• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablam surekli erkeklerle görüşüyor!!!

Değişik durum ama herkes kendinden sorumludur yani ablanın durumu ortada sen sen olmaya devam et ablanın değişeceğini sanmıyorum. Sen ablana göre daha vicdanlısın gibime geldi babanızın sizin için çabalarını boşa çıkarmak istemiyorsunuz haklısınız da ama siz geri çekilin bu konuyla anne ve babanız ilgilensin yani ne bileyim en azından oturup konuşsunlar...

Ben bir sure onunla konusmamayi planlıyorum o surede de annemin gece gizlice kapiyi kizina acmalarini babamn ablamin eve geldiginden haberdar olmamasini engelleyecem yani geldiginde zile basar kapi acilir boyle olacak arabayi da her seferinde vermicem isim var diyip ben alcam babamada yanlisini gordum derim bi sekilde durduracam engelleyecem annemle de konusacam yaptiginin yanlos oldugunu anlasin biz iki kardes deli olcaz bunu dusuekten herhangi bi uyuşturucu durumu flan kesinlikle yok eminim cunku cantasi hep ortda ki is yerinde de rahatca disari flan cikamaz

Valla ablanız annenizi arkasına almış istediği gibi yaşıyor sorun annenizde kusura bakmayın. Siz bir şey yapamazsınız.
Durumu babanızın öğrenmesini sağlasanız bir şekilde? Siz direkt anlatmasanız da öğrensin bir şekilde.

Valla ablanız annenizi arkasına almış istediği gibi yaşıyor sorun annenizde kusura bakmayın. Siz bir şey yapamazsınız.
Durumu babanızın öğrenmesini sağlasanız bir şekilde? Siz direkt anlatmasanız da öğrensin bir şekilde.
Haklisiniz ama nasil ogrenecekki

Biri anlatsın ya da eve geç geldiğini farketmesini sağlayın.
Siz açıkça şikayet ederseniz sıkıntıya girersiniz.
Anneniz ablanızı hiç uyarmıyor mu yani bu halinden memnun mu anneniz?
O eve gelmeden once bi kiziyoki sanirsinuz eve gelince dovecek sonra o eve bi geliyo tek kelime etmiyo

Ablanın hayatı bu sen yapmazsın diyenlerin aile kavramı çok ilginç olmalı Bir an senin yerine kendimi koydum benim kardeşim böyle şeyler yapsa endişelenirdim Daha küçücü olmasına rağmen geleceğini anne babamdan çok düşünüyorum
Ablanızla kibarca, yargı cümleleri kullanmadan konuşun. Yani erkeklerle çok görüşüyorsun falan demek yerine nazikce bana güvenebileceğini biliyorsun zor günlerinde yanında olmak benim görevim gibi cümlelerle sevginizi ilginizi belli edin size güvenmesini sağlayın Size güvenirse zaten hem her şeyi anlatır hem de düşüncelerinize önem verir
Ancak unutmayın güven zamanla kazanilan bir sey

Ablanın hayatı bu sen yapmazsın diyenlerin aile kavramı çok ilginç olmalı Bir an senin yerine kendimi koydum benim kardeşim böyle şeyler yapsa endişelenirdim Daha küçücü olmasına rağmen geleceğini anne babamdan çok düşünüyorum
Ablanızla kibarca, yargı cümleleri kullanmadan konuşun. Yani erkeklerle çok görüşüyorsun falan demek yerine nazikce bana güvenebileceğini biliyorsun zor günlerinde yanında olmak benim görevim gibi cümlelerle sevginizi ilginizi belli edin size güvenmesini sağlayın Size güvenirse zaten hem her şeyi anlatır hem de düşüncelerinize önem verir
Ancak unutmayın güven zamanla kazanilan bir sey
Ayrildigi donemlerde neler neler yaptim onun icin her gun diyodum ben senin arkandayim diye her gun onu savunuyodum birilerine karsi neler neler yaptim yani nisanlisina kadar ariyodum gunluk ama su gunlerde neredeyse dusmaniz ben bu olanlari onaylamadgim icin yaptiklarina evet haklisin yap desem herseyi soyleyecek ama ben yapamam

Inanmaya gerek yok ki biz duyduktan sonra kabul etti zaten ama ben onu nisanlandiktan sonra hic aldatmadim diyor bu seferde boyle savundu kendini
abov bir de kabul etmiş. yani nişanlısı sevgilisiyken de birileriyle görüşmüş. ablanın ya ilişki sorunları var ya da başka bir şey. neyse sorun o da değilde araba konusunu babana açmalısın bence kullanacaksa adam gibi kullansın

abov bir de kabul etmiş. yani nişanlısı sevgilisiyken de birileriyle görüşmüş. ablanın ya ilişki sorunları var ya da başka bir şey. neyse sorun o da değilde araba konusunu babana açmalısın bence kullanacaksa adam gibi kullansın
babama sadece kotu kullandigini ya da yaptgi yanlislari dyleyebilirim sevglsine kirdirms flan dersem olay büyür bu sefer onu diyemem ama elimden geldigince vermemeye calisiyorum

Back
X