Ablam ve seven çocuk

Maha

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2016
141
141
18
Burda yazarken bile nerden başlayacağımı bilemediğim bir sorunum var. Başlıktan da anlaşıldığı gibi konu ablam ve seven akrabamız. Aslında çok detaylar ve bu işin geçmişi var ama özetle anlatmaya çalışacağım.
2 yıl önce daha önce sadece çocukken gördüğüm ve sadece facede ekli olan akrabam beni sevdiğini söylemişti. Görmeden etmeden nasıl seviyor beğenmiştir öylesine takılmak istiyordur diye önemsemedim ve düzgün bir üslupla reddettim. Gerçekten efendi ve duygusal biri olduğunu farkettim sonra. 5 6 ay gibi uzun bir süre konuşmadıktan sonra bayramdır seyrandır hal hatır gibi mesajlarına cevap verdim sadece hala sevdiği belliydi ama bir şey söylemiyordu bende görmezden geldim. Çok nadir bir şekilde iş hayatı vs gibi günlük şeylerden konuşuyorduk. Sonra benim sağlık problemlerim olunca onunla ilgilenmekten konuşmadım. Bu sırada bizimkiler memlekete gidince çocuk düşüncelerini duygularını ablama anlatmış. Buraya kadar sorun yok. Anlam buraya geldiğinde direkt o çocuktan konuyu açaray hakaret etmeye başladı. O çok yakışıklı çok iyi çok merhametli bilmemne seni her şeyine rağmen kabul dedi. Çocuğa da bizi görüştürüceğini söylemiş bu arada. Ablam aşırı saldırgan bir, olduğu için tartışmaya girmedim sadece istemediğimi söyledim kesip attım. Bu arada bu konuşmadan asla çocuğun haberinin olmamasını istiyordu. Bende çocuğa imalarda bulundum ve sonra konuşmayı kestim.
Sabah namazından sonra uyku tutmadı bir gün ve faceye giriyim biraz dedim. Girdiğimde ikiside aynı saatte online olduğunu gördüm. Ve saat 4.30 a denk geliyordu. Bu olaydan sonra aklıma türlü türlü şey geldi ve ne olursa olsun bilmek istemiyorum sinirim bızulmasın diye çocuğu engelledim. İstesem bir şekilde ablamın telini alıp bakardım ama görmek istemedim diyede. Aradan 4 ay geçtikten sonra pc de ablamın facesini açık gördüm ve baktım.
Atılan iftiralar yalanlar dedikodular karşısında nutkum tutuldu yemin ederim. Aralarında bir şey olsaydı bu kadar zoruma gitmezdi heralde. Çocuğa sürekli benim kıskanç olduğumu haset olduğumu cimri olduğumu bencil olduğumu söylemiş. Köpek gibi ağzımdan salyalar akıtarak ona dönüceğimi ama onun kabul ederse bir daha yüzüne bakmicağını söylemiş. Tlfnda benimle ilgili çocuğun bilmediği şeyleri anlatıcağını söylemiş. Sen merak etme biri onun ağzından burnundan getiricek gram üzülmem o ş... Demiş. Biri beni ona sorsa asla benimle evlenmesini onaylamicağını söylemiş. Ve daha neler neler hakkımda yaşamadığım olayla anlatması bende olmaya özellikleri varmış gibi söylemesi ve ağza alınmicak hakaretleri. Sadece bu da değil her gördüğüne ististans ve yerli yersiz beni kötülüyor. İnsanın ailesinin içinde böyle biri olması çok acı verici. Yarım öbür hün evleniceğim zaman nasıl eşimi ve ailesini bu insanın içine sokucam. Okadar kötüyüm ki anlatamam nefretten öte hissettiğim şeyler ve küçüklükten beri bana yaptıkları geliyor sürekli aklıma. Çok işkence yaptı bana psikolojim zaten altüst durumda. Annemden ve ondan nefret ediyorum. Ben 9 o 21 yaşındayken ayağını zorla ağzıma sokmuştu ve annem buna seyirci kalmıştı. Şimdi söylediğimde napiyim diyor annem. Affedemiyorum

Mesleğim var para kazanıyorum ama kendi evime çıkıcak kadar değil anca bir kira eder maaşım

Bence siz gidin psikoliga. Yani ablanizdan korktum ben açıkçası. En azından kendinizi ondan nasıl korursunuz bunu söyler size psikolog.

