Ablam öldü .. Atlatamıyorum.

Öncelikle başınız sağolsun. Ölüm çok ciddidir travma ama durum ve nefes alın. Ablanız sizi görüyor olsaydı ne söylerdi size

Öncelikle başınız sağolsun. Ölüm çok ciddidir travma ama durum ve nefes alın. Ablanız sizi görüyor olsaydı ne söylerdi size sizce?
Ailesine çok düşkündü. Bizi bu halde görse kahrolurdu. Ama çocuklarıma sahip çıkın derdi .. üzülmemizi istemezdi .. çok özlüyorum çok

Her şey bir anlık işte bir dakika sonrası yok, ablanız acı çekmemiş dua ile gitmiş herkesede nasip olmaz. Yatakta aylarca acı içinde ölümü bekleyen insanlar var, bu bi teselli değil biliyorum ama keşke demenin yaşasaydı şöyle olurdu diyip üzülmenin anlamı yok, geleceği hiç bilmiyoruz çünkü.
Çocukların evini dağıtmasalardı keşke tüm düzenleri dünyaları alt üst oldu, kendi evlerinde annelerinin düzeninde yaşasalardı. Siz teyze olarak sarıp sarmalayın yavruları ne olursa olsun yanlarında olun, ablanıza yapacağınız en güzel iyilikte bu olur.

Başınız sağolsum, mekanı cennet kabri nur olsun inşallah. Ne güzel bir insanmış ki böyle güzel bahsettiriyor kendinden.
Çocuklarıda, anne babanıza da sizlere de sabır versin Rabbim.
Ölen kalana daha zor gerçekten. Eniştenize falan kızmayın evi boşaltıyor diye, gidenin ardından insan ilk etapta ne yapacağını bilmiyor. Bende oğlumu kaybedince en son oynadığı oyuncağı bir daha görmek istemediğim için atmıştım, tabi şimdi çok pişmanım ama o an bana o iyi gelecek sanmıştım
İnanan bir insansınız belliki bol bol okuyun ardından yüreğiniz ferahlasın inşallah

Allah hepinize sabir versin mekani cennet olsun ablaciginin.

Çok etkilendiler eniştem çocukların pratikte bakımını maalesef tümüyle üstlenemez daha doğrusu elinden gelmez. Evin her yeri anılarıyla dolu. Rüyamızda ablamızı gördük diyoruz, ben uyumadan her yerde onu görüyorum diyor. Saygı duyduk. Çocuklara oda yapılıyor babanesinin evinde. Tekrar bi düzen kurulmaya çalışılıyor ne kadar olabilirse .. çok zor. Rabbim hepimize dayanma gücü versin inşallah

Başınız sağ olsun
Allahrahmet eylesin
Sabır dilerim tüm sevenlerine
Bqyramdan bir gün önce yiğenimizi kjaybettik bizde
Dışarda futbol oynuyormuş
Birden bayılmış
Hastanede beyin kanaması dendi
20 gün yoğun bakım
21 gün beyin ölümü
Sonra vefat etti
Çantası okul elbiseleri olduğu gibi duruyordu
Annesi ailesi ile kaldı bayramda
Babası çocuğa dair herşeyi toplamış annesi gelince görmesin diye
Küçük bir kız kardeşi var
Abim nerede artık gelsin diyormuş
Sabır dilerim

Başınız sağolsun, Allah sabırlar versin.
Çok zor kardeş ölümü, acısı geçmiyor ama hafifliyor. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
Bir kardeşimin doğum gününü kutlamaya gitmek için hazırlık yaparken diğer kardeşimin trafik kazasinda vefat ettiği haberini almıştım.
Bir daha hiç bir kardeşimin doğum gününü kutlayamadım, kutlayamam

Allah razı olsun. Rabbim sabrınızı arttırsın..

Çok çok çok zor Allah ailesine, sizlere sabır versin.. Başınız sağolsun

Allah razı olsun.. çok teşekkür ederim her gün okuyoruz Rabbim kabul buyursun. 70.000 ihlasa başlamış watsapta grubu vardı. Ablam öldüğü için ben devam ediyorum onun yerine. Hani derler ya bilmiyorum duydunuz mu ölmeden 70 bin ihlas çeyiz hazırlığı yapın diye ömrü yetmedi. Ama ben Allahın izniyle 5 hafta sonra ablama sıra geliyor tamamlayıp hediye edeceğim ona

Allahım bolca sabır versin çocukların bahtları güzel olur inşallah, sizin gibi ilgili onları seven bi teyzesi olmasıda şansları olacak. En azından babaları babaneleri teyzeleri vs var ilgilenecek kişiler var, bazılarının oda olmuyor o yüzden böyle ilgili olduğunuz için sevindim. Çocuklarda sahipsiz kalmamış, giden geri gelmez sizde buna tutunmaya çalışın.

