- 7 Nisan 2015
- 948
- 425
- 33
- 34
- Konu Sahibi miniksercem000
-
Bak burda cok dikkatli bisey soyledin. Enistemde aynen ablama oyle demis neden bagirmadi peki ben ona boyle bisey yaptiysam demis. Bu yuzden ablamin kafasi karisik ve kime neye inanacagini bilmiyor suanEnisten nasil durduk yere duvara yaslayip opecek ki hemsire kendini opturtmus ve olay ortaya ciksin ablan duysun diye doktora aratmis yoksa o esnada bagirir cagirir karakolluk olurlardi
Inan bende fazla bisey bilmiyorum bu soylediklerini bende dusunmuyor degilim. Kimseyide hemen suclamak istemiyorum cunku görmedimDuvara yaslama ayrıntısı da nasıl anlatıldı anlamıyorum kaldı ki o kadari oldu da devamı mi gelmedi
Saol canim tesekkurler insallah yardimcisi olsunsinek küçük ama mide bulandırır gerçeklik payını bilemiyorum ama ben özel kardeşinize üzülürüm dogruluk payı olduğunu varsayarsak Rabbim yardımcısı olsun
Ablan bana inansin. O kadin ve enistenin zaten iliskisi varmis. Kadin artik olay ayyuka ciksin ki ablan enisteni terk etsin istemis. O yuzden hastaneye cagirmis. Opusmusler. Sonra da yalandan doktora sikayet etmis. Doktora ozellikle ablani aratmis. Eger taciz olsaydi ortalik karisir durum polislik olurdu oyle bi ihtimal yokBak burda cok dikkatli bisey soyledin. Enistemde aynen ablama oyle demis neden bagirmadi peki ben ona boyle bisey yaptiysam demis. Bu yuzden ablamin kafasi karisik ve kime neye inanacagini bilmiyor suan
Amin insallahTek kaşım kalkik vaziyette konunun nasıl sonuçlanacağını bekliyorum. Çok karmaşık bir durum Allah yardımcınız olsun
Görmedigimiz bisey icin kimseyi suclamak istemiyoruz kafamiz cok karisik ablami uyku tutmuyor 2 gündür.Ablan bana inansin. O kadin ve enistenin zaten iliskisi varmis. Kadin artik olay ayyuka ciksin ki ablan enisteni terk etsin istemis. O yuzden hastaneye cagirmis. Opusmusler. Sonra da yalandan doktora sikayet etmis. Doktora ozellikle ablani aratmis. Eger taciz olsaydi ortalik karisir durum polislik olurdu oyle bi ihtimal yok
Iyi de gorme sansiniz da yok sonucta. Enisten de dogruyu anlatacak degil zaten bir seyler karistirmasa kadini iftira atiyo diye polise sikayet ederdi. Makul bi kurguyla olayi cozeceksiniz baska yolu yok. Makulu de benimki. Her ikinci kadin bir gun kendini birinci kadina duyurur ama dolayli ama direkt yoldan.Görmedigimiz bisey icin kimseyi suclamak istemiyoruz kafamiz cok karisik ablami uyku tutmuyor 2 gündür.
Yarin ablama okutturcam butun yorumlari karari o versin ama galiba ayrilmak istiyor.Iyi de gorme sansiniz da yok sonucta. Enisten de dogruyu anlatacak degil zaten bir seyler karistirmasa kadini iftira atiyo diye polise sikayet ederdi. Makul bi kurguyla olayi cozeceksiniz baska yolu yok. Makulu de benimki. Her ikinci kadin bir gun kendini birinci kadina duyurur ama dolayli ama direkt yoldan.
Ayrilmak baska bir sey o karari kendi verir. Ben sadece olayi dogru anlamaniz icin yazdim. Bosansin diyemem o ablanin bilecegi isYarin ablama okutturcam butun yorumlari karari o versin ama galiba ayrilmak istiyor.
Ateş olmayan yerden duman çıkmaz ..kadın neden iftira atsın ki ne alıp vermediği olabilr yani anlamadım nokta bu denli iftira atacak kdar nefret etmesi gerek yaniAblam enistemi cok seviyor 8 aylikta kizlari var. Annem ve babam türkiyedeymis tatilde. Ablam evde hemsire ve kardesimden baska kimsenin olmadigini ve kardesimin kendini yalniz hissetmemesi icin enistemin onu is cikisi dün gece saat 22:30 civarlarinda ziyarete gittigini soyledi.
Ama bu sabah ablama doktor tel acarak enistemin hemsireyi duvara yaslayip onu öptügünü ve ona dokundugunu söylemis. Hemsirenin polise gidip sikayetci olacagini soylemis. Bu hemsire 40 yaslarinda var evli ispanyol bi kadin. Enistem ise 28 yasinda.
Ablam doktorla tel baya konusmus. Aradan bi kac saaat sonra doktor aramis ablami ve hemsirenin sikayetci olmaktan vazgectigini ama artik bizim eve gelmek istemedigini belirtmis baska bir evdeki sakat birine bakacakmis.
Ablam yikilmis durumda görgü tanigi yok tek görgü tanigi kardesim oda konusamiyor tepki veremiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?