Önce ablanız ile konuşun..
Doğru ise anne ve babanıza durumu söyleyin..
Madem bir halt yiyor sevgili ablanız korunmasını da öğrensinler sonra hamile kalıp ortalıkta viyaklarak geziyorlar..Şimdi ablanız bu çocuğu aldırıp ortalıkda hiçbirşey olmamış gibi dolanacak öyle mi ? ...Eşek sudan gelinceye kadar güzel bir sopayı haketmiş. hem siz hem ablanız..Aynı evde bir erkekle yaşadıgını öğreniyorsunuz ve sessiz kalıyorsunuz !
Gerekirse alınsın okuldan belliki akli melekeleri okuyup adam olmaya musait değil.
gelenekçi yaklaşımlar bireysel düşünceler...doğal olmaya çalışmakkk....anlamsız ve çağ dışı dediğiniz kuralların sabote edilmesinden dolayı neslimizde ne aile ne ahlak ne de din kavramı kaldı...inanaamıyorum yazdıklarınıza...Gelenekçi yaklaşımları bir kenara koyun ve bireysel düşünün. Sevdiğiniz bir insanla güzel anlar geçirmenin bence hiçbir sakıncası yoktur o yüzden bu olayı doğal karşılamaya çalışın. Anlamsız ve çağ dışı kurallara bağlılık beraberinde mutsuzluk getirir. Buna gayet doğal ve insani bir olay olarak bakmak lazım diye düşünüyorum :)
haklısın arkadaşım... böyle düşünmüyorum ve ben bi yobazımm kabul ediyorum...böyle modern olmaktansakişilerin modernlik anlayışı maalesef yatak odasından geçiyor,sonunda ne olacağını düşünmeden bir anlık zevk uğruna geleceklerini ateşe atıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?