• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablam gizli nikah kıymış

Hamile olabilir yoksa neden gelmesin ki ? Bir arkadaşım aileden gizli evlendi sonra aynı akşam ailesi öğrendi kız eve geri döndü koz isteme nişan düğün yaptılar kimse öğrenmedi nikahı
Aynen bizde öyle dedik gel kimse duymasın dedik ama yok gelmedi

Çocuk düğün istememiş ondan kaçmışlar biz bi kına olsun yapalım demiştik
Eee kınanın yarısını kız yapar zaten ve cok aman amanda bişey tutmaz
28yasındaki kız hadi dügünü gectim küçücük kınayı bile babasına tercih mi etmiş tekrar soruyorum deli mi ? konu mu eksik ?

İyi akşamlar kızlar hemen konuya giriyorum.
Ablam 28 yaşında 6 yıldır bir ilişkisi vardı biz pek onaylamadık bu ilişkiyi çünkü enişte adayı evlenmiş ayrılmış bir çocuğu var tabi ki olabilir bende evliyim benim de başıma gelebilir bu durum biz sadece ablamın bu sorumluluğu alamayacağını söyledik neyse.
Bu bir şekilde bizi ikna etti babam Tamm gelsinler istesinler vereceğim dedi. Aradan bir ay geçmeden ablam kaçtı nikah falan kıyılmış evini falan düzmüş. Bizi ayakta uyutmuş yani.
Haliyle babam çok kırgın kızgın.
Biz çok yalvardık gelin barışalım düğünümüzü yapalım kimse duymadan diye ama yok ikna olmadı 15 gündür konuşmuyoruz sadece 2 günde bir annemi arıyor o kadar
Babam kesinlikle barışmam diyor bir kere bile kapımıza gelmeyen Adama beni tercih etti diyo
Nasıl yapsam da arayı bulsam bilmiyorum annem çok üzülüyor.
Okuyan yorum yapan herkese çok teşekkür ediyorum
22 yaşında sev. Yaşın 28 olsun. 30yaşına merdiven dayayana kadar ailen seni sevdiğine vermesin. Sonra evlen. Sevdiğinle birlikte ol. Hamile kal(büyük ihtimal hamile). Sonra baban gelsin istesin desin. E ama hamile kalındı. Bunlar kaç ay sonra düğün yaparlar. Karın iyice çıkar o zamana kadar. Mecbur kaçmak zorunda. Ev hazır nikah zaten vardı. Ablancağız mecbur kaçmış bence. Durum böyleyse tabi.

Şahsi düşüncem baba kırılmaktan üzülmekte haklı. Amaa ablan kaç yaşına kadar, kaç sene beklemiş babası için. Bi insan seviyorsa, sevdiğinden uzak tutulmamalı. Sonuç böyle oluyor işte maalesef.

Her kaçan da mutsuz olmuyor. Kaçıp da hayatımın en doğru hamlesini yapmışım diyen tanıdıklarım var. Umarım ablan çok mutlu olsun.
Baban da barışsın. Evlenmiş diye düşman olamaz ya kendi çocuğuyla..

Eee kınanın yarısını kız yapar zaten ve cok aman amanda bişey tutmaz
28yasındaki kız hadi dügünü gectim küçücük kınayı bile babasına tercih mi etmiş tekrar soruyorum deli mi ? konu mu eksik ?
İnan’ın aklından zoru var kaçtığı gece teyzem bn annem sabaha kadar yalvardık gel kimse duymadan halledelim her şey bize ait Yok çocuk düğün istemezmiş öyle olması gerekiyormuş

İnan’ın aklından zoru var kaçtığı gece teyzem bn annem sabaha kadar yalvardık gel kimse duymadan halledelim her şey bize ait Yok çocuk düğün istemezmiş öyle olması gerekiyormuş
Ay töbe töbe ya hayır 18de değil koca kadın arkadasların dedigi gibi hamile demekki

22 yaşında sev. Yaşın 28 olsun. 30yaşına merdiven dayayana kadar ailen seni sevdiğine vermesin. Sonra evlen. Sevdiğinle birlikte ol. Hamile kal(büyük ihtimal hamile). Sonra baban gelsin istesin desin. E ama hamile kalındı. Bunlar kaç ay sonra düğün yaparlar. Karın iyice çıkar o zamana kadar. Mecbur kaçmak zorunda. Ev hazır nikah zaten vardı. Ablancağız mecbur kaçmış bence. Durum böyleyse tabi.

Şahsi düşüncem baba kırılmaktan üzülmekte haklı. Amaa ablan kaç yaşına kadar, kaç sene beklemiş babası için. Bi insan seviyorsa, sevdiğinden uzak tutulmamalı. Sonuç böyle oluyor işte maalesef.