Ama ablanız alenen hasta biri

Benim bildiğim aile kusurları görmezden gelir başkasına karşı iyi yönlerden bahseder. Aile dediğim yani kuzen bile yapar bunu. Ablanız tm tersini yapmış .size bir düşmanlığı mi var? Garip yani. Yazılanlara katılıyorum bir psikolojik sorunu olsa gerek.

Bence siz gidin psikoliga. Yani ablanizdan korktum ben açıkçası. En azından kendinizi ondan nasıl korursunuz bunu söyler size psikolog.

Ama ablanız alenen hasta biri
Psikoloğa gittim annen sana inanmıyor mu gibi şeyler söyledi ablamla ilgili olanları hiç konuşmadan dinledi ve onlardan uzak dur dedi. Aslında tek umudum psikologdu ve oda böyle yapınca iyice çaresiz hissetmeye başladım kendimi. Zaten onlarla tartışan kavga eden biri değilim ne yaparlarsa yapsınlar susmak zorunda kalıyorum. Annemde onun durumunun farkıvda ama yinede ona çanak tutuyor

Psikoloğa gittim annen sana inanmıyor mu gibi şeyler söyledi ablamla ilgili olanları hiç konuşmadan dinledi ve onlardan uzak dur dedi. Aslında tek umudum psikologdu ve oda böyle yapınca iyice çaresiz hissetmeye başladım kendimi. Zaten onlarla tartışan kavga eden biri değilim ne yaparlarsa yapsınlar susmak zorunda kalıyorum. Annemde onun durumunun farkıvda ama yinede ona çanak tutuyor

Maasınız ne kadar ve mesleginiz? Yaşınız nedir?

Bir arkadasnla eve cıkamaz mısın peki? Ya da üniversite okusan baska bir sehirde?
Yinede kurtulamam kimse yaptıklarını bilmiyor ki. Yine bir iftira atar adımı namussuza çıkarır. İnsanların gözünüde boyuyor bir de ailede akrabalarda sevdiklerimden de hepten olmuş olurum. Yarın öbür gün evlendiğimde ailem öldü mü dicem. Bu çocukta bile yaptı eşim olucak kişiye ve ailesine yine beni kötülicek bak zaten evi de terketmişti dicek. Herkese psikolojimin bozuk olduğunuda söylüyor. Ama psikolog böyle bir durumun yok çevreden sorunlar var sadece demişti. Şu da var kaldıramıyorum. Bir yanım yüzleş rezil et diyor git o çocuğada ağzına geleni say evdekilere anlat diyor. Ama böyle insanlar asla rezil olmaz isterse katil olsun karşısındaki suçlu çıkarıp birde mağduru oynayıp işin içinden sıyrılıyor.

Ablanız evli değil sanırım? Ve yaşı da büyük sanırım szden baya?
Evli değil yaşı 35. Ama inanın evde kaldım psikolojisi falan değil bu çünkü ben kendimi bildim biledi 5 6 yaşlarından beri en azından şiddet var. Tabi ben büyüdükçe iftiralar psikolojik saldırılarda eklendi. Annemden kıskanıcağını sanmıyorum çünkü annem bana hiç annelik yapmadı. Okadar yıl sonra çocuk yapmasının sebebi aldadan babamı eve bağlamak. Annemin psikolojisi ve bana yansımalarını tahmin edebilirsin az çok

Evli değil yaşı 35. Ama inanın evde kaldım psikolojisi falan değil bu çünkü ben kendimi bildim biledi 5 6 yaşlarından beri en azından şiddet var. Tabi ben büyüdükçe iftiralar psikolojik saldırılarda eklendi. Annemden kıskanıcağını sanmıyorum çünkü annem bana hiç annelik yapmadı. Okadar yıl sonra çocuk yapmasının sebebi aldadan babamı eve bağlamak. Annemin psikolojisi ve bana yansımalarını tahmin edebilirsin az çok
bi insanın kardeşini bu kdr kötülemesi normal değil ben kardeşimin yanlışını görsem de elalemden saklarım mantıklı olan bu. Ablanız tamamen mantık dışı. Kesinlikle doktora görünmeli. Siz ablanızdan uzak durun her şeyinizi saklayın

Abla değildir o,şakadır.Zira ziyadesi ile şaka gibidir kendisi.Düşman başına verilesidir.

Back
X