• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ablam ve ben .. bi bakarmısınız hanımlar..

Alondraaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2013
461
94
123
merhabalar hanımlar. hemen derdimi anlatmak istiyorum . ablam yaklaşık 8 yıldır evli.. daha önceden bize uzak bi yerde çiftlikte oturuyorlardı. sonra yakınımıza taşındılar abimlerle yakınlar ama bizim oturdugumuz yere ginede baya mesafe var .. öyle her istedigimde gidemiyor insan. nese ablam evlendikden sonra ailem biraz kendini değiştirdi. ablama soguk davranmaya başladılar bunun nedenini sorduğumda anneme veya babama yok öle bişey ben ayrım yapmıyorum falan diolar. ablamın çocugu var 2 tane biri daha yeni yaşına girecek . digeride 1. sınıfta. Ablam benle dertleşir sık sık bende ona karşı herzaman açık sözlüyümdür. ablam canım kanım ama bi kaç kez arkamdan konuşurken duydum. hani derler ya biraz boş boğaz die ablamda biraz öyle. eniştemden bahsediyim sizlere ablamdan daha olgun fakat aile yapısı olarak pskolojisi bozuk bi ailede büyümüş. üvey anne . üvey kardeşler. hayatı boyunca çalışmayla geçmiş omrü. eniştem çok çabuk sinirleniyor bu yüzden. ( annemler abilerimin çocuklara çok düşkün ablamınkine öle degiller soguklar biraz ablamda kıskanıyor,alınıyor..)

geçenlerde iş yerindeyken ablam aradı '' birlikte bizim oglana 23 nisan kıyafeti almaya gidelim mi '' dedi bende olur giderim bugun mesaideyim 5 gibi gelirim dedim. nese saat 5 oldu. konturm yoktu iş yerindende arayamadım . abimle aynı yerde çalıştıgımız için arabayı genelde o kullanıo gidelim desem kızar die düşündügümden demedim. nese akşam oldu çıktım iş yerinden abimde iş yerinde çalışan arkadaşıyla arabayla bizim gidcegimiz tarafa gidicekmiş . tmm dedim ablamı alalım gidelim oda tmm dedi. ( ama biraz gergindi ). ablamlara geldik ben çagırmaya giddim ama giderken arabanın kapısını açık bırakmısım az bişe ama nerden bilirdim hareket edecegini :44: sonra ben ablama hadi abla arabada bekliyorlar dedim eniştem geldi şaka yapıodu bana . insan bi gelmeden önce arar bilmem ne. pek takmadım şaka yapıor sandım arayamadım dedim. senn acelen varsa ben yarın götürürüm ablanı dedi . ben gine bişe demedim. nese abim arkamdan geldi bagırdı :47: baya bagırdı ama ağlıcaktım. sonra tmm ya ben sizle biyere gitmem dedim . ( ama bunu derken abimi kastettim ablamı degil ) . eniştem çıkın çıkın evimden ben götürüm ablanı gidin hadi hadi diye çıkıştı birde :43: bende enişte senle ne alakası var ben abime söledim yanlış anladın yapma dedim gine tekrar eddi hayır ben götürürm siz gidin dedi .. :50: bende enişte bidaha gelmem bak böle yapma dediysemde dinletemedim. aglıyorum ama :43: yok söve söve giddi .. bende çıktım giddim eve odaya girdim aradım ablamı . enişten sana kızmamış abine kızmış falan filan.. (ama ben yemin eddim gitmicem die..).. 2 gğn geçti ablam faceden msj atmış nie hiç gelmiyosunuz hepiniz değiştiniz dedi . bişey demedim ben..

şimdi bugun ablamın büyük oglunun doğumgünü var. ablamlara gidicem ama enişteme sinirim geçmedi.. :50: :47: şimdi napmam lazım.. suçum yok ki benim .. eniştemin lafları çok kırdı normalde hep şakalaşırdık falan ... hediye alıyım diyorum ama bişey beni tutuyor... :43: napmalıyım..

