Ablama nasıl yardım edebilirim

Allah bundan sonraki yaşamınızda yardımcınız olsun.. benim önerim bulunduğu ildeki Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne gitsin ilçede de var sanırım il merkezinde valilikte ilçede kaymakamlıkta varsa vardır oraya gidip yetkililere derdini anlatırsa maddi manevi destek olacaklarına eminim canlı şahidini çok yaşadım memur olduğum için.. Aynı zamanda Sosyal Hizmetlere gitsin onlar bu tarz boşanmış çocuğu olan bayanlara her şekilde yardımcı oluyorlar sanırım maaş alabiliyorlar cüzi miktarda ama tam emin değilim ailenin durumu ve ilin durumu önemli..

Şimdiki erkeklerin babalığı şam babalığı malesef... Hiç utanmıyorlar da
Abilerinden bahsetmiyorum bile

Ne yapacak ablan sağlam bir iş bulacak, öyle bıcaktan tehditten falan korkmayacak polise gidecek uzaklaştırma isteyecek, nafakayı da çatır çatır isteyecek alacak

Pislik herif! İlk çocuğa bakarmış da ikinciye bakmazmış! İskele babası

Allah bundan sonraki yaşamınızda yardımcınız olsun.. benim önerim bulunduğu ildeki Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne gitsin ilçede de var sanırım il merkezinde valilikte ilçede kaymakamlıkta varsa vardır oraya gidip yetkililere derdini anlatırsa maddi manevi destek olacaklarına eminim canlı şahidini çok yaşadım memur olduğum için.. Aynı zamanda Sosyal Hizmetlere gitsin onlar bu tarz boşanmış çocuğu olan bayanlara her şekilde yardımcı oluyorlar sanırım maaş alabiliyorlar cüzi miktarda ama tam emin değilim ailenin durumu ve ilin durumu önemli..
henuz bosanma gerceklesmemis cnm.
sanirim beyefendi yanasmiyor.

Iyi bir insan bulup onu ve cocuklarina sahip cikacak biriylr acilen evlensin hem ona bakar hem cocuklara baska çare yok

henuz bosanma gerceklesmemis cnm.
sanirim beyefendi yanasmiyor.

gerçekten zor bir durum üzüldüm Rabbim karnında ki evladının hatırına yardımcısı olsun :( bence yine de aile ve sosyal politikalar il müdürlüğünden konu ile ilgili bilgi alabilir kanunen bu şekilde olanların hakkı nelerdir yada yararlanmak için neler yapılabilir falan.. boşanmak iyi bişey değil Allahın en sevmediği davranışlardan ama bu durumda aile yaşamını kötü etkiliyor kardeşiniz iyice düşünüp kararını versin Rabbim güç ve sabır versin..

ablam çok istiyor sonuçta 9 sene sevmiş sonrada evlendiler. Ya lmuyo kocasının tarafı istemiyo büyü yapıyorlar aklına giriyor. Adamın hayatında binlerce kız oluyo.birlikte oluyo.

Ne büyüsü ya. Adam sevmiyor artık demek ki. Çocukları içinde mi büyü yapmışlar. Buna mı sığınıp avuyorsunuz.

fikir istemişsin, sosyal yardımlaşma olarak söylenmiş

ancak benim inanamadığım nokta, nasıl bu kadar pasif, kendinizi ezdirmek için bahaneler üretmeniz,
Benim kardeşim bu durum da olacak eşimden destek için izin isteyeceğim... gerekirse adamı boşarım kardeş ve yeğenlerimi ortada bırakmam nokta

he bi de, ailesinin bu konuda söz hakkı dahi olamaz!

Ya bu nasil bir kazadir anlamiyorum? Ikinci kez niye barisir böyle bi adamla? Hadi baristi ne kazasidir bu ya? Tiksiniyorum artik sadece nefislerini düsünen insanlardan. Bu nedir ya. Ablaniza hic aciyamadim.

