Ablama nasıl yardım edebilirim

Babaniz neden yardimci olmuyor?
En azindan ev tutsa ve enisteye biraz laf koysa.kizini ezdirmemeli.

@marlysss canım benim keşke ama diğer msjlwrimda yazdım. Benim eşimin tarafı izin vermezler bana huzur vermezler tartisiriz GURBET KUSU GURBET KUSU benim ailem atmış dişlamis onlar niye yapmasın ki aramızda kimse yok düşen birde onlar vuruyor. Ya 2 çocuk annesi tek başına bebeği var her dk izin ister is yapamaz hamile çocuğu disliyolar yıgenimiı is yerine götürüyor sorun oluyo.ne bileyim sorunlu aile diye çıkartıyor

Babaniz neden yardimci olmuyor?
En azindan ev tutsa ve enisteye biraz laf koysa.kizini ezdirmemeli.
eniştesini benim ailem sevmez.ve babamı hiç sevmez sözünde dinlemez.babam niye yardım etmiyor evde analık var ondan.ahh canım benim ailemi tanışan suratlarina tukrursun ne diyeyimki

eniştesini benim ailem sevmez.ve babamı hiç sevmez sözünde dinlemez.babam niye yardım etmiyor evde analık var ondan.ahh canım benim ailemi tanışan suratlarina tukrursun ne diyeyimki
RABBIM yardim etsin.bol bol dua et tatlim zor bi durummus.
beterin beteri var.muhakkak is bulmali .yardim kuruluslarina danisabilirsiniz.
yurtdisinda olsa el bebek gul bebek gecinir valla.hem ev verirler hem para yardimi.
yada caliscam derse cocuklara bedava kres yada bakici verirler burdaki kurallar super rahat.

yurtdisinda olsa el bebek gul bebek gecinir valla.hem ev verirler hem para yardimi.
yada caliscam derse cocuklara bedava kres yada bakici verirler burdaki kurallar super rahat.
bende öyle yardim istiyorum.burda öyle bi yardım yok sanırım. Ben ablama yardım edemem koca tarafım müsade etmez.bende devlet belediye yardım eder mi nasıl eder bilmiyorum.keşke öyle imkan olsada yurt dışına çıksa.

ablamı oraya mi gondersem napSam nerde yaşıyorsun canım

bende öyle yardim istiyorum.burda öyle bi yardım yok sanırım. Ben ablama yardım edemem koca tarafım müsade etmez.bende devlet belediye yardım eder mi nasıl eder bilmiyorum.keşke öyle imkan olsada yurt dışına çıksa.
O nasıl şey... Ablanın çocuklarına bakamazsın izin vermiyoruz mu diyecekler, ve eşiniz onları dinleyecek mi...

Valilige kayit yaptiracak valilik az cok erzak ve komur yardimi yapiyor.
Sonra nafaka illaki almali.
3.su ise hemen tokiye basvursun 250 tl taksitle bi evi olsun.
4.ablaniz ancak dogumdan sonra calisabilir. Suan ise evden katalog satisi vs olur. Kadinlar ic camasiri falan satiyor. Yaninsadece bi fikir bu

O nasıl şey... Ablanın çocuklarına bakamazsın izin vermiyoruz mu diyecekler, ve eşiniz onları dinleyecek mi...
ya söyle söyliyim. Benim kaynanmlr Hayır sever değiller. Sadece kendilerini düşünürler. Yeri gelir kendi evlatlarıni bile buusunmezler.kaldık benim ablami mi dusunecekler..evde 3 çocuk benimki 1 yaşında anlamını yeni doğmuş ve 5 yaşında çocuk. Diyecekler ki hele sen kendi çocuğunu büyük diğerleri de kalsın. Onu geçtim eşime diyecekler ki sen Hayır kurumu musun da bakıyorsun. Babası bakmamız sen mi bakacaksın.bunları diyecek sen ne yaparsın. Diyelim karşı çıktım ablami savundu hadi kızım güle güle diyecekler bana.eşim fabrikada çalışıyo. Eve gelince yatıyor evde çocuk sesi olmuyo zaten kayın babam diyoki siz ayrı yatın oğlum ise gidiyor rahat yatsın kızının sesiyle yatamaz uykusuz kalır diye.ya bunun gibi şeyler canım bu aile cins aile kabul etmiyorlar

