- Emoji Skoru
- 27.605
- Puanlar
- 748
Kız ne diyim kelimeler kifayetsiz kaldıGüzel kahveli kardeş mi? Beni güldürdün Allah da seni güldürsün![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız ne diyim kelimeler kifayetsiz kaldıGüzel kahveli kardeş mi? Beni güldürdün Allah da seni güldürsün![]()
Ablalar yiyici abiler tembel bir yatak toplamaktan aciz. Annesi de erkek evlatlarına aşıkmış. Dertler derya olmuş.Ablaların hepsi mi yiyici ? Bunu bi öğrenmemiz lazım![]()
Öğretmen mezun veren okullara , psikoloji okur yazarlığı dersi falan konmalı hocam. Bu kaçıncı kandırılan öğretmen konusu .Arkanı boş bırakmamış olması başkasının senin arkana geçmesine engel olmuş bir bakıma.
Kazık atarak seni hayata hazırlayan kişi ablan oluyor en azından o da bir nevi hayata hazırlık.
Eski sevgilini falan arama sakın o herif Tekin değildi.
Ayy bunu kaçırmışım ameliyatlı dediği tüp mide ameliyatımıymış ya .. ay şok oldum ne ilacı peki buPuhaha kadın mide ameliyatı olmuş milleti hastayım diyerek yiyor. Yakında dilenerek estetik de yaptırır masrafı size kitler. Ücretli ogretmensin aldığın 3 kuruş onu da ablana yedir aferin
O da mideyle ilgiliymiş galibaAyy bunu kaçırmışım ameliyatlı dediği tüp mide ameliyatımıymış ya .. ay şok oldum ne ilacı peki bu
Şamar oğlanı değilsin. Kullandırtma artık kendini. Bi daha para isterse borcum var diyip sen iste bakalım. Bu gidişle kavga çıktığı için konu açacaksın artık.Eşi ne güne duruyor? dedi annem . Galiba ilaç o kadar pahalı değil benden kat be kat fazlasını alıyor .
Yalan üstüne yalan çalıyor ablan, sende dünden razı inanıyorsun. İlacın adını öğren de internetten bak bi kaç liraymış belki o zaman uyanırsın.Bunları tam bilmiyorum .Tüp mide için bir vitamin tarzı ilaç kullanıyor .Kullanması lazımmış öyle demiş doktoru .Onun da her ay 200 tl fiyatı artıyor . 2 sene içinde fiyatı 800 tl den 2000 e çıktı
beyaz kan hücreleri azalıyormuş baksanaO da mideyle ilgiliymiş galiba
Pazara gitmezsem bayılırım falanbeyaz kan hücreleri azalıyormuş baksanaprotein tozu kullanmazsam öleceğim diyecek yakında ablası
Bana da hermes çanta almazsanız kan hücrelerim azalır bakınPazara gitmezsem bayılırım falan![]()
Bunlar öğretmen olmuş da çocuk eğitecek bir de ya, inanılmaz...Siz kaç yaşındasınız? Cidden 26 yaşında mısınız? Kusura bakmayın yanlış da anlamayın ama bu zamanda bu kadar saflık iyi mi sizce? Ablanız dahi olsa para verirken hiç mi sorgulamadınız? Ameliyat olurken ailenizden birileri gitmiştir herhalde, 2 yıl çalıştırmayacak bir ameliyat olmadığını hiçbiriniz mi anlamadınız veya tüp mide ameliyatı nedir hiç mi merak edip araştırmadınız ?
Tamam lütfen uzatmaz mısınız ? Fikrinizi aldım teşekkürler .Olay da aydınlandı .Bu kadarı yeterli lütfen eğitimciliğime dil uzatmayın .İyi gecelerBunlar öğretmen olmuş da çocuk eğitecek bir de ya, inanılmaz...
Sakın o adamla iletişime geçmeyin. Ablanız orada haklı. 7 kardeşsiniz . Miras şu bu düşmez sayı çok. Sizin yapacağınız en iyi şey kendinizi mesleki olarak geliştirip daha iyi maaşlı ve kalıcı iş bulmak. İyi geceler.Tamam lütfen uzatmaz mısınız ? Fikrinizi aldım teşekkürler .Olay da aydınlandı .Bu kadarı yeterli lütfen eğitimciliğime dil uzatmayın .İyi geceler
O adam biteli çok oldu merak etmeyin hata tekrar ederse aptallık olur zaten . Yok öyle bir durum söz konusu olamaz daha çok teşekkür ederimSakın o adamla iletişime geçmeyin. Ablanız orada haklı. 7 kardeşsiniz . Miras şu bu düşmez sayı çok. Sizin yapacağınız en iyi şey kendinizi mesleki olarak geliştirip daha iyi maaşlı ve kalıcı iş bulmak. İyi geceler.
Ablamın ilaçlarını alırdım asla ayriyeten para vermezdim eğer gercekten ihtiyacı paraya olmuş olsaydı keyifte gidipte ehliyet için para yatırmazdı o parayı ihtiyacına verirdi.Kendini bu kadar kullandırma gercekten aile olsun veya yabancı olsun böyle bencil insanlardan nefret ediyorum.Ablan cok güzel kullanıyor seniKızlar hepinize iyi akşamlar. Ben Bu sene ücretli öğretmenliğe başladım. 25-30 bin maaş alıyorum çok şükür .Ablamın eşi çalışıyor ama ev nedense para yüzü görmüyor .Gidip taksitle araba almış.Ben de alışveriş /ablamın ilacı derken karta 38 bin borca girdim kaldı ki haziran ayına kadar çalışacağım . Geçen ablam sohbet arasında - verdiğin paraları biriktirip ehliyet kursuna yazıldım dedi . Yani ablam herseyim feda olsun .Ama artık kendimi kullanılmış hissediyorum.Az önce de eve pazar yapamadım dedi olmaya olmaya hem para atıp hem alışveriş yaptım . Eniştem ne hikmetse hep 15 i maaş alır ve para yok olur .Yani cidden çok canım sıkıldı.Hadi ilacı zorunlu ama bu maddiyat olayları bu sefer çok canımı sıktı.Sizce uygun dille bişeyler desem mi ? Ne yapsam ?
Ablam ehliyet kursuna değil o tarz 4 bin tl ilk bir kursa yazılmış .Eniştem de kaç aydır maaş almıyor .Hani kardeşim feda olsun diyorum .Ama çok moralim bozuldu bugün .
Sizce ?
Sen daha üzül Kaz bulmuslar yoluyorlar farkin da degilsinAmeliyatı var çalışamıyor .![]()
Benim de bi telefon faturası vardı yatırılacak tırnağım kırılmış daBana da hermes çanta almazsanız kan hücrelerim azalır bakıntövbe yarabbim. Konu sahibi tanıştığı adamlar ablaları , kim ne derse inanmış
![]()