Ablam :(

sessiz melegim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2016
732
590
23
33
nerden baslasam bilmiyorum. uzaktan bi akrabamiz var ablamla cok eskiden arkadaslardi ben 15 yaslarindayken. sonr ablam bunla.kotu seyler yasiyo ve bi daha hic gorusmuyorlar. seneler sonra evlendim cocugum olmadigi icin nergiz dene arkadas bana ulasti duyduguma gore cocugun olmuyomus falan... bende evet dedim kendince yardim etmek.istedi baya namazina dinine bagli biri olmus ve konusma seklindende anlasiliyo. bi doktor tavsiyesi icin ariyo. ablamda hamile ve benim cocuk konusunun zaafim oldugunu biliyo. bende anneme nergis abla beni aradi birini tavsiye falan etti dedim oda ablama anlatmis. ablam beni aradi vay efendim sen naail onla konusursun bi daha sakin evime gelme senin gibi bi kardesim yok cocugum dogdunda da sakin gelme seni heryerden engellicem dedi bende ne yapiyosan yap dedim. 10 gun sonra dogum yapacak ve bu olay dun yasandi ne yapmaliyim kizlar soyledigi kelimeler kulagimda cinliyo. asla onun bu laflarini unutmam asla sizce gitmelimiyim dogumuna cok agir konsutu

Ablan abartmis kendisi kusse seninde mi kusmen lazim cocukca davran mis resmen.Ben yerinde olsam ablamin dogumuna giderdim.Sonucta bu olayda unutulur gider ama ablanizin bu ozel gununde yaninda olmasaniz bir omur unutmaz.Dogum yaptiktan sonra zaman gecince sakince konuyi ablaniza acip ne kadar kirildiginizi soylersiniz.

peki ya bana soyledigi laflar ben hic unuturmuyum sonucta ben cocugum olsun diye gidicek.kapi ariyorum ve soyledigi kufurleri yazmadim bile asla bi daha gorusmeyi dusunmuyorum taki kendi gelip.ozur dileyene kadar cok kirildim cok kalbim parcalandi

Ablanız lohusalık depresyonuna erken girmiş.. anlamadığım nokta şu ablanızın basıl haberi oldu bundan? Kim yetiştirdi hemen?
Gitme konusuna gelince gidin tabi.. eğer ters tepki verirse onun ayıbı ben üstüme düşeni yaptım dersiniz

anneme.acinca konuyu annem onunla.paylasmis o baya agir konusunca duvarlari ördum bende daha oncede kiz kardesimi kovmustu ve kardesim afetti benide onun gibi sandi sanirim

Pardon ya anneniz anlatmış unutmuşum orayı.. anneniz de tanımıyo mu kızını tam doğum üstü olana bak

Valla hamilelik psikolojisi, lohusa sendromu anlamam ben.
Hepimiz yaşadık, yaşıyoruz iyi - kötü..
Böylesi saçmalamak hamileliğe mal edilmemeli.
Ablanız düpedüz terbiyesizlik etmiş.
Her yerden engellemek filan ergen sevgili tripleri gibi, ne alaka yani?!

Ben olsam özür dileyene kadar adım atmazdım.
Doğum yapınca yumuşardım illaki.
Ve kısa bir ziyaretle tebrik edip tekrar sessizliğe devam ederdim. Özür beklerdim.

Ablanla arasında olan sorun ne? Ne bileyim hırsızlık yapıp üstüne mi attı? Ahlakına iftirami attı? Siz 15 yaşındayken ablan kaç yaşındaydı?
Ablan küstüğü birine seninde küsmeni istiyorsa seni korumak için belki ne bileyim.
Kendi ablam böyle birşey söylese ablam asla bu karakterde değil böyle diyorsa da bi bildiği var Derim.
Hamile olmasa bile kapıdan kovsa bacadan girerim.
Bende evliyim ama abilerime ablama kırılsam dahi küsME Vs olmaz . Sizin ilişkiniz nasıl bilmiyorum. Nolur sa olsun sen git yinede doğumuna. Ablana kızsan bile yeğeninı hiç mi merak etmiyorsun?teyze anne yarısıdir yeğeninı sen de ilk gorenlerden ol, el gibi sonradan görme teyzesi

Gidip kısa bir ziyarette bulun,yeğeninin hediyesini ver ve bir daha senden özür dileyene kadar görüşme ...hatıralar önemli ,zaman geri alınıp telafisi yapılamıyor. .sonradan pişman olmamak için yeğenini görmeni tavsiye ederim ..

