- 13 Mayıs 2013
- 461
- 94
- 123
merhabalar hanımlar. hemen derdimi anlatmak istiyorum . ablam yaklaşık 8 yıldır evli.. daha önceden bize uzak bi yerde çiftlikte oturuyorlardı. sonra yakınımıza taşındılar abimlerle yakınlar ama bizim oturdugumuz yere ginede baya mesafe var .. öyle her istedigimde gidemiyor insan. nese ablam evlendikden sonra ailem biraz kendini değiştirdi. ablama soguk davranmaya başladılar bunun nedenini sorduğumda anneme veya babama yok öle bişey ben ayrım yapmıyorum falan diolar. ablamın çocugu var 2 tane biri daha yeni yaşına girecek . digeride 1. sınıfta. Ablam benle dertleşir sık sık bende ona karşı herzaman açık sözlüyümdür. ablam canım kanım ama bi kaç kez arkamdan konuşurken duydum. hani derler ya biraz boş boğaz die ablamda biraz öyle. eniştemden bahsediyim sizlere ablamdan daha olgun fakat aile yapısı olarak pskolojisi bozuk bi ailede büyümüş. üvey anne . üvey kardeşler. hayatı boyunca çalışmayla geçmiş omrü. eniştem çok çabuk sinirleniyor bu yüzden. ( annemler abilerimin çocuklara çok düşkün ablamınkine öle degiller soguklar biraz ablamda kıskanıyor,alınıyor..)
geçenlerde iş yerindeyken ablam aradı '' birlikte bizim oglana 23 nisan kıyafeti almaya gidelim mi '' dedi bende olur giderim bugun mesaideyim 5 gibi gelirim dedim. nese saat 5 oldu. konturm yoktu iş yerindende arayamadım . abimle aynı yerde çalıştıgımız için arabayı genelde o kullanıo gidelim desem kızar die düşündügümden demedim. nese akşam oldu çıktım iş yerinden abimde iş yerinde çalışan arkadaşıyla arabayla bizim gidcegimiz tarafa gidicekmiş . tmm dedim ablamı alalım gidelim oda tmm dedi. ( ama biraz gergindi ). ablamlara geldik ben çagırmaya giddim ama giderken arabanın kapısını açık bırakmısım az bişe ama nerden bilirdim hareket edecegini :44: sonra ben ablama hadi abla arabada bekliyorlar dedim eniştem geldi şaka yapıodu bana . insan bi gelmeden önce arar bilmem ne. pek takmadım şaka yapıor sandım arayamadım dedim. senn acelen varsa ben yarın götürürüm ablanı dedi . ben gine bişe demedim. nese abim arkamdan geldi bagırdı
baya bagırdı ama ağlıcaktım. sonra tmm ya ben sizle biyere gitmem dedim . ( ama bunu derken abimi kastettim ablamı degil ) . eniştem çıkın çıkın evimden ben götürüm ablanı gidin hadi hadi diye çıkıştı birde
bende enişte senle ne alakası var ben abime söledim yanlış anladın yapma dedim gine tekrar eddi hayır ben götürürm siz gidin dedi ..
bende enişte bidaha gelmem bak böle yapma dediysemde dinletemedim. aglıyorum ama
yok söve söve giddi .. bende çıktım giddim eve odaya girdim aradım ablamı . enişten sana kızmamış abine kızmış falan filan.. (ama ben yemin eddim gitmicem die..).. 2 gğn geçti ablam faceden msj atmış nie hiç gelmiyosunuz hepiniz değiştiniz dedi . bişey demedim ben..
şimdi bugun ablamın büyük oglunun doğumgünü var. ablamlara gidicem ama enişteme sinirim geçmedi..
şimdi napmam lazım.. suçum yok ki benim .. eniştemin lafları çok kırdı normalde hep şakalaşırdık falan ... hediye alıyım diyorum ama bişey beni tutuyor...
napmalıyım..
geçenlerde iş yerindeyken ablam aradı '' birlikte bizim oglana 23 nisan kıyafeti almaya gidelim mi '' dedi bende olur giderim bugun mesaideyim 5 gibi gelirim dedim. nese saat 5 oldu. konturm yoktu iş yerindende arayamadım . abimle aynı yerde çalıştıgımız için arabayı genelde o kullanıo gidelim desem kızar die düşündügümden demedim. nese akşam oldu çıktım iş yerinden abimde iş yerinde çalışan arkadaşıyla arabayla bizim gidcegimiz tarafa gidicekmiş . tmm dedim ablamı alalım gidelim oda tmm dedi. ( ama biraz gergindi ). ablamlara geldik ben çagırmaya giddim ama giderken arabanın kapısını açık bırakmısım az bişe ama nerden bilirdim hareket edecegini :44: sonra ben ablama hadi abla arabada bekliyorlar dedim eniştem geldi şaka yapıodu bana . insan bi gelmeden önce arar bilmem ne. pek takmadım şaka yapıor sandım arayamadım dedim. senn acelen varsa ben yarın götürürüm ablanı dedi . ben gine bişe demedim. nese abim arkamdan geldi bagırdı

şimdi bugun ablamın büyük oglunun doğumgünü var. ablamlara gidicem ama enişteme sinirim geçmedi..