- 2 Ocak 2016
- 359
- 217
- 18
- 40
- Konu Sahibi Sevdalumsun
Tuhaf ya bildigin atar yapiyor ablanin yasi sanirim 40merdiven dayamis kisksncligindan istiyosan belli et izin alma bu nedir ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama bunu ona anlatamadikEskiden buralarda da öyle bir adet vardı da artık kimsenin kimseyi beklediği yok çok saçma
Yok daha fazla o ben o yaşa yakınım. MaalesefTuhaf ya bildigin atar yapiyor ablanin yasi sanirim 40merdiven dayamis kisksncligindan istiyosan belli et izin alma bu nedir ya
oIstiyosan kacirma kismetini bosver ablan da sansina kussun napalim yani sen degerlendirYok daha fazla o ben o yaşa yakınım. Maalesef![]()
Ya ben kimse üzülmeyin istiyorum.ben onu uzmeden bu işten nasıl çıkarım onu diyorum akıl istiyorum40 yaşa yakınım diorsunuz abladan izin istiyorsunuz hey Allahım başka dert kalmadi insanlarda....
Üzülmek size yaptigi bir bencillik olur, siz üzmeyim derken üzülürsünüz.Ya ben kimse üzülmeyin istiyorum.ben onu uzmeden bu işten nasıl çıkarım onu diyorum akıl istiyorum![]()
Aynen öyle hir çıkarır o yüzden annem ön ayak oldu sen Karışma dedi bana ama.illa ki bana soracak bak bu güzel fikir böyle yapayım. .ablan kac yasindaydi? Sorma geregi bile duyma. Git güzelce konus böyle böyle diye. Ama eger olaya "izin alma" durumuna getirirsen cok hir gür cikarir gibime geldi seninde korktuguna göre. Böyle bir sevincini paylasir gibi anlat.
Ego tabii ki, ben evlenmeden kimse evlenmesin demek ne olabilir?Bu bir ego mu?![]()
Hep öyle oldu zatenÜzülmek size yaptigi bir bencillik olur, siz üzmeyim derken üzülürsünüz.
40 yakınım o da elli ye .Ego tabii ki, ben evlenmeden kimse evlenmesin demek ne olabilir?
Ama sanırım ablanız böyle bir şey demiyor, siz ya derse diyorsunuz.
Burulmasını anlarım ama yine de sevincinizi paylaşmalı.
Allah ablanızın karşısına da hayırlı bir kısmet çıkarsın.
Siz kaç yaşındasınız?
Evlenim dimiAblanı çok bencil gördüm ben evlenemedim sıra bende izin vermem diye.
Yaşınız da küçük değil, sevdiğiniz bir insan karşınıza çıkmış.
Öyle bir hakkı yok da izin vermezse de evlenin ya.
Evlenim dimiAblanı çok bencil gördüm ben evlenemedim sıra bende izin vermem diye.
Yaşınız da küçük değil, sevdiğiniz bir insan karşınıza çıkmış.
Öyle bir hakkı yok da izin vermezse de evlenin ya.
Bence dersin alınacak gucenecek hiçbişey yokAma bunu ona diyemem ki annem zaten tamam diyo ama üzülüyorum![]()
Evlenim dimiolumsuz sözleri beni çok etkiliyo.çok hassas bir insanım ...annem iyi biriyse veririm diyo.çocuk da iyi ama ablam niye üzülüyor ki buna
![]()
Selam daha önce de buna benzer bir konu acmiştim.ablam evlenmedi kısmet olmadı ben onun küçüğüyüm kısmet bana çıktı annem kısmet olur sa olur diyo.ablam pek sıcak bakmiyo gibi ablam şimdilik bir şey demiyo ama ya annem verirde ablam izin vermiyorum derse ne yapmalıyım. Benim de yaşım var bayagi ben arada kaldım ya.
Bence ablanizin yaşı geçtiği için büyük olduğu için sizin daha öncede n talibiniz çıktığı için kıskanıyor olabilirEvlenim dimiolumsuz sözleri beni çok etkiliyo.çok hassas bir insanım ...annem iyi biriyse veririm diyo.çocuk da iyi ama ablam niye üzülüyor ki buna
![]()