merhabalar hanımlar. hemen derdimi anlatmak istiyorum . ablam yaklaşık 8 yıldır evli.. daha önceden bize uzak bi yerde çiftlikte oturuyorlardı. sonra yakınımıza taşındılar abimlerle yakınlar ama bizim oturdugumuz yere ginede baya mesafe var .. öyle her istedigimde gidemiyor insan. nese ablam evlendikden sonra ailem biraz kendini değiştirdi. ablama soguk davranmaya başladılar bunun nedenini sorduğumda anneme veya babama yok öle bişey ben ayrım yapmıyorum falan diolar. ablamın çocugu var 2 tane biri daha yeni yaşına girecek . digeride 1. sınıfta. Ablam benle dertleşir sık sık bende ona karşı herzaman açık sözlüyümdür. ablam canım kanım ama bi kaç kez arkamdan konuşurken duydum. hani derler ya biraz boş boğaz die ablamda biraz öyle. eniştemden bahsediyim sizlere ablamdan daha olgun fakat aile yapısı olarak pskolojisi bozuk bi ailede büyümüş. üvey anne . üvey kardeşler. hayatı boyunca çalışmayla geçmiş omrü. eniştem çok çabuk sinirleniyor bu yüzden. ( annemler abilerimin çocuklara çok düşkün ablamınkine öle degiller soguklar biraz ablamda kıskanıyor,alınıyor..)

geçenlerde iş yerindeyken ablam aradı '' birlikte bizim oglana 23 nisan kıyafeti almaya gidelim mi '' dedi bende olur giderim bugun mesaideyim 5 gibi gelirim dedim. nese saat 5 oldu. konturm yoktu iş yerindende arayamadım . abimle aynı yerde çalıştıgımız için arabayı genelde o kullanıo gidelim desem kızar die düşündügümden demedim. nese akşam oldu çıktım iş yerinden abimde iş yerinde çalışan arkadaşıyla arabayla bizim gidcegimiz tarafa gidicekmiş . tmm dedim ablamı alalım gidelim oda tmm dedi. ( ama biraz gergindi ). ablamlara geldik ben çagırmaya giddim ama giderken arabanın kapısını açık bırakmısım az bişe ama nerden bilirdim hareket edecegini :44: sonra ben ablama hadi abla arabada bekliyorlar dedim eniştem geldi şaka yapıodu bana . insan bi gelmeden önce arar bilmem ne. pek takmadım şaka yapıor sandım arayamadım dedim. senn acelen varsa ben yarın götürürüm ablanı dedi . ben gine bişe demedim. nese abim arkamdan geldi bagırdı :47: baya bagırdı ama ağlıcaktım. sonra tmm ya ben sizle biyere gitmem dedim . ( ama bunu derken abimi kastettim ablamı degil ) . eniştem çıkın çıkın evimden ben götürüm ablanı gidin hadi hadi diye çıkıştı birde :43: bende enişte senle ne alakası var ben abime söledim yanlış anladın yapma dedim gine tekrar eddi hayır ben götürürm siz gidin dedi .. :50: bende enişte bidaha gelmem bak böle yapma dediysemde dinletemedim. aglıyorum ama :43: yok söve söve giddi .. bende çıktım giddim eve odaya girdim aradım ablamı . enişten sana kızmamış abine kızmış falan filan.. (ama ben yemin eddim gitmicem die..).. 2 gğn geçti ablam faceden msj atmış nie hiç gelmiyosunuz hepiniz değiştiniz dedi . bişey demedim ben..

şimdi bugun ablamın büyük oglunun doğumgünü var. ablamlara gidicem ama enişteme sinirim geçmedi.. :50: :47: şimdi napmam lazım.. suçum yok ki benim .. eniştemin lafları çok kırdı normalde hep şakalaşırdık falan ... hediye alıyım diyorum ama bişey beni tutuyor... :43: napmalıyım..

Tatlim senin bir sucun yok sonucta enistenin sinirli oldugunu yazmışsın bence cokta kafana takip kendine dert etme belkide gercekten abinize kızmıştir.gerci her ikiside yanlis ama neyse..eger o eve gitmen ailen yada senin acindan sorun.olmayacaksa hediyeni al git tatlim hem yegeninin dogum.gününü kutlarsin hemde belki yanlis anlaşılma duzelir aranızda

Alınmakta haklısın...biraz soğukluk girmiş araya anlaşılan önceden beri..ablanın hatrı için hiçbişey olmamış gibi çocukları ve ablanı sevindirmek adında gitmelisin bence..eniştenle eskisi gibi şakalaşmak,konuşmak zorunda değilsin ama doğumgünü çocuğunun suçu yok:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sahsen ben olsam hayatta gitmem bu ne ya sen ona elsin sonucta daha dikkatli davranmasi lazim.abine dese bile ne kadar ayip.oda sizin abiniz abin ne yapmis sanki? :50:

ben olsam gitmezdim onca lafa.
senin bi suçun yok çünkü.
enişten hasta ruhluysa o an ablan ne yaptı yumuşatmadı mı.

ben olsam gitmezdim onca lafa.
senin bi suçun yok çünkü.
enişten hasta ruhluysa o an ablan ne yaptı yumuşatmadı mı.

