- 14 Ekim 2016
- 732
- 590
- 23
- 33
- Konu Sahibi sessiz melegim
-
anneme.acinca konuyu annem onunla.paylasmis o baya agir konusunca duvarlari ördum bende daha oncede kiz kardesimi kovmustu ve kardesim afetti benide onun gibi sandi sanirimAblanız lohusalık depresyonuna erken girmiş.. anlamadığım nokta şu ablanızın basıl haberi oldu bundan? Kim yetiştirdi hemen?
Gitme konusuna gelince gidin tabi.. eğer ters tepki verirse onun ayıbı ben üstüme düşeni yaptım dersiniz
Böyle düşünme o senin düşmanın değil. Belki telefonda tam anlasamadiniz.İleri gitmiş ama hatasıni anlar.ne kadar hamile olursa olsun beni cocugundan vurmaya hakki yoktu yok dogumuma gelme allaha havale eettim gelmem diyip kapattim telefonu.esi beni ve esimi cok sever gidip geliriz mesafeyi farkedince soracaktir ablama beni ararsada enistem karina sor dicem kendi versin hesap biliuorum beni yalanci cikarack bi mevzu bulir yoksa eski sevgilisyle arasina giren bi kizin olayi olarak anlatmicaktir eminim
ben ona gore daha basit bi hayat yasiyorum durumum fazla yok yinede hamd olsun rabbime dugun borclarim var o benden cok.cok iyi rabbimde hep iyi etsin. deniz manzarali bi evi var hep beni ortam icersinde yermeye asalamaya calisirdi bende artik birikti bugunki olayin uzerin son damla tasti edilen kufurler karsisinda sok.icindeydim halada kulagimda cinliyo beni yegnimle vurmasi derinden yaraladi beniBöyle düşünme o senin düşmanın değil. Belki telefonda tam anlasamadiniz.İleri gitmiş ama hatasıni anlar.
Belki seni korumak için belki o insan canını çok yaktığı için bu kadar büyük tepki verdi.
cok gururluyum bende sizin gibi o yuzden o lafkn uzerine gidermiyim hic zannetmiyorum kullanilmaktan kurtuldum en azjndanBen olsam gitmem. Evime gelme diyerek hakaret eden kim olursa olsun benden özür dileyene kadar adım atmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?