- Konu Sahibi la_framboise
Herkese merhaba, ben 18 yasim dolunca evlendim yaklasik 3 sene oluyor. Ailem ilk zamanlar olumlu bakmadi ama sonradan kabul ettiler telli duvakli gelin olarak rizalariyla evlendim. Esimle maddi problemler disinda en ufak bir sorunumuz yok. Esim asci, ben devamli bir iste calismiyorum ama bahcemde tavuklarim var organik yumurta satiyorum, el isi yapiyorum, konserve tursu tarhana siparisi oluyor onlari yapiyorum bir sekilde yuvarlanip gidiyoruz, hamdolsun. Babamin evinde bi elim yagda bi elim baldaydi, simdi boyle bir sansim yok ama dert etmiyorum yuvami kurdum esimle problemim yok, istedigim gibi gezemesem de alisveris yapamasam da karnim tok. Huzurum sagligim yerinde. Ama annem ve ablam surekli bu konuyu aciyorlar. Aldi da seni gecekonduda oturtuyor, senin esin sana bakamiyor elaleme muhtac ediyor, sen cok yorulup kendini hirpaliyorsun hep esinin sucu gibi seyler soyluyorlar. Beni esime karsi doldurmaya mi calisiyorlar? Bu sekilde beni uzmek onlara ne kazandiriyor ki? Ben bana destek olmalarini, sabret bigun duzelicek diyip beni avutmalarini beklerdim, ben mi cok sey istiyorum? Kusura bakmayin valla bugun cok doldum yazmasam catlayacaktim.