bile hemen kendimizi belli ederiz. Burda bana önerilen her şeyi derhal uygulamaya koyacağım.
Bir de bence bu herif benden sonra mutlu olur, çünkü aklı varsa bundan sonraki sevgilisine asla böyle davranmaz.

Sevgili B Bremenmizikacisi bunu seni avutmak için söylemiyorum İnan
Ama senin eski erkek arkadaşım gibi karşısındaki insanın tipini sürekli eleştiren insanların aslında kendilerini hiç beğenmedikleri ve karşısındaki insanı çok güzel/ yakışıklı buldukları ama bunu kabullenemediklerinden karşısındaki insanı da aşağı çekmek için sürekli olarak tipini eleştirdiklerini düşünürüm
Ki çoğunlukla da gerçekten düşündüğüm gibi çıkar özgüvensiz insanlar daha çok yıkıcı eleştiri yapıyor
Emin'im enin güzelliğinin altında çok ezildi
Bu ezikliği seni ezerek atmaya çalıştı

Trauma,önceki konularini hatirliyorum zaten öylesi bir adama böylesi yakisir.Ne beklenirdi ki? Eminim arasan sen de cok hata,kusur bulurdun o kendine yakisani yapmis.
Aslinda iyi ki yapmis yoksa bu adamla kalmaya devam edecektin..
O adamin gözüyle neden bakiyorsun ki kendine?
Onu tamamen atamadigin icin aklindan takiliyor sözleri gitmiyor kulagindan..Ama güzel bir haberim var kurtulmak üzeresin kötü olan ne varsa düsüyor aklina ve artik kendine takik durumdasin.Bence bu iyi bir gelisme.
Ruh hallerinin sürekli degismesi sürecinden bir kac zaman sonra bak nasil iyi hissedeceksin kendini bu yazdigimi hatirla olur mu? Emin ol biraz zaman sonra gececek..
Öncelikle verdigin kilolari geri almaya calis bence.Sana en yakisani gördügün an "duuur" de ondan sonrasi kolay.
Paranin gecmedigi tek yer "kisilik,karakter" Ne yazikki o bir zavalli bu yüzden..
Bir güzellik salonuna gir bir kac saat sonra bak nasil havan,psikolojin degisecek.
Aynalara kendi gözlerinle bak ve yüzüne asina ol tekrar.
Kendini sevmezsen kimsenin seni sevdigine inanmazsin ki..

Kızlar hepinize yorumlarınız için çok çok teşekkür ederim gerçekten moralimi düzelttiniz. Ben de artık onun sırf benim kendisinden daha iyisini bulamayacağıma beni inandırmak ve elinde tutmak için böyle şeyler söylediğini düşünüyorum. Belki direkt olarak böyle düşünmüş olmayabilir ama eminim tavırlarının altıda yatan esas neden bu. Galiba yapılacak en iyi şey ona ne kadar haksız olduğunu ilk önce kendimi severek ispatlamam. Gerçi ispata da gerek yok zaten bu saatten sonra ne yaparsam kendim için yapacağım. Gerçekten iyi bir ders aldım bundan sonra her kim için olursa olsun dış görünüşümle veya hayat tarzımla ilgili kendimle ilgili kişiliğimle ilgili bu denli ödün vermeyeceğim. Makyaj, spor, bakım, kıyafet.. hepsini kendim için yapacağım asla kendimi başkalarına beğendirmek için değil. Çok teşekkür ederim hepinize
Manipüle ederek ilişki yürüten biri demek ki senin eski.Yaş farkı çok olan ilişkilerde bu çok olur.İlişkilerde manipülasyon yazarsan karşına bir çok şey çıkar.Sevgiler...

Back
X