Allah kabul etsin evet duymuştum. İnşallah mekanı cennettir

Bizim aşağı mahallede bir çocukta vefat etti dediler bayram zamanı. O da futbol oynuyorken olmuş 16 yaşında .. tesadüf olabilir mi bilemedim. Allah razı olsun. Sizinde başınız sağ olsun

Okurken gözlerim yaşardı. Kalbimde hissettim acınızı. Rabbim cennetinde buluştursun sizi. Ben hep dua ederken Allah im hayırlı ömür hayırlı ölüm nasip et derim. Ablanız çok mübarek bir insanmış ki şehadet edebilmiş. Ahiretin gerçek bu dünyaninsa yalan olduğunu bile bile yaşıyoruz. Ablanız çok genç ve çocukları da küçük, haliyle burada insan perişan hissediyor sizi çok iyi anlıyorum. Bu acıyla yasamayi öğreneceksiniz. .

Bundan tam 8 sene önce annemi akciğer kanserinden, 3 sene önce de babamı kalp krizinden kaybettim. İkisinin ölümü de çok ani oldu hiç belirtisiz,deyim yerindeyse pat diye. İnsan büyük bir şok yaşıyor. İkisi de aynı ay ve günde 5 er yıl ara ile öldüler . Annemi ziyarete gittiğimizde kabristana, babam hep annemin mezarının yanını işaret ederdi sessizce. Ve tam da oraya defnedildi.

Başınız sağolsun, Allah ailenizin ve sizin kalbinize İnşirah ferahlığı versin.

Bizim aşağı mahallede bir çocukta vefat etti dediler bayram zamanı. O da futbol oynuyorken olmuş 16 yaşında .. tesadüf olabilir mi bilemedim. Allah razı olsun. Sizinde başınız sağ olsun
Sağolun
Daha 9 yaşındaydı
annesinin feryadını untumam heralde
Allah sabır versin tüm kayıp yaşayanlara

Başınız sağolsun Rabbim cennette kavuştursun ınşallah Evlatlarına uzun ömür versin 2015 yılında babamı kaybettim dışarda ak sakallı dedeler görsem babamın yaşıtlarını görsem keşke yaşlılığını görseydık diyorum Ölümün ,acının, ayrılığın her turlusu zor yaşım 40 hala babamın yokluğuna ağlarım

Ablanıza Allah rahmet eylesin, sizlere de sabır versin. Zamanla ölüm kabulleniliyor. Yine aklınıza gelecek, özleyeceksiniz ama bu kadar acıtmayacak. Onun adına hayır yapın, dua edin. Size ve çevrenize kattıklarını, görevini tamamladığını ve onunla kavuşacağınızı düşünün. Böyle düşünmek belki sizi daha iyi hissettirir.

Ne denirse densin teselli olmaz. Ben bile burda ağlayarak okuyup acınızı hissettim sizi düşünemiyorum. Allah size bol sabır versin. Ahirette kavuşma ümidi de olmasa insan nasıl dayanır Rabbim orda cennetinde kavuştursun sizi

Başınız sağolsun Allah soğukluğunu sabrını versin size. Şu an böyle hissetmeniz çok normal. Daha bir ay olmamış. Çok genç ani bir ölüm. Üstelik sevdiğiniz biri.
Babam ölünce 2 yılda toparlanmıştım. Şimdi 12 yıl oldu. Babama ailece bayılmıyorduk. Annemi aşırı üzdüğü ve yıprattığı için. Annem de biz de eve 2 ay giremedik. Kendinize zaman verir. İnançlıymışsınız da en güzeli dua. Ayrıca enişteyi de anlayın. O ev onun için çok zor olabilir. Herkes acısını yaşamalı. Ama yeğenlerinizi asla ihmal etmeyin. Teyze anne yarısı değil direkt annedir.

`