• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ablam

Sen 12 yaşındaysan bende 15 yaşında falanım.

ben tam tersi hem ablama hemde benden iki yaş küçük erkek kardeşime birden meydan okurdum hem masum olsam bile annemler bana inanmazdı soluğu gardropta alırdım kapiyida kitlerdim annem geliyomu diye delikten bakardım nefes nefese :KK70: ahh o günler...
:D ne guzel

ergenliğe yeni giriyorsunuz
olur öyle kuzum geçer bu günler de
sıkıntı yapmayın :)

Haha konu pislik ablalardan acildiysa ben de bir abla olarak katkida bulunayim. Ben de kardesimi dovup dovup, sikayet edince de "yanlislikla oldu" derdim. :KK53: Tabii ki kimse yemiyordu ama ben de yirtiyordum yani. Boyle kac kere dayagimi yedi kiz.

Konu sahibi kardes, sen de annenlere soyle. Basedemezsin.

Ben geceleri kardeşime saykodelik hikayeler anlatıp korkuturdum,annemin yanına kaçırırdim.Bir şeyim bozuldugunda onda olanı alırdım.:KK47:

Kiz sen daha buralarda misin git yat hadi (: Bak Kazen geliyor kos git yat hadi :)

Haha konu pislik ablalardan acildiysa ben de bir abla olarak katkida bulunayim. Ben de kardesimi dovup dovup, sikayet edince de "yanlislikla oldu" derdim. :KK53: Tabii ki kimse yemiyordu ama ben de yirtiyordum yani. Boyle kac kere dayagimi yedi kiz.

Konu sahibi kardes, sen de annenlere soyle. Basedemezsin.
Annem kiziyor ama yine ayni.

Back
X