ben bursada yaşıyorm ablamda okul yüznden ankara da face şifresini biliyorm face oyunları için hediye kabulü felan arada girerim facesine o sırada sevgilisyle konuşmasını gördm zatn geçen yılın sonuna doğruda aynı evde yaşadıklarını öğrenmiştm bu seferde ilişkiye girdiklerini öğrendm şoktaym ve hamile olabilirmiym felan die konuşmaları vardı ablamın bir arkadaşı ne olup bittiğini biliyormuş onlamı konuşsan ne yapıcm bilmiyorm
Şifresini bilseniz bile konuşmalarını okumanız hiç etik değil.
Arkadaşıyla konuşmak istemeniz ise çok saçma.
İllaki konuşacaksanız, yardımcı olacaksanız ablanızla irtibata geçin.
Önce ablanız ile konuşun..
Doğru ise anne ve babanıza durumu söyleyin..
ben bursada yaşıyorm ablamda okul yüznden ankara da face şifresini biliyorm face oyunları için hediye kabulü felan arada girerim facesine o sırada sevgilisyle konuşmasını gördm zatn geçen yılın sonuna doğruda aynı evde yaşadıklarını öğrenmiştm bu seferde ilişkiye girdiklerini öğrendm şoktaym ve hamile olabilirmiym felan die konuşmaları vardı ablamın bir arkadaşı ne olup bittiğini biliyormuş onlamı konuşsan ne yapıcm bilmiyorm
Gelenekçi yaklaşımları bir kenara koyun ve bireysel düşünün. Sevdiğiniz bir insanla güzel anlar geçirmenin bence hiçbir sakıncası yoktur o yüzden bu olayı doğal karşılamaya çalışın. Anlamsız ve çağ dışı kurallara bağlılık beraberinde mutsuzluk getirir. Buna gayet doğal ve insani bir olay olarak bakmak lazım diye düşünüyorum :)
5. aynı evde yaşıyorsa belki aynı wc kullandıkları için adeti gecikince acaba bişimi bulaşmış diye panik yapmış olabilir...
Doğru bunlar gelenekçi düşünceler.. !
Sevdiğimizle güzel anlar geçirip o anlarda bebek sahibi olmak sonra o bebeği ne yapacağız diye düşünmek çok bireysel..
O bebeği yok etme düşücesi ise çok insani !!
Çok akılcı bir yorum, oldukça yol gösterdi. !
1 ablanın facesini okuman yanlış heleki sewgilisyle olan konuşmalarını
2. ilişkiye grmiş olduğunu nerden çıkardın?
3.ben zannetmiyorumki ilişkiye girsin öyle olsa yakalanma riski olan facede heleki senin bildiğin şifreyle neden konuşma yapsın telefon denilen bişi var
4. sevgilisi kesinlikle böyle bişeyi kabul etmeyen bir insan olabilir, ablan bu konuda tutucu olabilir
5. aynı evde yaşıyorsa belki aynı wc kullandıkları için adeti gecikince acaba bişimi bulaşmış diye panik yapmış olabilir...
kişilerin modernlik anlayışı maalesef yatak odasından geçiyor,sonunda ne olacağını düşünmeden bir anlık zevk uğruna geleceklerini ateşe atıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?