- 20 Ağustos 2014
- 3.445
- 9.519
- 358
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
Eşimle evlenmeden önceki ilişkimde bunu ben de yaşadım, çok uzun süre de kendime gelemedim.Birisi bir kez size olumsuz bir şey söylerse ya da ara ara olumsuz eleştiri alırsanız özgüven çok yara almıyor, ama sizi beğenmesini istediğiniz kişi ya da sürekli görmek zorunda olduğunuz yakın birinden sistematik olarak kötü hissettirecek şeyler duyarsanız o zaman fark bile etmeden zaman içinde ciddi bir özgüven eksikliği yaşamaya başlıyorsunuz.Hayatımdaki herkes yaşıma göre çok genç göründüğümü söyler, hatta yeni tanıdığım insanlar yaşıma inanmaz bile ama bu arkadaş benim yaşımdan çok fazla göründüğümü iddia ediyordu, sürekli beni kıyaslayıp dururdu, ben hariç birçok kadın ona göre güzeldi.Güya yüz hatlarım çok sertti, kaslı bir kadın değilmişim.Hatta birlikte dışarı çıktığımızda erkekler bana bakıyorlarmış, sinir krizleri geçirip sana neden bakıyorlar, yoksa sen kaş göz mü yapıyorsun, yoksa sana neden baksınlar gibi iğrenç bir kavga bile etmişliği vardı.
Ben o kaosun içinde yanlış bir şeyler olduğunu biliyor ama genede kendime gelemiyordum açıkçası.Sonrasında ayrıldık, beni çok seven ve çok güzel bulan bir adamla tanıştım ve evlendim.Bu sevgi bu yönden beni iyileştirdi lakin uzun süre nüvelerini taşıdım açıkçası.Kendinizi kötü hissettiren insanlardan uzaklaştıkça zamanla iyileşeceksiniz.o pisliği düşünmeyin artık ne yapıyorsa yapsın.Bir de kendinizi aynada bir bütün olarak görün her şeyinizle bir bütün.Yüzeysel güzelliğe takılırsak tonla eksik buluruz çünkü.Çağın güzelliği değişken.O güzellik anlayışına uymayan her şeyimiz çirkin gelir.
Ben o kaosun içinde yanlış bir şeyler olduğunu biliyor ama genede kendime gelemiyordum açıkçası.Sonrasında ayrıldık, beni çok seven ve çok güzel bulan bir adamla tanıştım ve evlendim.Bu sevgi bu yönden beni iyileştirdi lakin uzun süre nüvelerini taşıdım açıkçası.Kendinizi kötü hissettiren insanlardan uzaklaştıkça zamanla iyileşeceksiniz.o pisliği düşünmeyin artık ne yapıyorsa yapsın.Bir de kendinizi aynada bir bütün olarak görün her şeyinizle bir bütün.Yüzeysel güzelliğe takılırsak tonla eksik buluruz çünkü.Çağın güzelliği değişken.O güzellik anlayışına uymayan her şeyimiz çirkin gelir.