Evet gerçekten haklısın.iste bu mevzudan sonra 3 gün falan daha aynı evde kalmak durumunda kaldık.surekli manipüle etmeye çalıştı beni sen bana kötü davraniyorsun falan diye işledi.insan gibi normal bi şekilde kendimi ifade etmeye çalıştığım zamanlar bile bu 3 gün içinde yani hep beni suçladı dediğine göre onu azarlayip tersleyip kötü davraniyormusum.vallahi asla öyle bisey yapmadım.normal insanlar gibi konuştum sadece içimden kötü şeyler düşünmeden art niyet olmadan.cok tehlikeli değil mi sence de bu suçlamaları yani tehlikeli bi insan üzgünümÖlsem o arabaya binmezdim.Ne güzel almışsın biletini bas git otobüsle.Huylu huyundan vazgeçer mi hiç.
Enişten çok güzel söylemiş.Kesinlikle birdaha muhatap olma sözde adı abla olan böyle saçma sapan bi tiple.
Evet gerçekten haklısın.iste bu mevzudan sonra 3 gün falan daha aynı evde kalmak durumunda kaldık.surekli manipüle etmeye çalıştı beni sen bana kötü davraniyorsun falan diye işledi.insan gibi normal bi şekilde kendimi ifade etmeye çalıştığım zamanlar bile bu 3 gün içinde yani hep beni suçladı dediğine göre onu azarlayip tersleyip kötü davraniyormusum.vallahi asla öyle bisey yapmadım.normal insanlar gibi konuştum sadece içimden kötü şeyler düşünmeden art niyet olmadan.cok tehlikeli değil mi sence de bu suçlamaları yani tehlikeli bi insan üzgünüm
Evet doğru söylüyorsunuz çok şükür farkındayım herseyin.Onun ne dediğinin ne önemi var ki siz kendınızı bildikten sonra
34 yasindasin ama 18 gibisin sanki yanlis anlama ama ben olsam abla olarak had bildirirdim cok kötü sallardim onu fazla dili acilmis. Bunu 1 kere yapip birakacaksin bir daha asla konusmayacaksin.Merhaba sevgili hanimlar..benden 14 yaş buyuk ablam sürekli benimle uğraşıyor.(ben 34 yasindayim)yillardir beni susturmaya çalışır.şakaya vurarak hakaret eder alay eder.body saming yapar.konusmama tahammül edemez susturmaya calisir.her turlu zorbalık yapıyor..en son tıpkı benle uğraştığı gibi bir konu oldu bende onun başkasına yaptığı bi durumu yüzüne vurup onunla uğraştım ama bu yaptığım onun bana her zaman yaptığı hareketlerden biriydi.bana dedi ki sen benim arabama binmesene ya dedi(1 haftadir ailemin evindeydik beni yol ustu gecerken evimden almisti benim arabam yok).gururum o kadar kırıldı ki beni çok muhtaç hissettirdi.agladim küstüm.beraber dönecektik beni evime bırakacaktı.ben otobüs bileti aldım dönüş için.o çok ısrar etti bundan sonra iyi davranacağına dair benimle dön falan dedi.ama aşırı ısrar etti.pismanmis özür diliyomus falan.neyse işte kardesimi kırdım diye eşine anlatmış.esi beni aradı gururunu kıracak bisey mi yaptı dedi bende evet dedim.esi de dedi ki ben olsam çok net tavır koyar bir daha da muhatap olmazdım dedi..neyse bu kadın gece boyu ısrar edince arabama bin pişmanım falan diye.kabul ettim.sonra dün akşamdan beri bisey yokmuş gibi konuyu kapattım.ama o ettiği laf içime oturdu yumruk gibi.yuregim sogumuyor.hic bisey eskisi gibi olmayacak.karsısında ezdirmiycem kendimi dağlar kadar güçlü durucam inşallah.3 5 gün öncede arabasının bagajında kendi tedbirsizligi yüzünden tableti kırılmıştı.geldi dedi ki seni getimeseydim kirilmazdi çok eşyan vardı arabada falan dedi.cok ciddi bisekilde.sonra diğer ablam tepki gösterdi arabana bindirmisssin böyle suclanir mi hiç diyince şakaya vurup geri vites yaptı.ama zaten o lafından sonrada binmemem gerektiğini biliyordum.hizlica otobüs biletini almıştım zaten ama saatlerce arabama bin bundan sonra hersey çok güzel olacak iyi davranicam diyince bindim evime bıraktı.ama yolda harika davranicam demesine rağmen