Ablam sürekli benimle uğraşıp duruyor

binnazz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2011
207
0
46
İstanbul
ablam bnden 2 yaş büyük nişanlı ama hiç rahat vermiyor bana sürekli benimle uğraşıyor hiç bişe bulamazsa öyle dalga geçiyo takılıyor bana kaç defa uyarmama rağmen hep aynı şey bıktım artık kafayı yicem...yardım edin kızlar nasıl doğrultcam ben bu kızı

istemesende rencide etmek şart,sende geç beni kıskanıysn de nişanlısınn yanında ama bkaç örnekle yapmaz bdaha

insanlar sevdikleriyle ugrasirmis demekki ablaniz sizi seviyor...

mutlaka vardır bir sebebi bende abimden çekmiştim valla yengemin yanında bi iki şeyini anlattım sesimi yükselttim mecbur napim arkadaşlarmn yanında bozuyudu beni bidahada yapmıyo güzelce uyarmıştım dinleseydi :)

aferin kız haketmş aynı ablam ya gıcık şey

sen kac yasindasin ablan kac yasinda sen evlimisin ? yani bu sakalari herkesin yanindami yapiyor ne gibi sakalar mesela:44:

ben 17 ablam 19 hyr evli değilim ablam nişanlı km olursa olsun herkesin içinde tipsiz çirkin salak hep cümlelernde bunları kullanıyo bide adım binnaz ya çalgıcı karısı falan dio :) bari millet içinde yapma o yapıo sonra görüp arkadaşlar da yapıo alay ediolar

:44::44:herkesin icinde yapiyorsa ben olsam bende bozulurdum galiba sende ona takil birseyler uydur nisanlisin yaninda felan soyle belki utanirda yapmaz bidaha

Sende deki Abla ne ayip birsey Sen artik Nisanlisin evlenmek üzeresin sana hic yakisiyormu... Kayinvaliden duyarsa vazgecer... Ama ciddi bir ses tonuyla söyle

Kardesim evli ben nisanliyim :) o bana hep der Ayip ayip evleneceksin o an bogazini sikasim geliyor (bogazini sikasim SAKA niyetinde)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…