ENİŞTEM eve girmeden çıktı.. Sonra gelmiş biz gidince.. şimdi ben o halde ablamı hadi gidiyoruz die götürseydim bu sefer ablama çatardı sen beni dinlemedin de gittinde.. bende gitmek istemiyorum .. çünkü eniştem bana daha önce konuştugumuzda ben biyere gitmem dediysem gitmem lafımı yemem gibi bişeler demişti.. grurumu yenemiyorum. ablam biliyorum ama eniştemin sözü çıkmıo aklımdan:47::47:

Mutlaka gidin. Ablanizi ve yegeninizi böyle bir günde yalniz birakmayin.
Düsünün enisteniz ablaniza diyecektir kesin bak kimse gelmedi, kutlamadi bize cocugumuza bu kadar deger veriyorlar demek diye.
Orasi sadece enistenizin degil ablanizin da evi.
Gidin o utansin.
Enistenizle konusmayin muhattap olmayin istemiyorsaniz ama ablanizi yegeninizi düsünerek gidin.
Kendinizi onlarin yerine koyun, ilerde belki ayni hareketi esiniz yapacak, esinizin hareketi yüzünden ablanizin sizi silmesi, arayip sormamisi zorunuza gitmez mi?

Mutlaka gidin. Ablanizi ve yegeninizi böyle bir günde yalniz birakmayin.
Düsünün enisteniz ablaniza diyecektir kesin bak kimse gelmedi, kutlamadi bize cocugumuza bu kadar deger veriyorlar demek diye.
Orasi sadece enistenizin degil ablanizin da evi.
Gidin o utansin.
Enistenizle konusmayin muhattap olmayin istemiyorsaniz ama ablanizi yegeninizi düsünerek gidin.
Kendinizi onlarin yerine koyun, ilerde belki ayni hareketi esiniz yapacak, esinizin hareketi yüzünden ablanizin sizi silmesi, arayip sormamisi zorunuza gitmez mi?

tamda bu konunun üstüne ablam aradı.. çagırıyor.. off :( bilmiyorum ki sinirlerim bozuk ama sizin sölediklerinizede katılyorum:43:

kesinlikle gitmelisiniz.sonuçta doğumgünü olan sizin yeğeniniz enişteniz değil.
hem ablanızı sevindirin hem yeğeniinizi.ablanız kendini yalnız hissetmesin.eşide bu durumu kullanıp sürekli kafasına kamasın.yoksa her seferinde ablanıza "gördük seninkilerin sana verdiği kıymeti"diye kakacaktır başına.buna izin vermeyin asla.her zaman arkasında durun ailecek.bak kendiniz söylüyorsunuz ailem ablam evlendikten sonra ondan soğudular diye.ablanızda hatta eniştenizde bunu farketmişlerdir.ablanız her ne kadar sizden dedikodo yapsada yinede ablanız.zaten diyorsunuz eşi sinirli biri diye.üstüne birde ailenizin soğuk davranması onu yeterince bunaltmıştır..hak verin ona.
eniştenize kızgınsanız bile gider selam verir geçersin.:34:

umarım gitmişinizdir...
enişten için gitmiyosunki.. yegenin ve ablan için gidiyosun:7:

Ailenizin ablanıza karşı olan bu mesafeli ve soğuk tavrı en az eniştenizin davranışları kadar tuhaf meseleyi tam bilmiyorum tabii belki ailenizin sebepleri vardır ama ben sadece burada okuduklarıma göre yazıyorum ablanıza çok üzüldüm kendimi onun yerinede koydum ,
Bence gidin ,ablanızı bari siz yalnız bırakmayın enişteniz de ayrı bir tuhaf ama onunla konuşmayın görmezden gelin siz ablanız için gidin
Eğer ortada bir sebep olmadan aileniz ablanızla aralarına nedensiz bu mesafeyi koyduysa aynı şey evlendiğinizde siZinde başınıza gelecektir o yüzden ablanızla böyle saçma sapan nedenler yüzünden görüşmemezlik etmeyin yarın öbürgün bakarsınız bir tek o kalmış yanınızda

umarım gitmişinizdir...
enişten için gitmiyosunki.. yegenin ve ablan için gidiyosun:7:

iş çıkısı hediyemi aldım eve gittim ailecek de ablamlara giddik .. eniştemle konuşmadım .. ama gerçekten ablam çok mutlu oldu.:40: yorumlarınız için çok teşekkür ederim.. gitmek istemiodum annemlerde zorladı biraz ama gittim. ablamı öle görünce iyiki gitmişim dedim:16:

Back
X