Simdi iki cocukla devletin kapisina. Baska care yok. Madem destek verecek kimse de yok. Muhatarliktan, valilikten, aile bakanliginin müdürlügünden baslayacak yardim aramaya. Cocuklar büyüyene kadar. Bazi sehirlerde böyle kadinlar icin ücretsiz konutlar oluyor. Cocuklar belli bi yasa gelince de meslegine devam eder.
ablama acıyın diye yazmadım. İkincisi eğer caresizseniz kimse yoksa analikla yaşıyorsanız ne yaparsınız. Siz hiç analikla yaşadınız mi.çaresiz kaldiniz mi.zor durumdaysaniz.ozaman bizi anliyamazsiniz.neyse sorum ablanın neden çocuk yapıp yapmamasi değil nasıl yardım alınır nerelerden diye..ama onun cvbini buldum canım Sağol. Yeşil kartlı olmasi lazim onu almak da zor.o yuzden kimse yardım etmiyor.

ablama acıyın diye yazmadım. İkincisi eğer caresizseniz kimse yoksa analikla yaşıyorsanız ne yaparsınız. Siz hiç analikla yaşadınız mi.çaresiz kaldiniz mi.zor durumdaysaniz.ozaman bizi anliyamazsiniz.neyse sorum ablanın neden çocuk yapıp yapmamasi değil nasıl yardım alınır nerelerden diye..ama onun cvbini buldum canım Sağol. Yeşil kartlı olmasi lazim onu almak da zor.o yuzden kimse yardım etmiyor.

Ne alakasi var üvey anneyle 2.cocugun ya?! Konu pekala da ablanizin 2.cocuguyla alakali. Hamile olmasa cocugunu anaokuluna verir kendisi de calisir.

Sen önce kendin destek veremiyorsun. Hep bi bahane.

fikir istemişsin, sosyal yardımlaşma olarak söylenmiş

ancak benim inanamadığım nokta, nasıl bu kadar pasif, kendinizi ezdirmek için bahaneler üretmeniz,
Benim kardeşim bu durum da olacak eşimden destek için izin isteyeceğim... gerekirse adamı boşarım kardeş ve yeğenlerimi ortada bırakmam nokta

he bi de, ailesinin bu konuda söz hakkı dahi olamaz!
benim kardeşliğimi bilmeden sorgulayamazsin canım. Eğer bana bakacaksan boşanayim bakarsın bana.sen iyimisin canım sana burdan yazdıklarımla ne beni ne ailemi taniyamazsin..canımsın ben burda on kere yazdım benim 1 çocuğum var ablanın 2 ben bosansam ne yaparız. Boşan demesi ne kadar kolay ya.ve ablam çocuğun psikolojisi bozuldu diye mecburen tak dayanacak gücu iyi yada kötü kocası. Yani söyle söyliyim. Sen hiç muhtaç oldun mu yada çaresiz. Ya da tek başına. Gücün bitti an oldumu..bizim aramızda allahtan başka kimse yok.ana olmayınca baba abi olmuyo.ben boşanip daha beter olacak ablanın çocuğunu dusuneyim derken benim çocuğum nolacak. Hadi ben ablam için herşey yaparım bosanurim ama yeri ve zamn değil. Bana böyle saçma sapan yorum yapmayın lütfen. Yapici olun.

Iyi bir insan bulup onu ve cocuklarina sahip cikacak biriylr acilen evlensin hem ona bakar hem cocuklara baska çare yok

Hemen iyi insan nasil bulunuyor? Bi 3. de ondan olur. Bu cözüm mü sizce? Ben anlamiyorum bu düsünceyi. Hakkaten bazen bazi kadinlarin “iflah olmaz satilik bedenler” oldugunu düsünmeye basladim.

Ne alakasi var üvey anneyle 2.cocugun ya?! Konu pekala da ablanizin 2.cocuguyla alakali. Hamile olmasa cocugunu anaokuluna verir kendisi de calisir.

