- 4 Eylül 2013
- 1.513
- 1.560
- 83
- Konu Sahibi Kirmizipanjurluev
bizde de benzer bir durum vardi. ablam benden 4 yas buyuk ve hep ablamal ilgili bir evlilik mevzusudur giderdi evde, istemeye geleneler falan.
ablamda biraz ince dusundugu icin anneme gore oldukca geciktirmisti evliligi, derken 29 yasinda evlendi. o zmn ben evlilik dusuncem pek yoktu sonra esimle tanistik ve ablamalrdan bir yil sonra evlendik.
bu aileme baya erken geldi ki oz mn 26 aysindaydim cokta erken degildi hani. benim etrafimda pervane olanalrda olmadi ayrica.
ilk basta cocuk zaten dusunmuyordum ben okul var falan diye.
ablam bu arada dusuk gecirdi ve gercekten ablamin hem evliligi hem cocugu icin kendimden cok isteyip dua etmisligim vardir.
sonra iki yillik evliyken benim bir kizim oldu, ablamin henuz yoktu.
kizim iki yasindayken ablamda anne oldu.
sonuc herkes mutlu onlar benim kizimi cok sever, bende yegenimi oyle.
cok sik gorusemiyoruz biz uzakta oldugumuz icin ama hic bir kiskanma yada sevinememe durumu olmadi.
herkes kendi kaderini yasiyor sonucta.
umarim sizde de sorun olmaz.
ablamda biraz ince dusundugu icin anneme gore oldukca geciktirmisti evliligi, derken 29 yasinda evlendi. o zmn ben evlilik dusuncem pek yoktu sonra esimle tanistik ve ablamalrdan bir yil sonra evlendik.
bu aileme baya erken geldi ki oz mn 26 aysindaydim cokta erken degildi hani. benim etrafimda pervane olanalrda olmadi ayrica.
ilk basta cocuk zaten dusunmuyordum ben okul var falan diye.
ablam bu arada dusuk gecirdi ve gercekten ablamin hem evliligi hem cocugu icin kendimden cok isteyip dua etmisligim vardir.
sonra iki yillik evliyken benim bir kizim oldu, ablamin henuz yoktu.
kizim iki yasindayken ablamda anne oldu.
sonuc herkes mutlu onlar benim kizimi cok sever, bende yegenimi oyle.
cok sik gorusemiyoruz biz uzakta oldugumuz icin ama hic bir kiskanma yada sevinememe durumu olmadi.
herkes kendi kaderini yasiyor sonucta.
umarim sizde de sorun olmaz.