Yalnız öyle ablayı da ablalıktan reddederim. .nedir bu dünyanın hakimi benim tafralari? Kiminle görüşüp kiminle gorusmeyecegine sen karar verirsin ..uyarması şöyle dursun ,küfür ettiği ağzına bir tane geçirmek lazım gelirdi ki doğurmak uzereymis, eline ,diline hakim ol ve 5 dk lik bir ziyareti yeğeninin hatrina hediye etmiş ol ..

bilmiyorum kizlar butun gun agladim sinirden. ben 15 yasindayken ablam 20 yasimdaydi ve bu kizla sevgilisi yuzunden aralari bozuluyo baya kotu oluyolar bi erkek icin ben dogru durust hatirlamiyorum bile 25 yasimdayim suan. gecmiste ne olursa olsun bana cocuk ici doktor tavsiyesinde bulunan bi insan. kufur edip hakaret etmek nedie. ayrica beni koruyo olsaydi ablacim bak bu boyle bi insan konsuma falan dmesini beklerdim coxugum dogunca gelme sakin yok evime adim agma heryerden sil ne yaptim ya ben bu kadar.diyorum kendi kendime

Bence doğuma git.Doğumdan sonra uygun bir zamanda konusursunuz.
Belki o zaman kendini daha iyi ifade eder.
Yaptığı yanlış olsa da ben yinede dogumuna giderdim.

ne kadar hamile olursa olsun beni cocugundan vurmaya hakki yoktu yok dogumuma gelme allaha havale eettim gelmem diyip kapattim telefonu.esi beni ve esimi cok sever gidip geliriz mesafeyi farkedince soracaktir ablama beni ararsada enistem karina sor dicem kendi versin hesap biliuorum beni yalanci cikarack bi mevzu bulir yoksa eski sevgilisyle arasina giren bi kizin olayi olarak anlatmicaktir eminim

Böyle düşünme o senin düşmanın değil. Belki telefonda tam anlasamadiniz.İleri gitmiş ama hatasıni anlar.
Belki seni korumak için belki o insan canını çok yaktığı için bu kadar büyük tepki verdi.

ben ona gore daha basit bi hayat yasiyorum durumum fazla yok yinede hamd olsun rabbime dugun borclarim var o benden cok.cok iyi rabbimde hep iyi etsin. deniz manzarali bi evi var hep beni ortam icersinde yermeye asalamaya calisirdi bende artik birikti bugunki olayin uzerin son damla tasti edilen kufurler karsisinda sok.icindeydim halada kulagimda cinliyo beni yegnimle vurmasi derinden yaraladi beni

Ablanın hamilelik hormonlarına ver, bebek doğunca da görmeye git, bi şeycik kalmaz aranızda.

hayirlisi ne dusunsem bos suan sadece berbat bi haldeyim asilama yaptirdim yeni uzerine bu laflari duyunca.. zaten yanimda olmadiniz halimden anlamadiniz bigun biseye ihtiyaciniz varmi demediniz bu saatten.sonra olmasalar ne olcakki diyorum kendi kendime sonucta elalemin kizi cocuk konusunda bana yardim.ediyo sen ne yapiyosun ki onca lafi haykirdin telefonda yemin ederim ne hapacagmi bilmiyorum. esimde aradiginda yanimdaydi bundan sonra ben izin vermiyorum gitmene neden musade ediyosun bu laflara dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…