ablam imtihanım galiba

Evlerden ırak kardeş tipi

Ahlaksız cümlesini hak edecek bir şey yapmadım ki evet belki koruma iç güdüsü ama ben de kaç yaşındayım devlet memuruyum kötü ortamlara zaten sokmsm kendimi lafı bana çok ağır geldi kaldıramadım

Ben artık bu saatten sonra gezip tozmak geçmişte yaşanan zor günleri unutmak istiyorum kızımla da tatil yapmak istiyorum ama boşanmış kadın ne yapsa suç galiba koruma iç güdüsü ile yaklaşsa anlarım ama ağzı çok argo şefkat yok cümlelerinde insan onu ayırt edebiliyor

Kimseyi takmayın doğru olanı yaptığınız sürece :) zaten zamanla sizin yaptığınızın en iyisi olduğunu görüp anlayacak herkes
Boşanabilirsiniz, eşiniz sizden önce ölebilirdi. Boşanmayıp mutsuz bir anne mutsuz bir çocuk olmasına müsade etseniz esas kötülük orada başlardı. Bir ömür hiç bir insan mutsuz olmayı hak etmez. Sosyal hayatınıza işinize düzeninize devam edin

Ablanız mutsuz, siz geziyorsunuz, üstünüzden eski eş yükünü attınız, kıskanıyor yüzde yüz. Koruma içgüdüsü değil bu, çekemiyor kendinize gelmenizi, sizi mutsuz eden bir erkekle yaşamak zorunda olmamanızı. Keyfinize bakın ne üzülüyorsunuz.

evet kalbi çok fitne fesat dolu hep ama hep içimi kararttı cümleleri onunla görüşmek bana hiç iyi gelmiyordu zaten buda bahane oldu sanırım ama söylediği cümle ağırdı

ablalar kardeşlerini manevi yük olarak görebiliyor zaman zaman(kendi ablamdan biliyorum) Başınıza birşey gelip kendi başının ağrımasından tedirgin olmuştur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…