Valilige kayit yaptiracak valilik az cok erzak ve komur yardimi yapiyor.
Sonra nafaka illaki almali.
3.su ise hemen tokiye basvursun 250 tl taksitle bi evi olsun.
4.ablaniz ancak dogumdan sonra calisabilir. Suan ise evden katalog satisi vs olur. Kadinlar ic camasiri falan satiyor. Yaninsadece bi fikir bu
adam nafaka vermiyor. Ya zaten parası olsa aç karinlarini doyurur.para sıkıntısı var ablamin.oturduğu yerde katalog satışı yapamaz ki canım çevresi olmalı. Olunca satış için dışarı çıkacak çocukları kime bırakacak. Valilik güzel de uzun sure mi yardım ediyo acaba

İsteğim nasil nerelere hangi kurumların yardım edeceği. Böyle bu tür bilginiz var mı kızlar

adam nafaka vermiyor. Ya zaten parası olsa aç karinlarini doyurur.para sıkıntısı var ablamin.oturduğu yerde katalog satışı yapamaz ki canım çevresi olmalı. Olunca satış için dışarı çıkacak çocukları kime bırakacak. Valilik güzel de uzun sure mi yardım ediyo acaba
Evet canim ablan sigortali ise baslayana kadar yapiyor diye biliyorum. Ayrica muhtara gitsin ablaniz.bazi dernekler muhtarlik araciligiyla yardim yapiyor.cocuklar okutkrsa eger bazi kuruluslar burs veriyor.arastirmaniz gerekecek. Ablanizin takisi olsa diycemaa o da kalmamistir. Allah kimseye muhtac etmesin.p yavrunun rizkini rabbim verecek illaki. Bol bol ya rezzak.okusun

muhat muhat amin canım. Ben onları bi araştırayim ne olacak sonu bakalım.altını yok keşke olsa.

Canım devletten destek alabilir, muhtarlığa gitsin sosyal yardım hakları nedir öğrensin
Böyle bir yola girdiyse dimdik ayakta duracak ama tek başına olduğunu bilecek
En önemlisi kocasıyla konuşsun kesin bitirecekler mi anlaşsınlar. Senin bulunduğun ile yerleşsin
Bi ev tutun, birbirinize sahip çıkın Hele ki o 5 yaşında ki yiğeninize.. Olan çocuklara oluyor zaten
Abilerinize de yazıklar olsun. Herşeyin üstesinden gelirsiniz inşaallah

nesata nesata bi muhtar gitsin bakalım. Eşiyle bosanacaklar olmuyo adam gelmiyo.? Ben ablama destek olmasam abla yaşayamaz o nu birtek ben ayakta tutuyorum.

Ablam bilerek yapmadı çünkü ilk çocuğa zaten bakmadı kocası. Kaza oldu derler ya o misal.nafaka istedik diye kavga etti bıçakla babaların evine geldi.ilk çocuğa bakarım ikinciye bakmam diyo.sen bilerek tedavi oldun diyo.ilk çocuğa da sadece 2 tane hediye aldı diye bakıyorum saniyo

Ya bu nasil bir kazadir anlamiyorum? Ikinci kez niye barisir böyle bi adamla? Hadi baristi ne kazasidir bu ya? Tiksiniyorum artik sadece nefislerini düsünen insanlardan. Bu nedir ya. Ablaniza hic aciyamadim.

Simdi iki cocukla devletin kapisina. Baska care yok. Madem destek verecek kimse de yok. Muhatarliktan, valilikten, aile bakanliginin müdürlügünden baslayacak yardim aramaya. Cocuklar büyüyene kadar. Bazi sehirlerde böyle kadinlar icin ücretsiz konutlar oluyor. Cocuklar belli bi yasa gelince de meslegine devam eder.

nesata nesata bi muhtar gitsin bakalım. Eşiyle bosanacaklar olmuyo adam gelmiyo.? Ben ablama destek olmasam abla yaşayamaz o nu birtek ben ayakta tutuyorum.
cnm bisey dusundum aksam.el beceriniz varmi ikinizinde?
ben kardesime bu sekilde destek oluyorum.o yaptigi elislerini bana veriyor bende cevreme satiyorum.
elimden geldikce fazlasiyla yolluyorum ona.bunu esinin yada ailesinin bilmesi sart degil.
sonucta kardessiniz.deneyebilirsin.

Back
X