Ablam hakkında birşey öğrendim,ne yapacağımı bilmiyorum

Önce ablanız ile konuşun..
Doğru ise anne ve babanıza durumu söyleyin..

daha neler artik...
Neden soylesin? Tore cinayeti ciksin diye mi? Iki yasli insan bosu bosuna uzulsunler sıkılsinlar diye mi? Ablasini universiteyi birakmaya zorlasinlar diye mi? Dovsunler diye mi?

Konu sahibi, ablan kendisi senle paylasmamissa seni ilgilendirmez, karisma ve hic bir sey yapma.

bu öfkenin altında yatan şeyi merak ettim

canim ablanin isine karisma bence.yetiskin insan sevgilisi ile yasayabilir iliski de yasayabilir bu seni alakadar etmez ki.herkesin kendi hayati.sen karisirsin ortalik kotu karisir.sonra pisman olursun.bence sessiz kal.onlar yetiskin bir sorun olursa kendileri halleder.

Belki biraz agir ve vicdansiz gelecek bazilarina ama ablan kesinlikle aldirsin derim ben. Daha okulu bitmemis ve cok genc. Ve sirf bebek gelecek diye de apar topar evlenmekde bana cok mantikli gelmiyor.
Sen de kimseye anlatma. Ablanin, senin ve erkek arkadasinin arasinda kalsin. Bu tür olaylari nekadar kisiye anlatilirsa ortaya cikma ihtimali okadar büyür. Ablanin yaninda olmani da cok takdir ediyorum. Onu sakin yalniz birkma bu zor döneminde.

Burada yargilayan arkadaslarada sunu demek istiyorum. Insanlik hali...hersey biz insanlar icin. Siz yapmadinz ama ne malumki ayni olay kizinizin ya da torununuzun basina gelmeyecegi. Bu nedenle hele bu tarz konularda bukadar kirici ve yikici konusmayin.

ablanızın hayatında söz sahıbı olma hakkınız yoktur. o ablanızın tercihi. Hata yapmışsa da hatayı da kendi çeker. Sizin yapmanız gereken sessiz kalmak. o anlatmak isterse anlatır dertlesmek isterse dertlesir zaten. yargılamak dogru değil..

sen üzülme..haltı yiyen ablan o korksun üzülsün dicem ama olmuyo...ablan sonuçta.

ben durumdan çok bazı yorumlara şok oldum. bazı şeyler ne kadar normal geliyor bazılarına, ne kadar geniş bir millet olmuşuz biz yaa.
medeniyetmiş modernlikmiş... batsın sizin medeniyetınız de modernliğinz de...
ondan sonra evlilik dışı çocuklar, mahvolmuş anne-baba...vah ben ne yaptım diye dövünen kızlar...katledilen bebekler... ve bunu medeniyet adı altında rahatça karşılayan insanlar...
gerçekten yazık. allah sonumuzu hayır etsin...

gelenekçi yaklaşımlar bireysel düşünceler...doğal olmaya çalışmakkk....anlamsız ve çağ dışı dediğiniz kuralların sabote edilmesinden dolayı neslimizde ne aile ne ahlak ne de din kavramı kaldı...inanaamıyorum yazdıklarınıza...

kişilerin modernlik anlayışı maalesef yatak odasından geçiyor,sonunda ne olacağını düşünmeden bir anlık zevk uğruna geleceklerini ateşe atıyorlar
haklısın arkadaşım... böyle düşünmüyorum ve ben bi yobazımm kabul ediyorum...böyle modern olmaktansa

konu sahibine ablanın özeli felan diyen arkadaşlar kimse kusura bakmasın ama herkes okurdu o kızın yerinde olsa...umarım sende bi çıkış yolu bulursun ve ablan da en iyi şekilde bu işten aklanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…