Merhabalar ben ablam ile kendimi bildim bileli iyi anlasanadim ablam benimle hep kendi çıkarı için iyi anlaşır mesela aciktiginda yemek yapmam için beni gazliyor bende iyi anlasmaya başlıyoruz diye düşünüp dediklerini yapiyorum ne olursa olsun ablam diyip hep onu kirmamaya çalışıyorum çünkü kavga ettigimizde annem de çok üzülüyor .
ablam gecenlerde sevgilisinden ayrildi buraya gecmeden önce şunu da belirteyim bizim kedimiz 1 veya 1 buçuk ay önce terasdan düştü ve iki arka ayağını kırdı bu yüzden yemek yerken ve bir çok ihtiyacıni karsilarken ona yardımcı olmamız gerekiyor herneyse ablam sevgilisinden istemeyerek ayrildi çünkü annem istedi eski sevgilisi çok kısıtlayıcıydi anne babamin ablamin bir yere gitmesi için izin vermiş olmasina ragmen o izin vermezdi halbuki ablam ondan izin istemezdi ablam ayrildiktan sonra sürekli disariya gezmeye başladı çünkü kafasını dagitmak istediğini söyledi kedinin bakimi hep bana kaldi ve bende gencim yaz tatilinde gezmek istiyorum arkadaşlarim sosyal medyadan gezdikleri yerleri her gün paylaşıyor ama ben hep evde kedimize bakıyorum tabi bundan şikayetçi değilim ona bakmak benim de gorevim ama surekli ona ben bakıyorum o da geziyor geçen aksam kedimizin ayaginin şiştigini fark ettim ve biraz endiselenip evdekilere de soyledim sonra ablam bana ben zaten stresliyim senin laflarinda bıktım beni korkutma falan demeye basladi (ablam evde olsa bile kedimize hiç bakmıyor herseyini ben yapıyorum) bende daha fazla dayanamayıp kizdim benim de sürekli evde olup bunaldigimi falan dedim ama cidden evde bunaliyordum çünkü eve geldiginde de bana illa kızacak birseyler buluyor azarlıyor ve cevap verdiğimde saçlarımı çekiyor anladığımda da hem suçlu hem de güçlü olduğum tarzinda şeyler söylüyor evde her dediği yapılıyor ama hala en mutsuz kişi gibi davranıyor ben ise evde hizmetçi gibiyim eve geldiklerinde evin temizlenip temizlenmedigi veya kardeşimi doyurup doyurmadigim bana soruluyor bu anlattıklarım sadece yazin değil her zaman oluyor ama bende artık dayanamıyorum sizce sorun bendemi ?