Ablam ve Eniştem

Sizce ablam ayrılsınmı Eniştemden?

• Evet

• Hayır

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ablamin anlattigini aktardim sadece. Ben ablamlara cok uzak bir sehirdeyim ve iyikide uzagim.

Ablan neden böyle bir şey yapıyor

Olay doğru değilse bile toplumda büyük yankı yapar . İşlemediği suçtan toplumsal baskı altında kalabilir .
Durumu en iyi ablan bilir kardesinizle çok mu ilgiliydi eğer öyleyse o saatte ziyaret etmesi kabul edilebilir . Ama böyle bi adam değilse niyeti bellidir . Enişten daha önce çapkınlık yaptı mı bunlar önemli.

Yakinlarimizin kulagina gitmemesi icin. Galiba daha annemle babamda bilmiyor izinden gelince buyuk bi ihtimal ogrencekler
Böyle bir Saçmalığı ancak biz yaparız biz susariz bbu bizim gelenegimiz
O kadına böyle bir şey söyledi o da ikna oldu öyle mi ?
Zaten gidip Dr a anlatması da ayrı bir sacma

Böyle bir Saçmalığı ancak biz yaparız biz susariz bbu bizim gelenegimiz
O kadına böyle bir şey söyledi o da ikna oldu öyle mi ?
Zaten gidip Dr a anlatması da ayrı bir sacma
Bilemiyorum ben o kadinin yerinde olsam bende o kadinin yaptigini yapardim başimdaki kisiye derdimi anlatirdim yani doktora. Nasil is yerinde bi sorunumuz olunca şef e anlatmamiz gerekiyorsa buda doktora anlatmis

Bilemiyorum ben o kadinin yerinde olsam bende o kadinin yaptigini yapardim başimdaki kisiye derdimi anlatirdim yani doktora. Nasil is yerinde bi sorunumuz olunca şef e anlatmamiz gerekiyorsa buda doktora anlatmis
Bu sıradan bir olay değil ki hem üzerindeki şoku nasıl atlattı da bir anda anlativerdi eğer o kadar basit olsaydı direk polise giderdi

Enisten nasil durduk yere duvara yaslayip opecek ki hemsire kendini opturtmus ve olay ortaya ciksin ablan duysun diye doktora aratmis yoksa o esnada bagirir cagirir karakolluk olurlardi

Bu sıradan bir olay değil ki hem üzerindeki şoku nasıl atlattı da bir anda anlativerdi eğer o kadar basit olsaydı direk polise giderdi
Kadın kurtulduğu anda kendine yakın gördüğü ya da anlatması gerektiğini düşündüğü insana haber vermiş, belki ne yapması gerektiğini danışmıştır polis muhabbetini falan önce ona söyleyip ona göre hareket etmek istemiştir

Duvara yaslama ayrıntısı da nasıl anlatıldı anlamıyorum kaldı ki o kadari oldu da devamı mi gelmedi

sinek küçük ama mide bulandırır gerçeklik payını bilemiyorum ama ben özel kardeşinize üzülürüm dogruluk payı olduğunu varsayarsak Rabbim yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…