Ablam hakkında birşey öğrendim,ne yapacağımı bilmiyorum

profilinde yüksek lisans yazıyor sen 2o yaşındasın ilginç
Ne kadar rahatmış ki emsal teşkil edebileceğini düşünmeden bu şekilde etik olmayan bir şeyi kendinden küçüğüne anlatabiliyor .
Kürtaj için para diyorsun bu parayı sen ailenin yanındayken nasıl tedarik edebileceksin . Sevgilisi sahip çıkar heralde .
Tahminimce ablan üni.3.sınıfta falan olmalı 1.5 yılı kalmış annenlere söyleyerek okulunu bari tehlikeye atma derim

aramizda 2 yas var
aldirmasi lazm telefonda pek konusamadi kotu oldu herzaman yaninda olcagmi soyledm oda bilmiyor ne yapicagni

evlenmeyi düşünürlermi peki. sevgilisi destek olabilecek birimi

merhaba
baslik dikkatimi cekti yazilanlari okuyunca cok üzüldüm ne yazik ki ölmüs ile olmus a care yok
ablanin hamilelik durumunu degistiremezsin ama bir soracagim sevgilisinin bu durumdan haber yok mu ablanla evlenmeyi düsünmüyor mu
hemen evlenirlerse sorun ortadan kalkmaz mi
cok zor bir durum allh yardimciniz olsun

cnm ablan ıcın endıselenıosun ewet ama ablan bunları yasadıysa eger ılerısını de dusunmustur ki o senden buyuk aklı basında yani uzulme sen we bılmıo gıbı dawran

ablanızı anlamaya çalışın derim ben manevi anlamda destek olun. yaşın büyük olması her zaman akıl büyüklüğü anlamına gelmiyor tabi

Son düzenleme:
evt sevgilsi destek olur ama ailem okul bitmedn evlenmesini istemz

bak canim cocuk aldirmak bir cana kiymak demek
eger sevgilisi evlenmeyi kabul ediyorsa bence bir an önce nikah kiysinlar bu durumda aileleler de kabul etmek zorunda kalir

ne yapmayı düşünüyor ablanız birşey söyledimi o konuda aldırcak mı çocuğu

daha dün giriş yapmışsın siteye ilk konu böyle ilgi çekici olmuş. profilinde yüksek lisans yazmışsın ama 20 yaşında olduğunu söylüyosun. ayrıca ablana daha bişey söylemeden sana herşeyi anlattığını söylüyosun. kusura bakmayın kızlar ama dikkatlice bakınca bana gerçek gibi gelmedi.

cıdden cnm ya ablan ne dedı pekı ne dusunuo

ne yapıp edip ailenizi evlenme konusunda ikna etmeniz lazım. çocuk aldırma olayına hiç girmeyin bile.. ablanız bu kadar ileri gidebildiğine göre, sonucunu da göze almış demektir... Allah kolaylık versin.

evt dun giris yaptm icimi dokmeye ihtiyacm vardi bu konu icin actm uyeligi aradigmdada ben sadece bilmedigi sansn diye iliskinz nasl felan diye yalan soylemkte iyice zorlancagi seyleri sordm zor durmda oldugu icnde hamile oldugnu soyledi ister inann ister inanmayn beni ilgilendrmz

evlensinler bencede bebişe yazık etmesinler zaten son sınıf falandırlar

evlensinler bencede bebişe yazık etmesinler zaten son sınıf falandırlar

Son sınıf olunca ne oluyor? Hemen iş garantisi mi veriliyor? Tamam kürtaj zor bir sınav ama işsiz güçsüz iki gencin çocuk sahibi olmasını ben doğru bulmuyorum. Bir kere ablası baştan hayatını karatmış olacak, hamilelik, doğum derken okul uzayacak, çocuğa mı bakayım iş mi arayayım derken ailevi sorunlar başgösterecek ve sonuç boşanmış bir aile daha.

bence kesinlikle aileni karıştırma.. ablanda aldırsın derim daha bebek değil duygusala bağlamasın kimse hücre fetüs o ve daha öğrenciyken ileride doğacak bebeğin hayatnı baştan karartmaya gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…