normal bir iki cümle konuşmamda bile beni manipüle etmeye çalıştı.dedi ki sen niye bana çok kötü davranıyorsun.halamiz yanımızdaydi dedi ki ona sen kabasin küçük kız kardeşin çok kibar.yeni aklıma geliyor yazarken bir de arabaya bin diye ısrar ettiği akşam dedi ki ama sen izin veriyorsun böyle davranmama çok yumoşsun falan dedi.dedim ki birinci derece akrabamin en güvende olmam gereken yerde topla tüfekle savunayimmi kendimi ben izin veriyorum diye başımdan aşağı kaynar su dökmek zorundamisin (aslında başka argo bi laf var ama kaynar su tabirini kullandım gerçekten)uzun oldu kusura bakmayın.napayim bundan sonra sizce.iyiligi çok dokundu bi abla olarak şimdiye kadar ama son damlaydi arabama binmesene ya lafı.yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim
Bu arada yaşını gördüğüm için büyük olan sen sandım dırek . 14 yaş büyük oldugunu düzgün okumamısım.34 yasindasin ama 18 gibisin sanki yanlis anlama ama ben olsam abla olarak had bildirirdim cok kötü sallardim onu fazla dili acilmis. Bunu 1 kere yapip birakacaksin bir daha asla konusmayacaksin.
Olan olmus terbiyesizlik bu hareketler davranislar. Herkes yerini bilsin abla kardes rolleri karismis anlasilan.
Görüsmeyin. Cok net tavirlariniz olsun biraz buz kesin! Cünkü her seferinde izin verdiginde daha da coşuyolar.
Ehliyetin yoksa lütfen yap kimseye de söylemearaba da alırsın inşallah al walla kimler kimler alıyor varsa durumun yada calışıyorsan gayette alırsın.
Kendine inan.
Allah kimse kimseye muhtaç etmesin. Ne verirse hayırlısını versin evladında , kardeşinde, eşinde gerçekten insanlar çok zor ve insan olabılmek kalmakta çok zor bazen. Canını sıkma ama uzak dur abla olan sensin net tavrın olsun bundan sonra.
Ah benim ablam olcaktı ki pervane olurdum wallahi peşinde
Ölsem binmen, yapacak birşey yok binmişsiniz.Merhaba sevgili hanimlar..benden 14 yaş buyuk ablam sürekli benimle uğraşıyor.(ben 34 yasindayim)yillardir beni susturmaya çalışır.şakaya vurarak hakaret eder alay eder.body saming yapar.konusmama tahammül edemez susturmaya calisir.her turlu zorbalık yapıyor..en son tıpkı benle uğraştığı gibi bir konu oldu bende onun başkasına yaptığı bi durumu yüzüne vurup onunla uğraştım ama bu yaptığım onun bana her zaman yaptığı hareketlerden biriydi.bana dedi ki sen benim arabama binmesene ya dedi(1 haftadir ailemin evindeydik beni yol ustu gecerken evimden almisti benim arabam yok).gururum o kadar kırıldı ki beni çok muhtaç hissettirdi.agladim küstüm.beraber dönecektik beni evime bırakacaktı.ben otobüs bileti aldım dönüş için.o çok ısrar etti bundan sonra iyi davranacağına dair benimle dön falan dedi.ama aşırı ısrar etti.pismanmis özür diliyomus falan.neyse işte kardesimi kırdım diye eşine anlatmış.esi beni aradı gururunu kıracak bisey mi yaptı dedi bende evet dedim.esi de dedi ki ben olsam çok net tavır koyar bir daha da muhatap olmazdım dedi..neyse bu kadın gece boyu ısrar edince arabama bin pişmanım falan diye.kabul ettim.sonra dün akşamdan beri bisey yokmuş gibi konuyu kapattım.ama o ettiği laf içime oturdu yumruk gibi.yuregim sogumuyor.hic bisey eskisi gibi olmayacak.karsısında ezdirmiycem kendimi dağlar kadar güçlü durucam inşallah.3 5 gün öncede arabasının bagajında kendi tedbirsizligi yüzünden tableti kırılmıştı.geldi dedi ki seni getimeseydim kirilmazdi çok eşyan vardı arabada falan dedi.cok ciddi bisekilde.sonra diğer ablam tepki gösterdi arabana bindirmisssin böyle suclanir mi hiç diyince şakaya vurup geri vites yaptı.ama zaten o lafından sonrada binmemem gerektiğini biliyordum.hizlica