• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablam..

cimchi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
9
0
1
Merhaba. Şimdi yazacağım olay daha 5-10 dakika önce yaşandı..

Ablam banyo yapıyordu bende de onun telefonu vardı. Facebook a girebilmek için onay kodu lazımdı benim de telefonumun şarjı biteceğinden onun telefonundaki kartı çıkardım kendi kartımı taktım. Onay kodunu yazdıktan sonra da çıkardığım kartı onun telefonuna geri taktım.Sonrasında ablam sordu ki sen benim kartımı mı çıkardın diye. Bende evet abla ama geri taktım falan dedim. Ablam hayır dedi işte bende gidip odama ee abla benim kartım burada seninkinin takılı olması lazım dedim. Ablam her zamanki gibi direk sert çıkmaya başladı anneme sor o mu çıkarmış dedi. Annemde hayır ben dün çıkardım seni aramak için diye bana böyle dedi. Ablamda bana direk sen şeytansın sen ortalığı karıştırmak için böyle yaptın şeytan gibi şeyler demeye başladı bende ona aynen kelimesi kelimesine şunu dedim , ben neden ortalığı karıştırayım size zorum mu var ben telefonun içindeki kartı çıkardım kendi kartımı taktım sonrasındada telefonun içinde duran kartı geri telefona taktım ben sen banyodayken odamdan bile çıkmadım dedim. Ablamda yine hıhı tabi seni herkes biliyo sen 3 telefon kırdın zaten sen şeytansın ortalığı karıştıracaksın aklın sıra sen az değilsin sen benden de betersin demeye başladı. Bende sinirlendim peçeteyi aldım fırlattım bak tekrar söylüyorum ben kartları değiştirmedim telefonun içinde hangi kart varsa onu taktım iftira atma dedim. Ablamında bir huyu vardır hep yanlışlarımızı eleştirir kendisini hep haklı sanar yani görseniz sütten çıkmış ak kaşık. Bende bunları dedim senin üçüncü gözün var zaten ne yaptığımı görüyorsun dimi sen hep haklısın falan dedim. 3 telefon kırma olayına gelirsen birini köpek arkamdan bana bi anda vurunca bende insanlık hali telefonu sert tutmuyordum düştü , ikincisinde evet onu benm düşürmüştüm diğerini de yine ablamın benim tüm sırlarımı abime söylemesi yüzünden sinir krizi geçirerek kırmıştım. Oysaki ablam bunları görmüyor. Herneyse bende ona asıl sen şeytansın sen şeytana papucunu ters giydirirsin gibi şeyler dedim. Ablamda benim laflarımı bana satma dedi. Bende zamanında sen mi bulmuşsun ki bu lafları hakkım sana haram olsun sen hep böyleydin bu zamana kadar benden aldığın tüm haklarım haram olsun Allah burnundan fitil fitil getirir inşallah ama sen insan değilsin sonuçta anlamazsın falan dedim. Ablamında yuvası bozuk bu arada sürekli kavga ediyor. Haklı olduğu taraflarda var haksız olduğu taraflarda. Herneyse ablam bizde kalıyor. Beni küçüklüğümden beri hep suçlardı bazen benim yapmadığım şeyleri benim üsüme atardı bana iftiraa atmışlığı çok ama ona sorsanız asla boyle birşey yok. Ablam yine şeytansın falan dedi hep diyorda annemde bağırıyor aradan bana sus nolur kalbim dayanmıyor diye. Bide gitmiş anneme beni kötülüyo. Bu sabahta annemi bana kötülemişti. Dedimki bana iftira atınca egonumu tatmin ediyorsun. Ona ne yaptığımı belki 5 belki 10 kere anlattım ama anlamadı. Anne bak bu kızına geçircem bi tane büyüğüm diye sabrımı zorluyorum dedi..Ya Allah aşkına söyleyim kim haksız ben yapmadığım halde bana atıyor suçu anlamıyorda. Belkide dün annemin değiştirdiğiyle kaldı ama ben bilmiyordum. Ben telefondan hangi kart çıktıysa onu taktım. Odamdan bile çıkmadım ki . nolur bişeyler diyin

Muhatap olmayın, hep aynı kelimelerle suçlama... resmen çin işkencesi
Açıklama yapmayın, beddua da etmeyin dokunmayın falan onun eşyalarına da.

Sana karşı mı böyle bir tek?
Eğer öyleyse bir sebepten ötürü garezi vardır sana, kıskanıyordur.
Eğer herkese böyleyse tedavi olsun.
Hayır kıskanmaz... Neden kıskansın ki.. Bazı sakarlıklarım vardır evde onlara da aşırı kızar... Kendi yanlışlıkla birşey yassa geçiştirir ama ben ya da annem yapsa siz hep böylesiniz hiçbir eşyanın kıymetini bilmiyorsunuz ben yıllarca kullanırım eşyalrımı vb.. der

Telefonu şarja takmak daha kolayken neden Kartı değiştiriyosunuz ki bende bu kısma takıldım.
Annende dn akşam değiştirmiş kartları. :110:
Birde ablan evli sanırım Evliliği iyi gitmiyor Tarzı bişey söylemişsin. Sizde kalıyor artık herlde.

Muhatap olmayın, hep aynı kelimelerle suçlama... resmen çin işkencesi
Açıklama yapmayın, beddua da etmeyin dokunmayın falan onun eşyalarına da.
biz zaten olabildiğince dokunmamaya çalışıyoruz.. Mesela benim bir berem vardı onu da ablamdan görüp beğenip almıştım.. Geçenlerde takmış o benim berem dimi dedim hayır benimki dedi bende o benimki hatta senden görüp almıştım falan dedim. Ablamda direk beniki de kayboldu nereye gittiyse artık falan demeye başladı.. Yani hep beni suçluyor...

