- 7 Nisan 2015
- 948
- 425
- 33
- 34
- Konu Sahibi miniksercem000
-
Ablamin anlattigini aktardim sadece. Ben ablamlara cok uzak bir sehirdeyim ve iyikide uzagim.Olay doğru ise , resmen tecavüze yeltenme var çok büyük bir sorun. Sen de kendine dikkat et , ama iftira da olabilir .
İspatlamak da çok zor .
Hemşirenin yaşını söylemenin mantığı nedir orasını çözemedim .
Ablamin anlattigini aktardim sadece. Ben ablamlara cok uzak bir sehirdeyim ve iyikide uzagim.
Kadın yabancı ve bu olay sonrası polise gitmemesi de tuhaf .
Biz olsak hani duyulmasın deriz de onlar hemen polise giderler .
Haklisin engelli demeliydim.sakat demesek, engelli desek....
olayin gidisati biraz sacma geldi
hemsire neden dava acmaktan vazgecmis?
Ablan neden böyle bir şey yapıyorPolise gitmemesi icin ablam doktorla konusmus ve doktorda hemsireyi ikna etmis ama hemsire fikrini heran degistirebilir cünkü kadin şoktaymis
Yakinlarimizin kulagina gitmemesi icin. Galiba daha annemle babamda bilmiyor izinden gelince buyuk bi ihtimal ogrenceklerAblan neden böyle bir şey yapıyor
Ablan neden böyle bir şey yapıyor
Böyle bir Saçmalığı ancak biz yaparız biz susariz bbu bizim gelenegimizYakinlarimizin kulagina gitmemesi icin. Galiba daha annemle babamda bilmiyor izinden gelince buyuk bi ihtimal ogrencekler
Bilemiyorum ben o kadinin yerinde olsam bende o kadinin yaptigini yapardim başimdaki kisiye derdimi anlatirdim yani doktora. Nasil is yerinde bi sorunumuz olunca şef e anlatmamiz gerekiyorsa buda doktora anlatmisBöyle bir Saçmalığı ancak biz yaparız biz susariz bbu bizim gelenegimiz
O kadına böyle bir şey söyledi o da ikna oldu öyle mi ?
Zaten gidip Dr a anlatması da ayrı bir sacma
Öyle düsünüyor ama düsüncesini söylemedi tabi nasil ikna ettigini bilmiyorumKimse duymasın rezil oluruz dedi kadın da ikna mi oldu ?
Bu sıradan bir olay değil ki hem üzerindeki şoku nasıl atlattı da bir anda anlativerdi eğer o kadar basit olsaydı direk polise giderdiBilemiyorum ben o kadinin yerinde olsam bende o kadinin yaptigini yapardim başimdaki kisiye derdimi anlatirdim yani doktora. Nasil is yerinde bi sorunumuz olunca şef e anlatmamiz gerekiyorsa buda doktora anlatmis
Kadın kurtulduğu anda kendine yakın gördüğü ya da anlatması gerektiğini düşündüğü insana haber vermiş, belki ne yapması gerektiğini danışmıştır polis muhabbetini falan önce ona söyleyip ona göre hareket etmek istemiştirBu sıradan bir olay değil ki hem üzerindeki şoku nasıl atlattı da bir anda anlativerdi eğer o kadar basit olsaydı direk polise giderdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?