Ablam ve sacmaliklari

delalim952

Olduğu kadar, olmadığı kader.
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2015
85
45
3
33
Kızlar içimi nereye Dokcem bilemedim. Biz5 kardesiz en buyugumuz ablam en Küçükleri benim. Ablamla aramızda 18 yaş var. Bekarligimdan tutun evliligime kadar her zaman beni elestirir. Ama evlenince şiddeti arttı bu olayın herkese kötüler yok pis yok cimri diye. Kendisini titizlik hastası ben biraz daha rahatım ama kirli değilim. Cimrilikte şöyle o bugün yerim yarını düşünmem diyen bir insan ben ise çocuklarıma gelecek hazırlama pesindeyim. 25 yaşındayım ve ev kredisi ödüyorum daha doğrusu eşim ödüyor. Kendisi de babamın evinde oturuyor. Her geldiğinde eve bak ne güzel yerde benim niye yok felan diye konuşur için için. Beni evime laik görmez. Eşimi beğenmez.kotuler. Halbuki en ufak sıkıştığı anda eşimi arar borç ver diye. Esimde elinde olduğu sürece verir İsteyince de kötü olur. Eşim ayda 3 bin lira Kredi ödüyor. Ay başı gelince aklımız çıkıyor. Onun hiç borcu yok eşi cezaevinde oguluda çalışmaz calissada yarısını yer yarısını getirir ablam öyle alıştırdi. Rahatlık için şimdide beni beğenmez yeter artık birgün ağır konusacam diye korkuyorum. Herkese borç yapar ödemez. Alacaklilar ya annemi arar yada yengemi bunaltir lar. İnsanlar bu huylari yüzünden yaka silkio resmen. Daha çok şeyleri var ama anlatacak gücüm yok resmen. Düşüncesiz , yarinini düşünmez. Anneme telefon alırız gidip satar. Kontör alırız harcar bunun gibi dengesiz hareketler. Bide beni kötüler benim gibi olamazsın diye.

Madem eskiden beri boyleydi ablaniz bunca sene neden cektiniz ki ben anlamadim. Madem adinizi cimriye pise cikarmis birakin konussun ama hic olmazsa geri alamayacaginiz parayi vermeyin her turlu yaranamiyormussunuz zaten.
Acaba kocasinin ceza evinde olmasindan mi kafayi bozdun diyecem ama siz eskidende boyleydi dediniz.
Valla oyle ablam olsa ne bir kurus borc veririm neden evime sokarim, hem evime gelip hem bana hakaret edecek haa?

Ne güzel söylemişsiniz dengesiz diye dengesiz birinin sözlerini niye kafanıza takıyorsunuz ki saçmaladığı bir zaman cevabını verin daha da konuşmaz.

Canm bende görüşmek istemiyorum ama mecburi babamdan dolayi. Borcuda eşim dayanamayıp veriyor yazık diye

eşim kötüyse bir daha borç isteme
bir daha beni ve ailemi eleştirme bu hakkı vermiyorum
ben buyum beğenmiyorsan görüşme
der ve mesafemi koyarım.canım ciğerim deolsa herkes haddini bilecek.

Babam hasta ve onun yanına gidiyoruz sürekli ondan dolayi mecburi görüşme

Iyi de mesela borc verme, pis diyor yani evine geliyor, cimri diyecek kadar da cok vakit geciriyorsunuz. Babaniza gittiginizde de yokmus gibi davranin. Artik evli bir kadinsiniz kendinize bu sekilde laflar soylemesine izin vermemelisiniz.

eşim kötüyse bir daha borç isteme
bir daha beni ve ailemi eleştirme bu hakkı vermiyorum
ben buyum beğenmiyorsan görüşme
der ve mesafemi koyarım.canım ciğerim deolsa herkes haddini bilecek.
Kızdım hatta beğenmiyen evime gelmesin diyorum hıh diyor kadin

Ablanizin hayatı dağılmış ve bundan dolayı psikolojisi bozulmuş.
Belki psikolojik destek sağlanması için teşvikte bulunabilirsiniz .

Görüşmek zorundaysan ne derse he de, geç. Ne yapıcan abladır,atsan atılmaz satsan satılmaz .

sizi kıskanıyor ve sizi kötülemek egosunu okşuyor olmalı
görüşmek zorunda değilsiniz
ablanız hasta takmayın
kuşak farkı deyin ve çekinmeyin ablanıza ağır konuşabilirsiniz gayet haketmiş

tabikide abla bu atsan atılmaz satsan satılmaz ama okadar kendini ezdirmek zorunda değilsin..sende sabrın taştığında bağır çağır...sonra bırak o seni arasın...

Ben niyeyse ablanıza üzüldüm eşi olmadan ev gecindirmek zor bi kadın için elinde mesleği yoksa. Tabi bazı lafları hareketleri hoş değil ama bence ablanıza yardımcı olabilirsiniz maddi manevi psikoloji
Allah yardımcıniz olsun

Zaten evlendi evleneli babam bakıyor onada çocuklarına da yeri geldi maddi zorluklar çektiği ama hiç para tutmadı bugün bile ben harcarim tutmam beceremiyorum diyor. Sıkıntı yasayan insana göre hareket etmiyor. Öyle olsa keşke anlarım ama eleştirileri ağır geliyor artık. Özellikle de eşimi küçümsemesi allaha şükür bu zamana kadar kimseye muhtaç etmedi ama onun eşi resmen ablami ve 4 çocuğunu babamın üstüne attı. Enistem de vurdum duymazin teki tencere kapak misali ablam zengin olsa o parayi 5 dakikalık eder o kadar yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…