Her kaçan da mutsuz olmuyor. Kaçıp da hayatımın en doğru hamlesini yapmışım diyen tanıdıklarım var. Umarım ablan çok mutlu olsun.
Baban da barışsın. Evlenmiş diye düşman olamaz ya kendi çocuğuyla..
Düşman kimse olmayacak tabi ki ama bu kadar da insan ailesini hiçe sayır mı

6sene hiçe saymamış da karşı çıkmışsınız ama
Kimse kimseye karşı çıkmadı biz söyledik uyardık yaşayacağı sorunları çocuk dengesiz ailenin ne olduğu belli değil
Ablam erteledi hep 1 yıl sonra gelecekler Yok yaza gelecekler Yok şöyle Yok böyle babam da en son gelsinler istesinler sağda solda gören olmuş dede kız 1 hafta sonu kaçtı anlamadık

Abla muhtemelen hamile..
Baska mantıklı bir açıklaması yok yaptığının.
Adam gelsinler demiş,daha kaçmak niye?
Eniste herhalde git gel bisürü masraf yapmayalım dedi,kandırdı kızı.
Ama bu sekilde mutlu olamaz.
Anne baba duası almamış,kalplerini kırmış..
Daha hayır beklemesin o isten:KK14:

Çok zor bir durum ama birazda ablanızın gözünden baksanız ailecek çok güzel olur... Yani ablanız haklı demiyorum yanlış anlamayın ama karşı tarafta dinlenmeli ahkam kesilmemeli hemen
Yo kesinlikle kimse ahkam kesmedi hatta gelin barışalım dedik kimse duymadan hakkederiz dedik Yok düğün istememişler ondan kaçmışlar

Galiba aklıma başka bi şey gelmiyor
Yakın bi arkadasım erkek arkadasından ayrıldı bikaç hafta gecmeden geldi honeyyy dügünüm var diye
Nasıl yani dedim ayrıydınız hangi ara barıstınız hangi ara evlenmeye karar verdiniz dügün tarihide 40gün falan sonra
Ya işte ayrı yapamayacagımıza karar verdik bariz uzatmadan evlenelim falan dedi
Hamilemisin dogru söyle dedim
Sacmalama vs dedi
Dügüne gittik göğüsten bol bi gelinlik giydi alla alla dedim uzak bi ilçeye tasındılar dügünden sonra görüşemedik
Bes aya kalmadan hop cocuk dogurdu
O kadar yakın ve acık görüşlü oldugumu bilmesine ragmen kendiside aşırı rahat bi kız olmasına ragmen söylemedi bana hamile oldugunu utandı vs
Söylememiş olabilir söyleyememiş olabilir Allah yardımcınız olsun babaya dikkat edin

Kimse kimseye karşı çıkmadı biz söyledik uyardık yaşayacağı sorunları çocuk dengesiz ailenin ne olduğu belli değil
Ablam erteledi hep 1 yıl sonra gelecekler Yok yaza gelecekler Yok şöyle Yok böyle babam da en son gelsinler istesinler sağda solda gören olmuş dede kız 1 hafta sonu kaçtı anlamadık
Damat da değişikmiş ama he niye gitmemiş. 🤔
Umarım ablan yanlış biriyle evlenmemiştir.
Evlenmek kötü değil ama işte adam doğru adam olsa keşke.

Babanız çok haklı üzüldüm adamcağıza yaşlı başlı adam çocuğunun en güzel şekilde evden çıkmasını istemiştir. Ablanız kendini affettirmek için elinden geleni yapmalı ve herkesin dediği gibi bence de hamile
Yok yapmıyor ki babam kaçtı kaçalı onu hiç aramadı Hale’n babamı suçluyor adam olsa bni arardı diye trip atıyor

Yakın bi arkadasım erkek arkadasından ayrıldı bikaç hafta gecmeden geldi honeyyy dügünüm var diye
Nasıl yani dedim ayrıydınız hangi ara barıstınız hangi ara evlenmeye karar verdiniz dügün tarihide 40gün falan sonra
Ya işte ayrı yapamayacagımıza karar verdik bariz uzatmadan evlenelim falan dedi
Hamilemisin dogru söyle dedim
Sacmalama vs dedi
Dügüne gittik göğüsten bol bi gelinlik giydi alla alla dedim uzak bi ilçeye tasındılar dügünden sonra görüşemedik
Bes aya kalmadan hop cocuk dogurdu
O kadar yakın ve acık görüşlü oldugumu bilmesine ragmen kendiside aşırı rahat bi kız olmasına ragmen söylemedi bana hamile oldugunu utandı vs
Söylememiş olabilir söyleyememiş olabilir Allah yardımcınız olsun babaya dikkat edin
Babam belli etmiyor ama çok kırgın çünkü ablamı çok severdi onun yeri ayrıydı onda ve kaçtığı adam çok saygısız babama sen kimsin demiş babam diyor ki benim bu kızda hiç mi emeğim Yok yazıklar olsun diyo

Bu tür bir şey evladına bu şekilde ölene kadar küsmeyi gerektirmez bence. Olmuş bir hata. Ablan eşiyle beraber gelip babandan özür dilesin baban da affetsin bitti gitti. Sonuçta kötü bir şey yapmamış evlenmiş. Devletin verdiği hakkı kullanmış nikah yapmış suç işlememiş
Ablamın eşi kesinlikle gelemez çünkü bize küfür etti ablam gelir ama o asla gelemez adam tekin değil

Back
X