evlenmeyi düşünürlermi peki. sevgilisi destek olabilecek birimi
evt sevgilsi destek olur ama ailem okul bitmedn evlenmesini istemz
ablami aradm ona birseyler bildigimi caktrmadn normal konustm ev arkilrn nasil sev iliskn nasl die bana herseyi anlatti hamilymis
evt dun giris yaptm icimi dokmeye ihtiyacm vardi bu konu icin actm uyeligi aradigmdada ben sadece bilmedigi sansn diye iliskinz nasl felan diye yalan soylemkte iyice zorlancagi seyleri sordm zor durmda oldugu icnde hamile oldugnu soyledi ister inann ister inanmayn beni ilgilendrmzdaha dün giriş yapmışsın siteye ilk konu böyle ilgi çekici olmuş. profilinde yüksek lisans yazmışsın ama 20 yaşında olduğunu söylüyosun. ayrıca ablana daha bişey söylemeden sana herşeyi anlattığını söylüyosun. kusura bakmayın kızlar ama dikkatlice bakınca bana gerçek gibi gelmedi.
evt dun giris yaptm icimi dokmeye ihtiyacm vardi bu konu icin actm uyeligi aradigmdada ben sadece bilmedigi sansn diye iliskinz nasl felan diye yalan soylemkte iyice zorlancagi seyleri sordm zor durmda oldugu icnde hamile oldugnu soyledi ister inann ister inanmayn beni ilgilendrmz
evlensinler bencede bebişe yazık etmesinler zaten son sınıf falandırlar
ablami aradm ona birseyler bildigimi caktrmadn normal konustm ev arkilrn nasil sev iliskn nasl die bana herseyi anlatti hamilymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?