• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablam ve Ben 😞

Kahvely

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
339
Puanlar
53
Kızlar hepinize iyi akşamlar. Ben Bu sene ücretli öğretmenliğe başladım. 25-30 bin maaş alıyorum çok şükür .Ablamın eşi çalışıyor ama ev nedense para yüzü görmüyor .Gidip taksitle araba almış.Ben de alışveriş /ablamın ilacı derken karta 38 bin borca girdim kaldı ki haziran ayına kadar çalışacağım . Geçen ablam sohbet arasında - verdiğin paraları biriktirip ehliyet kursuna yazıldım dedi . Yani ablam herseyim feda olsun .Ama artık kendimi kullanılmış hissediyorum.Az önce de eve pazar yapamadım dedi olmaya olmaya hem para atıp hem alışveriş yaptım . Eniştem ne hikmetse hep 15 i maaş alır ve para yok olur .Yani cidden çok canım sıkıldı.Hadi ilacı zorunlu ama bu maddiyat olayları bu sefer çok canımı sıktı.Sizce uygun dille bişeyler desem mi ? Ne yapsam ?
Ablam ehliyet kursuna değil o tarz 4 bin tl ilk bir kursa yazılmış .Eniştem de kaç aydır maaş almıyor .Hani kardeşim feda olsun diyorum .Ama çok moralim bozuldu bugün .
Sizce ?

Son düzenleme:
Olanı söyle karta borcum var benımde kendıme kalmadı maaşım de . Onların maaşı bitiyorsa alındığı gün seninde bitsin 😉

Evıne ekmek alamazken ehliyetin acelesi neymiş demekki birikim yapıcak kadar verdiğini kenara koyabiliyor verme .
Abla inan çok canım sıkılıyor.Böyle de ablama ayıp ediyor gibi oluyorum vicdanım sızlıyor .

Kızlar hepinize iyi akşamlar. Ben Bu sene ücretli öğretmenliğe başladım. 25-30 bin maaş alıyorum çok şükür .Ablamın eşi çalışıyor ama ev nedense para yüzü görmüyor .Gidip taksitle araba almış.Ben de alışveriş /ablamın ilacı derken karta 38 bin borca girdim kaldı ki haziran ayına kadar çalışacağım . Geçen ablam sohbet arasında - verdiğin paraları biriktirip ehliyet kursuna yazıldım dedi . Yani ablam herseyim feda olsun .Ama artık kendimi kullanılmış hissediyorum.Az önce de eve pazar yapamadım dedi olmaya olmaya hem para atıp hem alışveriş yaptım . Eniştem ne hikmetse hep 15 i maaş alır ve para yok olur .Yani cidden çok canım sıkıldı.Hadi ilacı zorunlu ama bu maddiyat olayları bu sefer çok canımı sıktı.Sizce uygun dille bişeyler desem mi ? Ne yapsam ?

Niye ablana para veriyorsun. Kocası var başında çalışsın adam işte. Maaşı yettirsinler. Utanmıyor mu bu adam bekar genç kızın parasını yemeye.

Niye ablana para veriyorsun. Kocası var başında çalışsın adam işte. Maaşı yettirsinler. Utanmıyor mu bu adam bekar genç kızın parasını yemeye.
Maaşı yatmıyormuş belediye ödemiyormuş .

Abla inan çok canım sıkılıyor.Böyle de ablama ayıp ediyor gibi oluyorum vicdanım sızlıyor .
Asıl ablanın vıcdanı sızlamalı sen borca giriyorsun onun derdi kocasının arabası alacağı ehliyeti . Senı düşünmeyeni sende düşünme böyle devam edersen zaten görevin haline getirip para vermediğinde de senden kötüsü olmayacak . Borcum var kartlara kendıme bile kalmadı diyip geçeceksin . Olmayan paranı gönderip kartlara borçlanmamalısın . Hazirandan sonra napacaksın nasıl ödeyeceksin borcunu kendını düşün

Kardeşlik iyidir hoştur da bu kadarı fazla.

İlacını bile almayan kocayla yaşamak, ilacını, evinin mutfak alışverişini de asgari ücret kazanan kardeşine yıkmak ablanızın hoşuna gidiyor belli ki ama siz artık sessiz sedasız yardımı kesin.
Abla ablam ilacı almazsa sıkıntı .Birde ilin içinde yeğenim var 😞

Asıl ablanın vıcdanı sızlamalı sen borca giriyorsun onun derdi kocasının arabası alacağı ehliyeti . Senı düşünmeyeni sende düşünme böyle devam edersen zaten görevin haline getirip para vermediğinde de senden kötüsü olmayacak . Borcum var kartlara kendıme bile kalmadı diyip geçeceksin . Olmayan paranı gönderip kartlara borçlanmamalısın . Hazirandan sonra napacaksın nasıl ödeyeceksin borcunu kendını düşün
Haklısın abla 😞❤️

Ameliyatı var çalışamıyor . 😞
Biriktirilebilen para fazladır verme, senin var mı ehliyetin? İlaç almışsın, pazar yapiyormussun daha ne? Fazlasını kartına yatır da iyice açilma, bı kurs ücreti ne kadar olmuştur, yazık günah keyfe bak.

Sen safmısın ucretli ogretmenlikte zaten yazin calismayacaksin ablana esi bakmak zorunda sen degil borcum var de bir kurus verme kendini kullandirma borcunu ode kendine biseyler al resmen yolunacak kaz bellimis ablan seni

Back
X