Anacım aynı şiddetiyle bize de yaşattın yani olayı, nefessiz kaldım.
Allah aşkına uzak dur, elleme onun eşyalarını da.

Telefonu şarja takmak daha kolayken neden Kartı değiştiriyosunuz ki bende bu kısma takıldım.
Annende dn akşam değiştirmiş kartları. :110:
Birde ablan evli sanırım Evliliği iyi gitmiyor Tarzı bişey söylemişsin. Sizde kalıyor artık herlde.
şu anki durumlarını pek bilmem ama ara sıra tartışıyor eve evet bir müddettir bizde kalıyor.. Annemde dedi ama anlamadı onun kullandığı telefonda benim eski telefonum.. Diğer telefonda evde bir yerdeydi çabukluk olsun diye ablamınkini aldım almam bir daha zaten tövbe ettim

Uyduruk bir onay kodu için şu yaygarayı çekmeye razıysanız ablanızdan şikayet etmeyin o zaman. Ablanın laf edeceği belli zaten ben burdan anlıyorum siz aynı evde nasıl anlayamıyorsunuz?
ablam izin verdi almama diyorum.... evet zaten suç da bende ne diye aldıysam...

Anacım aynı şiddetiyle bize de yaşattın yani olayı, nefessiz kaldım.
Allah aşkına uzak dur, elleme onun eşyalarını da.
ellemiycem. Allah için bir iki haksızlığımız var suçumuz var allahın her günü yaparmışız gibi yüzümüze vurur.... Kendi haksızlıklarını böyle saklıyor herhalde... Artık onunla konuşmaya korkuyorum ..

Sizi kardesime benzettim.. Ablanizin tepkileri cok fazla sinirleri bozuk galiba ama ben de esyalarima kiymet veririm...

Dis fircami, kalemimi dahi cok severim hepsini severek secerek dikkatle alirim..

Kardesim ise tam tersi... 3 yil ayila bayila kullandigim bilgisayarimi ders calissin diye gonderdim bozuk geldi. O bozuk diye evdekinin de icine etti. İcinde ki fotograflar silinmis kendi oyunlarina yer acacak diye. Bagirsam ben sucluyum...Suan elindeki 4ncu telefon ve o da bozuk ....

Yine de kiyamiyorum iste ama sonu hep kavga malesef

Sizi kardesime benzettim.. Ablanizin tepkilwri cok fazla sinirleri bozuk galiba ama ben de esyalarima.kiymet veririm...

Dis fircami, kalemimi dahi cok severim hepsini severek secerek dikkatle alirim..

Kardesim ise tam tersi... 3 yil ayila bayila kullandigim bilgisayarimi ders calissin diye gonderdim bozuk geldi. O bozuk diye evdekinin de icine etti. İcinde ki fotograflar silinmis kendi oyunlarina yer acacak diye. Bagirsam ben sucluyum...Suan elindeki 4ncu telefon ve o da bozuk ....

Yine de kiyamiyorum iste ama sonu hep kavga malesef
Yaa olay o dağil ben annemin dün beni aramak için kartları değiştirdiğindende habersizim beni suçluyor.. Ayrıca ben sadece iki telefonumu kırmadım bile biri çalışıyor sadece biri ben ablam yüzünden kırdım.. sırlarımı abime ifşa ediyor nasıl kudurmayayım! acımdan zevk alıyor resmen. Ayrıca benim de yıllardır kullandığım eşyalarım var... Evett küçükken sakardım fakat şimdi değilim ama ablam beni aynı sanıyor göremeyecek kadar kör!

o kartlar niye sürekli takılıp çıkarılıyo onu anlamadım.
ablanın sinirleri bozuk sanırım sürekli şeytan falan demiş durmuş tedavi falan mı olsa acaba?
bide Allah aşkına söyle yaşlarınız kaç?

Bence ablanın sinirleri yıpranmış.Sürekli bagırmak birilerini suçlamak niye ? annene de yazık en azından sen sessi kal annene ablan belli ki hatasını kabul eden bir insan degil sende ne kadar mecbur kalsan da onu esyalarına bir daha elini sürme kıymet verıyor baya demek ki

Bence ablanın sinirleri yıpranmış.Sürekli bagırmak birilerini suçlamak niye ? annene de yazık en azından sen sessi kal annene ablan belli ki hatasını kabul eden bir insan degil sende ne kadar mecbur kalsan da onu esyalarına bir daha elini sürme kıymet verıyor baya demek ki
Yahu ben onun eşyalarına el sürmüyorum sürmüyorum ki zaten Allah korusun... O izin verdi ki ben aldım... Kartları değiştirmişim gibi bana direk şeytan.. taşlasaydı bide? Biz annemle buraya taşındık ki huzur dolalım diye sürekli kavga edip birbirimize iftiralar atıp en özel sırlarımızı ifşa edelim diye değil.. Ben onun eşyalarına el sürmek ne kelime yatağının kılına dokunmuyorum... Ayrıca ben manyak değilim kötü biri değilim neden ortalığı karıştırayım ? Hadi DİYELİMKİ kartları değiştirdim öyle bişey oldu ortalığı karıştırmak ne alaka şeytanlık ne alaka ? kendi sinirleri bozuk bizimkini de bozuyor... Ben onun yaşadıklarından daha iyi şeyler yaşasam direk ben bunları yapamadım sen şımarıksın vıdı vıdı

Yuvası bile bozuksa emin olun size karşı değildir. Enişteniz bile bıkmıştır kendisinden. Bu onun sorunu ve huy olarak hamuru yapılmamış daha.

Back
X