Ablam surekli erkeklerle görüşüyor!!!

yazını düzelt bilmem ne ? ustelik bunlar çok kırıcı yorumlar şeklinde söyleniyor yok ceza verilsin yok şirin olmuyor . arkadaşlar burda insanların bir derdi var . bir de üstüne dert olmak hoşunuza mi gidiyor ? okuyamadiysaniz kibarca biraz yazini düzelt diyin muhalefet olmak laf çarptı olmak için garip garip azarlamayin . sana gelince arkadaşım ablanın bu tur insanlarla iliskilerinin duzeyini biliyor musun ? eger sadece konuşma ile kaliyorsa yani tanışma, evlenene kadar taliplerini belli seviyede tanimasi ve boylece en dogruyu secmesi sakincali degil . ama olay sevgili boyutundaysa ablanizi karsiniza alip konusabilirsiniz .

Ablanın dengesiz hareketleri var anlattığın gibiyse , bence onu piskoloğa yönlendirin sürekli erkeklerle oluşu normal değil birde bu erkekler ona zarar verip görmüyorsa sorun büyük demektir

Eger benim ya da onun emegiyle alinmis olsa umursamam ama benim babam emekli bir de traktör le başkalarının isine gider biz hic bir şeyden eksik kalmayalim diye ablam da çalışıyor ama babam ondan istemez yakitini bile koyar babam

Cok konustum kendisini hep nisanlimdan ayrildim psikolojim bozuk diye savunuyor annem de farkında ama annem ona agzini bile açmıyor babama soylesem olay olur her şeyden once benim babam böyle davranislari hak etmiyor

anan baban bu durumun farkında değil mi peki

kızları ne işler çeviriyor diye

ablan kafasına koymuş anlaşılan her çiçekten bal alacak
Babam farkinda degil ablam sürekli asabi davrandigindan o gerçekten nisanlisini kafasina taktigini düşünüyor ve hala anlayis gosterme cabasinda annem babama duyurmuyor hi bisey

Sonucta ablam insan merak ediyor onu gectim ya basina bi is gelse yine ben uzulecem araba konusunu babama soyledim sadece ablam cok dikkatsiz kullaniyo felan dedim olsun kizim elinden almak olmaz ben konusurum diyo babama da sevgilisini bindirip kirdiriyo diyemiyorum

Inanmaya gerek yok ki biz duyduktan sonra kabul etti zaten ama ben onu nisanlandiktan sonra hic aldatmadim diyor bu seferde boyle savundu kendini

Benimle konuşmuyor yani her seferinde lafi agzima tikiyor sanane sen karisma diyor aldatma olayini ogrenip sordugumda bile bir sekilde siyrildi icinden talip tanimak böyle bir şey mi insan her onune gelenle konusurmu gece yarilari bana yanlis geliyor cok ayip

Ablanın dengesiz hareketleri var anlattığın gibiyse , bence onu piskoloğa yönlendirin sürekli erkeklerle oluşu normal değil birde bu erkekler ona zarar verip görmüyorsa sorun büyük demektir
Kabul etmiyor ona gore her sey normalmis ben abartiyormusum kucuk kardesim var ayni durumu düşünüyoruz artik ben biraktim naparsan yap diyorum ama cocuk üzülüyor basina bisey gelir diye gidebildigi kadar gidiyor yaninda zaten her gece disarda her gece disarda kafasina gore yaşıyor resmen

E ernb tesekkur ederim bu arada bu konuyu ben yazinca ceza yerdim. Insan sinirle yazinca yazim noktalama felan umrunda olmuyor bence siz böyle gordugunuz konulari okumayin arkadaşlar hem yazan kisinin iyiligi hem de sizin guzel gozlerinizin sagligi icin !!

En büyük tehlikede kaçırılması veya hamile kalması , ama burda annen ve baban müdahale etmesi onlarda ablanla baş edemiyorsa mutlaka onu ikna edecek bilini bulup derdi neymiş bie dinlemeli öyle hergün dışarıda sağlıklı bir yaşam tarzı değil

Biraz gözlerinizi ve beyninizi yorun zarar gelmez beyin jimnastiği işte ne güzel.
Benim kardeşim kendini kötü durumlara sokacak şeyler yapsa üzülür, uyarırım işin gerçeği bu. Onun hayatı diyerek görmezden gelemem. Hele ortak malı keyfi olarak başkalarına veriyor ve zarar veriliyorsa o mala. Seni dinleyeceğini sanmıyorum ablanın. Ailenin bunu görmesi gerekli. Kötü bir şey insanın kardeşinin böyle davranması.

Bence ablanın .çantalarını karıştır gece hayatı varsa 8ir ihtimal uyuşturucuda kullanıyor olabilir o vakit zaten doğruyu yanlışı ayırt edemez birde sarı saçlı ve çok zayıfsa buda kötüye işaret

Anneniz tepki vermiyor mu yani veya babanız ?
hayır, kendi hayatı karışamazsınız dicem de o da bir yere kadar yahu..
biri gidiyor,biri geliyor..oyun mu oynuyor yani bu kız.

tabi ki ablanın bu davranışlarından rahatsız olacaksın . hayat onun hayatı demek dışardan çok kolay . ama siz kardeşsiniz . seni rahatsız edebilecek bir durum var gerçekten de ortada . bu kısmı geçtim ablaların Kardeşlere böyle davranmaması lazım . o araba ikinizinse ve sen içindeyken o kişi arabaya binmesin desen bile binmemesi lazım . kaç günlük kişi için anneyi kardeşi Çarşıda bekletmek ne demek ayrıca . arabayı size verip kendisi erkek arkadaşıyla ya taksiyle ya Otobüsle gidecekler gidecekleri yere . ablan bu kadar çabuk kişileri ailenin önüne koyup çok çabuk ayrılıyorsa gerçekten psikolojisi bozuk . bolca sabıra ihtiyacın var .

Ablanın hayatı karışma diyenlerin profillerine girersen eltisinin cartının curtunın hayatına karıştıklarını görebilirsin genelde.

Pardon da, ablasıyla ikisine alınmış bi arabaya el oğlu 1500 lira masraf çıkarıyo. Annesiyle bu kızı bindirmeyip oğlanı alıyo arabaya. Ama ablasının hayatı dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…