Sen önce kendin destek veremiyorsun. Hep bi bahane.
canım benim ben kaç kere yazayım sana zaten sorun ne biliyo musun hangi parayla bunları yapacak.aldığı 1000 lira para anlıyor musun.ana okulu kreş kira bunları hesaplarına ne kalıyo geriye.nasıl bi mantık. Ben burada kalkıp size bahane üretmiyorum olanı ni yazıyorum. Hayatında hiç aksiliklerle karşılaşmadım mi sen.benim zaten destek olamıyorum ki manemi olarak destekçisiyim.maddi olarak yapamam bir yaptım iki yaptım üçüncü de kim yapacak. Elbette is bulacak ama sıkıntı böyle sorunlarla nasıl baş edecek. Dertlesiyorum sizinle.bana hesap sorun diye yazmıyorum.

canım benim ben kaç kere yazayım sana zaten sorun ne biliyo musun hangi parayla bunları yapacak.aldığı 1000 lira para anlıyor musun.ana okulu kreş kira bunları hesaplarına ne kalıyo geriye.nasıl bi mantık. Ben burada kalkıp size bahane üretmiyorum olanı ni yazıyorum. Hayatında hiç aksiliklerle karşılaşmadım mi sen.benim zaten destek olamıyorum ki manemi olarak destekçisiyim.maddi olarak yapamam bir yaptım iki yaptım üçüncü de kim yapacak. Elbette is bulacak ama sıkıntı böyle sorunlarla nasıl baş edecek. Dertlesiyorum sizinle.bana hesap sorun diye yazmıyorum.

Anaokulu ücretsizdir zaten. E kocasinda para yok diyorsun. Zaten gecinemiyorlar.

Ben artik kazayla bilmem kacinciya hamile kaldim laflarindan tiksiniyorum.

canım benim ablama sordum yeşil kartlı olmasi gerekiyormuş .onu almak içinde de çok zormuş.bilmiyorum ki ne yapsak acaba.amin canım benim kimseyi bu duruma dusurmesin.

Evlilik düşüncesi zor canım. Millet 2 çocuğu nasıl kabul etsin.onuda geçtim insan bu devirde kimseye güvenmiyo.bide iki tane kız çocuğa var.

bende öyle yardim istiyorum.burda öyle bi yardım yok sanırım. Ben ablama yardım edemem koca tarafım müsade etmez.bende devlet belediye yardım eder mi nasıl eder bilmiyorum.keşke öyle imkan olsada yurt dışına çıksa.
Koca tarafı müsaade etmez diyorsunuz. Yahu bu kocalar neymiş boyle. Öte tarafta hamile ve bi başına kalmış bi kadincagiz var. Üstelik ufak bi çocuk. Siz kayinvalidem ne der diye düşünüyorsunuz. Rest çekin arkadaşım. O sizin ablaniz.aman ağzımızın tadı kaçmasın diye bosvereceginiz biri değil. Onu yanınıza almak zorundasınız . Eşiniz de biraz seviyosa sizi zaten ablanjzin zor duruma düşmesine müsaade etmez. Ayrıca o abi musvettelerine de... Neyse.

Anaokulu ücretsizdir zaten. E kocasinda para yok diyorsun. Zaten gecinemiyorlar.

Ben artik kazayla bilmem kacinciya hamile kaldim laflarindan tiksiniyorum.
yigenim devlet kresine gidiyor oda ücretli. Okul eşyaları boya felan aldırıyor lar marka bunlarda para.şimdi diyecen bahane ama gerçekler. Olanı söylüyorum. Bizi yaşamadan di lemeden sorgulamaya. Ben burda kısa yazdım. Yszmaylamda olmuyo.sıkıntılar bitmiyor üst üste geliyo.anlatabiliyomuyum canım.

yigenim devlet kresine gidiyor oda ücretli. Okul eşyaları boya felan aldırıyor lar marka bunlarda para.şimdi diyecen bahane ama gerçekler. Olanı söylüyorum. Bizi yaşamadan di lemeden sorgulamaya. Ben burda kısa yazdım. Yszmaylamda olmuyo.sıkıntılar bitmiyor üst üste geliyo.anlatabiliyomuyum canım.

Ben de cocugun masraf oldugunu bildigim icin ne cesaretle bi ikinciye hamile kaldi diyorum. Bunlari ikiye katladi ablan artik. Neyse cnm kazayla zaten.
Yazik günahsiz yavrulara.

Adliyeden avukat talebinde bulunsun önce adamın aldattığına dair kanıt varsa iyi olur bosanana kadar tedbir nafakası talep etsin
Param yok diyemez mecbur verecek nafakayi
İğrenç adam

Back
X