Ablam ve annem huzurumu bozuyor

çok tatlı yazmışsın yaa bayıldım sana:46:
annen ve ablan hayat standartının düştüğünü görünce üzülüyorlardır kötü niyetli olduklarını sanmıyorum ama üzülmeni de anlayabiliyorum
olsun sen de her söylediklerinde ben çok mutluyum gerisi boş dersin bir süre sonra onlar da söylenmekten vazgeçerler zaten..
mutluluklar size:16:

sıkma kendini canım mutlu bir yuvanız düzeniniz var elbet eşin elinden geleni yapıyor ama senin yaptıgın fedakarlık çok güzel kimseye bakma sen bu olay söylemler rahatsız etsede kırmadan onları dile getir sonuçta ailen üzül diye söylemezler ama üzüldüğünü düşünmüyorlar takılma sen canım eşine karsı sakın dolma evinize daha sıkı baglanın buna ihtiyacın var sadece canım

Tebrik ediyorum seni canım.:46::46::46:

Evliliğini,eşini öyle sahiplenmişsin ki,imrendim,takdir ettim seni.:31:

Söyleyecek çok fazla söz de yok aslında.

Dengeyi tutturmaya çalış,zaten zamanla vazgeçerler.

Ya da hiç umursama,hiç cevap verme bir süre sonra pes ederler.

Mutluluklar canım.:nazar::nazar::nazar:

sen söylenenlerden etkilenmemeye çalış.ne yaparsanız yapın,ne söylerseniz söyleyin beni kocamdan boşayamazsınız çünkü ben çok mutluyum diye ellerini şıklatıp oyna sinir olsunlar :)

Son düzenleme:
gerçekten çok güzel ifade etmişsiniz kendinizi :) bir de yaptığınız iş gocunulacak bir iş değil çünkü organik gıda yetiştiriyorsunuz ne kadar güzel yaa :D benim annem hemşire. tek hayali sessiz sakin bir sahil kasabasına yerleşip tavuk horoz beslemek. katlısız turşu da köy yumurtası da bulmak büyük şehirlerde yaşayan insanlar için çok zor.. ne güzel mutluymuşsunuz nazar değmesin ::):nazar:

sagolun arkadaslar
esimi evliligimi tabi ki sahiplenecegim, esim bunu haketmeyecek hic bisey yapmadi ki :) rabbim herkese iyi anlasmayi huzuru sagligi nasip etsin. iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim. dedigim gibi cok da dert degil de o aksam cok dolmustum yazmadan edemedim
yaz da geliyor, saray valla benim evim aksamlari bahcede cay keyfi, sabahlari kahvalti keyfi. annemle ablam istedigini desin dursun; halimden memnunum cok sukur.

Çok alakasız olacak ama profil bilgilerin dogru mu?
orda bekar oldugun filan gözüküyor da, belki öylesine doldurmuşsundur diye düşündüm.
neyse konuya gelelim istanbuldaysan bize de yumurta satar mısın :52: keşke benim de elimden gelse yapsam böyle tarhana turşu
kendim yumurta üretsem
bundan daha güzel ne olabilir ki? dediğin gibi yediğimiz nimet bu. üretelim ki yiyelim.
ailenin böyle seni ve eşini üzmesine izin verme, madem eşin seni üzmüyor, aranız çok iyi, maaşallah senin de elinden her iş geliyor, taşı sıksanız suyunu çıkarırsınız. daha da sıkı sarılın birbirinize
ailenin de asla amacı kötü değildir de ifade tarzları biraz hatalıdır diyelim
annenle ablan neden üzmek istesin seni.
sana ve evliliğine binlerce kez maaşallah :nazar::nazar:

Çok alakasız olacak ama profil bilgilerin dogru mu?
orda bekar oldugun filan gözüküyor da, belki öylesine doldurmuşsundur diye düşündüm.
neyse konuya gelelim istanbuldaysan bize de yumurta satar mısın :52: keşke benim de elimden gelse yapsam böyle tarhana turşu
kendim yumurta üretsem
bundan daha güzel ne olabilir ki? dediğin gibi yediğimiz nimet bu. üretelim ki yiyelim.
ailenin böyle seni ve eşini üzmesine izin verme, madem eşin seni üzmüyor, aranız çok iyi, maaşallah senin de elinden her iş geliyor, taşı sıksanız suyunu çıkarırsınız. daha da sıkı sarılın birbirinize
ailenin de asla amacı kötü değildir de ifade tarzları biraz hatalıdır diyelim
annenle ablan neden üzmek istesin seni.
sana ve evliliğine binlerce kez maaşallah :nazar::nazar:

sagolun ovgu ve dilekleriniz icin
evet istanbuldayim da sitede boyle seyler konusmak sanirim yasak, ben size satmayayim da bir sepet hediye edeyim yakinsak, isterseniz bana ozel mesaj atin :)

annemle resmi nikahlı eşim daha duğun olmadı: ufak bi tartışma sonucunda kavga eetiler sonuçta düşünmeden edlen konuşmalarından dolayı küs kaldılar nişanlım haklıydı ve ben o tartışmada iki tarafada tepki göstermedim annem bana düşman kesildi 20 gun kaldı evlenip gitmeme her gun o olayda ondan taraf olmadığım için beni ağlatıyo eşime bana beddua ediyor mutlu olmassınız inşllh gelinliği giymek sana nasib olmasın diyor ve daha bir suru beddua ediyor ben napacağımı şaşırmış durumdayın ondan soğumam için elinden gelgni yapıyor hazırladğım çeyizi başıma kakıyor beni soydun soğana çevirdin diyor öyle çok fazla bişi değil bildiğinz el işleri,,, üstelik onun rızası alınmadan yapılan bi evlilik değildi,annem o tartışmayı çok buyyuttu ...ben bile yazdıklarımı okuyunca şaşırıyorum ben bunları haketmedim...ne yapmamı nasıl davranmamı önerirsininz... biri bi akıl versin ne olur...

annemle resmi nikahlı eşim daha duğun olmadı: ufak bi tartışma sonucunda kavga eetiler sonuçta düşünmeden edlen konuşmalarından dolayı küs kaldılar nişanlım haklıydı ve ben o tartışmada iki tarafada tepki göstermedim annem bana düşman kesildi 20 gun kaldı evlenip gitmeme her gun o olayda ondan taraf olmadığım için beni ağlatıyo eşime bana beddua ediyor mutlu olmassınız inşllh gelinliği giymek sana nasib olmasın diyor ve daha bir suru beddua ediyor ben napacağımı şaşırmış durumdayın ondan soğumam için elinden gelgni yapıyor hazırladğım çeyizi başıma kakıyor beni soydun soğana çevirdin diyor öyle çok fazla bişi değil bildiğinz el işleri,,, üstelik onun rızası alınmadan yapılan bi evlilik değildi,annem o tartışmayı çok buyyuttu ...ben bile yazdıklarımı okuyunca şaşırıyorum ben bunları haketmedim...ne yapmamı nasıl davranmamı önerirsininz... biri bi akıl versin ne olur...

ooo her edilen beddua tutsaydı... annenizin bedduaları tutmaz korkmayın

düğüne kadar annenizi nişanlınıza yaklaştırmayın. zaten evlenip gideceksiniz he diyip geçin, madem çeyizler için öyle diyor geri verin?

artık yuvanızı kuracaksınız anneniz de olsa aldırmayın. herkes, her şey bir yere kadar. mutluluklar bu arada:34:

benden once yazilanlari okumaya firsatim olmadi, benim soyleyeceklerimi soylemis insanlarda olabilir. ama diyecegim su ki bir tane dunyada 7 milyar tane hayat var. ve sen elinde bir tanesini tutuyorsun. insanlarin kendi hayatlari kendine yetmiyor baskasinin hayatina karisiyorsa bu onlarin sorunudur. sen karistirma hayatina. ama annenle ablanda seni sevdigi icin iyi niyetle konusuyorsa onlarida kirman dogru olmaz. ama mutluyum diyorsun esinle yuvanla. inan ben 18 yasimdayim ve esiyle problem yasayan cok insan gordum bu yasta. sonucta omrunu annenle ablanla gecirmiceksin kapini kapattiginda esinle berabersin yuvanda. omrunu gecirecegin insanla huzurluysan parasi maddiyati batsin. Basini sokacak evin karnini doyuracak yemegin olmasi sana yetiyorsa annenle ablana laf dusmez. umut ederimki onlarin dirdirindan yanada huzura erip annen ve ablanla araniz bozulmadan halledebilirsin. esinle mutlulugunu allah nazardan saklasin. mutlulugun daim olsun canim :))

Onlarda emin ol ki senin kötülüğünü istemiyorlardır anne ister mi evladının kötülüğünü sen bence ailenle konuş eşinle mutlu olduğunu söyle içlerini rahatlatırsan bi daha böyle davranmazlar

Back
X