otobüs biletini almıştım zaten ama saatlerce arabama bin bundan sonra hersey çok güzel olacak iyi davranicam diyince bindim evime bıraktı.ama yolda harika davranicam demesine rağmen normal bir iki cümle konuşmamda bile beni manipüle etmeye çalıştı.dedi ki sen niye bana çok kötü davranıyorsun.halamiz yanımızdaydi dedi ki ona sen kabasin küçük kız kardeşin çok kibar.yeni aklıma geliyor yazarken bir de arabaya bin diye ısrar ettiği akşam dedi ki ama sen izin veriyorsun böyle davranmama çok yumoşsun falan dedi.dedim ki birinci derece akrabamin en güvende olmam gereken yerde topla tüfekle savunayimmi kendimi ben izin veriyorum diye başımdan aşağı kaynar su dökmek zorundamisin (aslında başka argo bi laf var ama kaynar su tabirini kullandım gerçekten)uzun oldu kusura bakmayın.napayim bundan sonra sizce.iyiligi çok dokundu bi abla olarak şimdiye kadar ama son damlaydi arabama binmesene ya lafı.yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim
Şöyle davranan biri olmuştu. Yol üstünde bizi bir yere bırakacaktı. tam otobanda, bakın otobanda iki çocukla hadi siz şurda inin biz burdan devam edicez dedi. Gideceği güzergah bizim ineceğimız yerden geçiyor. Buz gibi oldum. İki küçük çocuk...Merhaba sevgili hanimlar..benden 14 yaş buyuk ablam sürekli benimle uğraşıyor.(ben 34 yasindayim)yillardir beni susturmaya çalışır.şakaya vurarak hakaret eder alay eder.body saming yapar.konusmama tahammül edemez susturmaya calisir.her turlu zorbalık yapıyor..en son tıpkı benle uğraştığı gibi bir konu oldu bende onun başkasına yaptığı bi durumu yüzüne vurup onunla uğraştım ama bu yaptığım onun bana her zaman yaptığı hareketlerden biriydi.bana dedi ki sen benim arabama binmesene ya dedi(1 haftadir ailemin evindeydik beni yol ustu gecerken evimden almisti benim arabam yok).gururum o kadar kırıldı ki beni çok muhtaç hissettirdi.agladim küstüm.beraber dönecektik beni evime bırakacaktı.ben otobüs bileti aldım dönüş için.o çok ısrar etti bundan sonra iyi davranacağına dair benimle dön falan dedi.ama aşırı ısrar etti.pismanmis özür diliyomus falan.neyse işte kardesimi kırdım diye eşine anlatmış.esi beni aradı gururunu kıracak bisey mi yaptı dedi bende evet dedim.esi de dedi ki ben olsam çok net tavır koyar bir daha da muhatap olmazdım dedi..neyse bu kadın gece boyu ısrar edince arabama bin pişmanım falan diye.kabul ettim.sonra dün akşamdan beri bisey yokmuş gibi konuyu kapattım.ama o ettiği laf içime oturdu yumruk gibi.yuregim sogumuyor.hic bisey eskisi gibi olmayacak.karsısında ezdirmiycem kendimi dağlar kadar güçlü durucam inşallah.3 5 gün öncede arabasının bagajında kendi tedbirsizligi yüzünden tableti kırılmıştı.geldi dedi ki seni getimeseydim kirilmazdi çok eşyan vardı arabada falan dedi.cok ciddi bisekilde.sonra diğer ablam tepki gösterdi arabana bindirmisssin böyle suclanir mi hiç diyince şakaya vurup geri vites yaptı.ama zaten o lafından sonrada binmemem gerektiğini biliyordum.hizlica otobüs biletini almıştım zaten ama saatlerce arabama bin bundan sonra hersey çok güzel olacak iyi davranicam diyince bindim evime bıraktı.ama yolda harika davranicam demesine rağmen normal bir iki cümle konuşmamda bile beni manipüle etmeye çalıştı.dedi ki sen niye bana çok kötü davranıyorsun.halamiz yanımızdaydi dedi ki ona sen kabasin küçük kız kardeşin çok kibar.yeni aklıma geliyor yazarken bir de arabaya bin diye ısrar ettiği akşam dedi ki ama sen izin veriyorsun böyle davranmama çok yumoşsun falan dedi.dedim ki birinci derece akrabamin en güvende olmam gereken yerde topla tüfekle savunayimmi kendimi ben izin veriyorum diye başımdan aşağı kaynar su dökmek zorundamisin (aslında başka argo bi laf var ama kaynar su tabirini kullandım gerçekten)uzun oldu kusura bakmayın.napayim bundan sonra sizce.iyiligi çok dokundu bi abla olarak şimdiye kadar ama son damlaydi arabama binmesene ya lafı.yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim
Bir daha binmeyeceksin tabii de taviz vermeyip mesafeli olacaksın bundan sonra.Merhaba sevgili hanimlar..benden 14 yaş buyuk ablam sürekli benimle uğraşıyor.(ben 34 yasindayim)yillardir beni susturmaya çalışır.şakaya vurarak hakaret eder alay eder.body saming yapar.konusmama tahammül edemez susturmaya calisir.her turlu zorbalık yapıyor..en son tıpkı benle uğraştığı gibi bir konu oldu bende onun başkasına yaptığı bi durumu yüzüne vurup onunla uğraştım ama bu yaptığım onun bana her zaman yaptığı hareketlerden biriydi.bana dedi ki sen benim arabama binmesene ya dedi(1 haftadir ailemin evindeydik beni yol ustu gecerken evimden almisti benim arabam yok).gururum o kadar kırıldı ki beni çok muhtaç hissettirdi.agladim küstüm.beraber dönecektik beni evime bırakacaktı.ben otobüs bileti aldım dönüş için.o çok ısrar etti bundan sonra iyi davranacağına dair benimle dön falan dedi.ama aşırı ısrar etti.pismanmis özür diliyomus falan.neyse işte kardesimi kırdım diye eşine anlatmış.esi beni aradı gururunu kıracak bisey mi yaptı dedi bende evet dedim.esi de dedi ki ben olsam çok net tavır koyar bir daha da muhatap olmazdım dedi..neyse bu kadın gece boyu ısrar edince arabama bin pişmanım falan diye.kabul ettim.sonra dün akşamdan beri bisey yokmuş gibi konuyu kapattım.ama o ettiği laf içime oturdu yumruk gibi.yuregim sogumuyor.hic bisey eskisi gibi olmayacak.karsısında ezdirmiycem kendimi dağlar kadar güçlü durucam inşallah.3 5 gün öncede arabasının bagajında kendi tedbirsizligi yüzünden tableti kırılmıştı.geldi dedi ki seni getimeseydim kirilmazdi çok eşyan vardı arabada falan dedi.cok ciddi bisekilde.sonra diğer ablam tepki gösterdi arabana bindirmisssin böyle suclanir mi hiç diyince şakaya vurup geri vites yaptı.ama zaten o lafından sonrada binmemem gerektiğini biliyordum.hizlica otobüs biletini almıştım zaten ama saatlerce arabama bin bundan sonra hersey çok güzel olacak iyi davranicam diyince bindim evime bıraktı.ama yolda harika davranicam demesine rağmen normal bir iki cümle konuşmamda bile beni manipüle etmeye çalıştı.dedi ki sen niye bana çok kötü davranıyorsun.halamiz yanımızdaydi dedi ki ona sen kabasin küçük kız kardeşin çok kibar.yeni aklıma geliyor yazarken bir de arabaya bin diye ısrar ettiği akşam dedi ki ama sen izin veriyorsun böyle davranmama çok yumoşsun falan dedi.dedim ki birinci derece akrabamin en güvende olmam gereken yerde topla tüfekle savunayimmi kendimi ben izin veriyorum diye başımdan aşağı kaynar su dökmek zorundamisin (aslında başka argo bi laf var ama kaynar su tabirini kullandım gerçekten)uzun oldu kusura bakmayın.napayim bundan sonra sizce.iyiligi çok dokundu bi abla olarak şimdiye kadar ama son damlaydi arabama binmesene ya lafı.yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim
Enişten bile bir daha muhatap olmazdım diyor siz çok ısrar etti bileti yaktım arabasına bindim diyorsun.Eee siz böyle yaptıkça ne olmasını bekliyorsunuz????Ölsem o arabaya binmezdim.Ne güzel almışsın biletini bas git otobüsle.Huylu huyundan vazgeçer mi hiç.
Enişten çok güzel söylemiş.Kesinlikle birdaha muhatap olma sözde adı abla olan böyle saçma sapan bi tiple.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?