ablamdan biktim !

Sumeyye95

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2014
65
6
1
Tokat
Olay okdr sacmaki nasil basliycami blmiyorm ablamla yazdan yaza birlikte yatiyoruz gel gor ki oyle tuhaf yatisi varki ellerini resmen kafama gozume koyuyo ayaklarini da ustume atiyo oh ne ala memleket.bu gece anneanneme geldik ayri yattik ine geldi yanima bensz uyuyamiyoms bende dedim klube yazmalik oldun sen dedim ve yaziyorum.siz bu durumu nasil aciklarsnz napcm ben bunla ya :)

Kardeş candır, kıymetini bilin.
Bir gün gelip evlenince tepenize binen çok olunca, keşke tepeme çıksaydı ablam dersiniz.
Hep böyle tatlı dertleriniz olsun inş.

ablanız koca kız olmuş artık, yalnız yatabilir.. uyku arkadaşı oyuncaklar var onlara sarılabilir.. siz de rahat edersiniz..

abla candır :)
idare edin ne güzel sizsiz uyuyamayan ablanız var şükredin :)

Ayy ne Kadar güzel birt dert...
Bir kiz kardesim veya ablam olmasini o Kadar cok isterdim ki...

ahahaha şuan kucuklugum geldi aklima bende ablamla yatiyodum her gece sinek gibi duvara yapişiyodum bi kolu bi bacagi hep ustumde olurdu mecbur kalkip abimin yanina sokuluyodum

Ay cok guldum Kardesimle kucuklugumuz aklima geldi. Ben onsuz yatamazdim o bensiz.. Uyurkende illa ya o benim sacimi koklayarak uyurdu yada ben yada ben bacaklarimla onu sarardim Cok kavgamizda olurdu tabi aboooww.... Evlenince insan cok ozluyo eskiyi, helede kardesi... Bi bakmissin evlenmis bir bakmissin anne olmussunuz ve bir bakmissin yaslanmissin sonrasini dusunmek bile istemiyorum

Ahaha ne guzel dert bu ya ablam olsa keske de kiyafet paylasamama yada boyle dertlerim olsa :) ben kuzenlerimle yasiyorum bu durumu ama tek yapacagin rahatsiz edince biraz ittirmek hemen kayar zaten :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence ablaniza koca bulun evlensin gitsin kocisine sarilsin sende rahat et

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

oyyy ablamla senede 1 kez iki gün görüşebiliyoruz anca
keşke ondada benle yatmak istese ama çocuklarından sıra bile gelmiyor
kıymetin bil ablanın candır onlar can

Yaa arkdslar yorumlar icin cok tesekkur ederim ama kuala gibi yatiyoruz ablamin degerini tabiki biliyorum beni sevdiginden yapiyo tabiki ama bir gece ya bir gece tek yatayim dedim yine geldi uyuyamiyorum diye nefes alamiyorm bende daraliyorum sabaha kdar o koydu ben aldm elini sonra uyumus allahtan.hayr cocukda degilz 19yasmdym oda 22 univ okudgmz icin yazdan yaza bir araya geliyorz yataklar ayri ama yazlik evimize gidince orda ayni yatakta yatiyorz sonuc husrannnn :) guluyorm ama gece ayar oldum

Hahahahaha canım evlenince eskiyi insan çok özlüyor belki korkuyordur tek yatmaya okurken çok güldüm hele bazı yorumlara bittim ama bu dert değil be güzelim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

En kötü gununuz böyle olsun. Kardeş gibisi var mi yaa . Allah onları bize bagislasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…