allah versin der
heralde.
kiradayım canım.
ohoo öyle bişey desem hiçbişeyimi bırakmaz herhalde
ya canım ablanın hiçbi tutulası yönü yok hep bana rabbena
hiç vicdan yapıpta son paranıda kaptırma sen onun kadar akıl edemiyomuşun araba almayı allah allah
yüzsüzlüğün kreliçesi seçilir senin ablan bu mübarek aylarda allah hidayet versin allah gönlüne biraz merhamet versin evin var avi olmayandan araba prası istiyosun yazık sana
bide kaç yaşında
öyle dese iyi canım memelkette akrabalara falan Allahhh utanmadan benden para istiyor falan filan der tanıyorum inanın ablamı
benim ona karşı vicdan yapmam düpedüz enayilik farkındayım ama inanın çok pis vicdan yaptırıyor insana :S bi amcamın karısı var yengem o da böyledir gidip gelip ona çekti galiba çünkü o yengem de akrabamız oluyor :S
canım layık olmadığımı düşünüyor herhalde ayıptır söylemesi ailenin tekne kazıntısıyım da :S çok çok yıllar sonra doğan sürpriz kardeşim ben ailede belki bu yüzden de adamdan saymıyolar beni :S
terbiyesiz!
sen olmasan o evi nasıl alacağını düşünmeyip bir de adamdan saymamaya mı kalkıyor!
besle kargayı oysun gözünü diyerek atasözü ve deyimlerle yaptığım benzetmelere bir yenisini eklemek istiyorum:)
yüz bulmuş senden tepene çıkıyor(çıkıyor denmez ona da forum kuralları gereği sansürledim:) )
üstelik senin evin bile yokmuş daha
allah gözünü doyursun ablanın ne diyim..açık açık tavrını koymayıp bahanelerle geçiştirdikçe hayatın boyunca bu yüzsüzlüklere devam edicektir söyliyim
seni adamdan saymayanı sen ne sayıyorsun bırak allah aşkına
de ki para veremem artık çünkü doğum yapıcam ve kendi ailemi ve çocuklarımı da düşünmek zorundayım benim önceliğim çocuklarım,senin de çocukların var biliyorsun, dolayısıyla bu parayı onlar için harcayacağım,benim daha evim arabam yok benden araba parası istiyorsun de.küserse de küssün insan olmayı beceremeyen abla yanında olsa nolur olmasa nolur.kardeş olarak üstüne düşeni fazlasıyla yapmışsın zaten,anası babası değilsin her isteğine cevap veresin.anası babası oldukların için yor kafanı..
üstelik 50 yaşında koca kadın! te allam ya..
ablanız hayatınızdaki en yakınınız olabilir ama bu bazen sadece fizyolojik olarak devam edebiliyor işte. bence kırılmayın ama ablanız sizi ösmürmeye çalışıyor.. bende üniversite mezunuyum, işe otobüsle gidip geliyorum, bel fıtıgım var, astımım var ve otobüsdeki kokular beni zaman zaan fena zorluyor ama ben bırakın kardeşimden babamdan dahi böyle bir talepte bulunamam. ayrıca ablanıza zaten gereken yardımı yapmışsınız bence bu kadarı dahi yeter. fitre konusuna gelince yeğeninize fitre verebilirsiniz ama bunun şartları var, babası olmayacak yada babasının hiç yardımı olmayacak ona sonra malı mülkü olmayacak ailesinin vs.. öle hadi bu öğrenci fitre verelim buna olmaz...ablanız çocuğuna direkt sadaka istiyor...
kızlar valla çok sağolun ya anlattım da azıcık rahatladım inanın içim şişmişti artık.
takma kafana..ablanın durumu cok kötü olsaydı anlardım seni
ama bu keyfi bir harcama olacagı için, düşünme bıle tereddüt etme ok..
vicdanını merak etme, çünkü vahim bir konunun içinde değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?