Melis bence şöyle yap. Ablanı ara ve durumdan nasıl haberin olduğunu, facebook'a girdiğinde konuşma penceresinin açıkta olduğunu ve yazılanları bilinçli olarak okumadığını söyle. Bu konuda ona her şekilde yardımcı olacağını ve onun yanında olduğunu söyle ona telaşlanmasına gerek olmadığını söyle bu kadar. Bunu gizli saklı tutman kendini kötü hissettirir. Ablanın yanında olmalısın
söylenenleri dinliyorm eğer ablam hamileyse ona yardm etmek istiyorm bu yüzden konuşmam gerek kürtaj için parada lazım parası olmayabilir dışarı çıkacak bahanesi olmayabilir bu yüzden ona yardımcı olmak istiyorm
ben 92 liym ablam 90 lı
ben bursada yaşıyorm ablamda okul yüznden ankara da face şifresini biliyorm face oyunları için hediye kabulü felan arada girerim facesine o sırada sevgilisyle konuşmasını gördm zatn geçen yılın sonuna doğruda aynı evde yaşadıklarını öğrenmiştm bu seferde ilişkiye girdiklerini öğrendm şoktaym ve hamile olabilirmiym felan die konuşmaları vardı ablamın bir arkadaşı ne olup bittiğini biliyormuş onlamı konuşsan ne yapıcm bilmiyorm
ben bursada yaşıyorm ablamda okul yüznden ankara da face şifresini biliyorm face oyunları için hediye kabulü felan arada girerim facesine o sırada sevgilisyle konuşmasını gördm zatn geçen yılın sonuna doğruda aynı evde yaşadıklarını öğrenmiştm bu seferde ilişkiye girdiklerini öğrendm şoktaym ve hamile olabilirmiym felan die konuşmaları vardı ablamın bir arkadaşı ne olup bittiğini biliyormuş onlamı konuşsan ne yapıcm bilmiyorm
bazı yorumları hiç anlamıyorum, toplum olarak ne hale geldik biz nasıl dogruları yanlısları karıstırır olduk. önce bir büyüğün ile görüş bence, bu annen olabilir- eger hemen babana söylemeyecekse- teyzen kuzenin size destek olacak biri varsa olabilir. eger herkes ortalgı ayaga kaldırır diyorsan kimseye söylemeden ablan ile konus. bu durum gizlenebilecek tolere edilebilecek bişey deilki.. ablan ortada bir bebek ile kaldıgında kim ona nasıl yardımcı olacak.. acele et bişeyler yap ne olur..
ablami aradm ona birseyler bildigimi caktrmadn normal konustm ev arkilrn nasil sev iliskn nasl die bana herseyi anlatti hamilymis
annem belki... Bilmiyorm bende ne yapicm! Ablama elimdn geldgnce destk olurm ama nereye kadarçok üzücü bir durum. aldıracakmı ne yapmayı düşünüyor? ailen öğrense bunları kaldırabilir mi arkasında dururlarmı ablanın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?