• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablam izin vermezse ben nasıl davranmaliyim.

Ya ben kimse üzülmeyin istiyorum.ben onu uzmeden bu işten nasıl çıkarım onu diyorum akıl istiyorum:KK42:

Eger karsi gelme durumu olursa , iyi niyetli bir sekilde bu islerin hic belli olmadigini soyleyeceksin.Herkesin evlenme yasi farkli.ustelik sen de ablan da oyle 20 lik degilsiniz.oyle olsaniz da farketmez de neyse.Kismet diyeceksin.Hic evlenmeme durumu da var.Oyle olursa sen menapoza kadar duracak misin bu sacma sapan kural yuzunden ? Bu sekilde arkadasca konusma yaparsaniz anlayis gosterecektir.
Onemli olan anne baba iznidir.Ablani da kirmamak icin yukardaki gibi konusursun , karsi gelmesi halinde.Hala da karsi geliyorsa araniz bozulacak malaesef.

Ablan izin vermese nolcak acaba evlenmiycek misin? Omur boyu o evlenmese siz de hep beraber bekar bekar oturcaksiniz heralde.

Selam daha önce de buna benzer bir konu acmiştim.ablam evlenmedi kısmet olmadı ben onun küçüğüyüm kısmet bana çıktı annem kısmet olur sa olur diyo.ablam pek sıcak bakmiyo gibi ablam şimdilik bir şey demiyo ama ya annem verirde ablam izin vermiyorum derse ne yapmalıyım. Benim de yaşım var bayagi ben arada kaldım ya.

Vallahi ben abilerime sormam. Ablanın izin vermesi ne demek?
Saçma sapan bir şey.
Herkes kendi kaderini yaşar.

Bütün cevapları okudum hepiniz de hem fikir gördüm. .demek ki yıllarca boşa beklemisim. ..artık beklemicem....

Bence ablan abartmış, annenler okey dedikten sonra, ona pek laf düşmez

Ne yani o mutsuz diye sen de mi mutsuz olacaksın? Biraz düşünse aslında senin çocukların, onun yeğenleri olur. O da sever oyalanır. İnsanlar ne kadar mantıksız oluyorlar.

Bir akrabamizin 3 kizi var. En buyugu evlendi hemen bosandi ve baba evine dondu ustelik tamamen kendi sucuydu. Diger iki kiz kardesini evlendirmemek icin elinden geleni yapti. Herkese bir kulp buldu. Ortancayi amcalari ablanin huyunu bildikleri icin oldu bittiye getirip evlendirdiler ve suan mutlu bir yuvasi var. Kucuk olan kiz suan 45 yaslarinda hala bekar ve hala gelenleri ablasi geri ceviriyor. Kiz depresyonda suan hayattan sogumus. Kendi mutsuzluguna kardesini de ortak etti maalesef.

Bence ablanizdan izin falan almayin, ayrica be munasebet anneniz dururken ona ne oluyor?

ablan ne demek izin vermiyor?
bu işler cidden kısmetle alakalı kimin önceyse o olur.Randevulu çalışılmıyor bu konularda...

ablanız böyle yaparsa zaten kısmeti kendiliğinden kapanır. bunu ablanıza söyleyebilirsiniz.

Canim konunu hatirladim ablanin problemleri kendi icerisinde fakat sana yükleniyor en ufak sen oldugun icin seni eziyor...

Bu konuda kendini ezdirme kesinlikle buna o karar veremez cocuk degilsin sen kararini verirsin ailene onaylamak duser abin ablandan onay almak da nesi??

Toplumumuzda büyük kız bekarken küçük kız verilmesi , büyük kızda bir sorun varmış (çirkin, becerikisiz ,hastalıklı) gibi algılanır bu sorunlardan dolayı küçük kıza da mani olmasın diye küçük kız verilir ve artık büyük kızı isteyecek olan varsa da istenemesine sebep olur .Bu toplumumuzun ne kadar garip yanlış ve dine ters düşündüğünün kanıtıdır nasip kısmet diyebilecek yiğitler bulunmaz ablanızla kötü olmadan nasip boyutunu öne sürerek ikna edin derim

Selam daha önce de buna benzer bir konu acmiştim.ablam evlenmedi kısmet olmadı ben onun küçüğüyüm kısmet bana çıktı annem kısmet olur sa olur diyo.ablam pek sıcak bakmiyo gibi ablam şimdilik bir şey demiyo ama ya annem verirde ablam izin vermiyorum derse ne yapmalıyım. Benim de yaşım var bayagi ben arada kaldım ya.
Ne alaka hakkaten kısmet bu işler sıraya bakmazki

<diğer konularını hatırlıyorum ve artık ablanı ciddi derece takıntı yaptığını düşünüyorum.Evleneceksen evlen artık da kız da rahat etsin ya, bütün konularında ablana dokunduruyorsun.Ablam evde kaldı, ablam ev işi yap dedi, ablam evlenmeme razı olmazsa, ablam beni kıskanıyor.Gerçekten ablanızın sizi değil de sizin ablanızı problem yaptığınızı düşünüyorum.

Back
X