• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablamdan ve düşüncelerinden utanıyorum

Bremenmizikacisi

Arılar bal yapmaya bayılırlar
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2017
3.473
7.695
108
Merhaba hanımlar. Ablamla ilgili daha önce de bir konu açmıştım ama bu sefer beni deli etti. Hazırsanız başlıyorum.
Ablamın bir takıntısı var: evli veya sevgilisi olan erkekler. Utanarak söylüyorum ama evet ciddiyim bu konuda. Şimdi size kronolojik sıraya göre açıklayayım bunu..
Bundan 5 sene önce bir adamla tanıştı. Adam evli, zengin ve 'dindar'. Ablam bu adamla tanışmadan önce çok muhafazakar bi insan değildi yani inanırdı ama oruç tutmak, Kur'an okumak gibi adetleri pek yoktu. Bu adamla tanıştıktan sonra dinin içine bi düştü ki sormayın. Ha kötü bir şey mi diyeceksiniz, hayır. Ama bunu kendi düşünerek yapmadı sırf adam hayatına girdi diye onun kalıbını aldı. Bu adamla her ne kadar ayrıl, yapma, etme dediysem de ilişkisini devam ettirdi ve görev yaptığı şehirde resmen adı çıktı. Utanıyordum ondan orada resmen. Ama kendisine sorsanız o çok aşık, yaptığı hiç kötü bir şey yok, çok masum, Allah'a ve aşkına güveniyor. Ne desek dinletemedik, ayrılmadı. Sonra bilin bakalım ne oldu? Bu adam bunu başka biriyle aldattı da sonunda ayrıldı. Aldatmasaydı daha ayrılmıyordu yani..
İkincisine geçiyorum. Ablam yeni bir şehirde çalışmaya başladı. Bu arada ablam doktor ama ne hikmetse tek bir doktor arkadaşı yok habire mümessillerle takılıyor. Yanlış anlaşılmasın meslek ayrımı yapmıyorum ama ablam sırf ilaçlarını yazmaları için kendilerine iyi davrandıklarını bilmiyormuş gibi onları arkadaşları kabul ediyor ve bence olmaması gereken cinste yakın arkadaşlıklar kuruyor. Hayır yani hiçbir doktor mümessil arkadaşlarıyla her hafta kahvaltıya gitmiyor ama bu hep mümessillerle. Her neyse bi tane evli bi mümessil vardı adı x olsun. Bu x ablama ondan çok hoşlandığı söylemiş. Bu sırada da bu x'in karısı hamile ve doğurmak üzere... Ablama eşiyle yaşadığı problemlerden bahsetmiş. Ablam da gelmiş bana bunları öyle bir anlatıyor ki 'karısı çok çirkefmiş, boşan dedim zaten, karısı şöyle rezil böyle kötü'. Dedim sana ne görüşme bu adamla boşan falan da deme elalemin kocasına. Ay yok niye görüşmeyecekmişim, biz sadece arkadaşız, istediğimi söylerim benim ifade özgürlüğüm var. Ya diyorum hiç mi vicdanın yok. Ben kötü bir şey yapmıyorum ki diyo.
Üçüncüsüne geçiyorum. Evet hala bitmedi bu üçüncüsü.. Yine evli bir mümessil vakası.. Y olsun bu da. Y ablama kendisinden hoşlandığını söylemiş ama ablamın bana anlattığına göre ablam ona yüz vermemiş. Yav bırak kim yer bunları? Yüz vermedim diyor ama herifle başbaşa buluşmalara gidiyorlar. 14 şubatta herif buna hediye almış ama yok ablam yüz vermemiş :))))
Dördüncüsünde de sevgilisi olan adamı sevgilisinden ayırmaya çalışmıştı önceki konumda anlattım.
Kızlar bunlar sadece bildiklerim.. Bilmediklerim var mı bilmiyorum. Ama beni esas rahatsız eden ablamın bu yaşam tarzına rağmen bana ve başkalarına ahlak dersi vermeye çalışması. Bunun bir arkadaşı var yine mümessil adam bildiğiniz sapık kızları nasıl kestiğini falan anlatıyor ablama ablam da gülüyor. Görüşme dedim adam sapık. Bana diyor ki 'ay ben niye görüşmeyecekmişim bana sapıklık yapmıyor kızlar öyle açar gezerse tabi laf atar herkese verip gezerlerse erkekler tabi böyle düşünür.'
Kızlar ben gerçekten sıyırmak üzereyim ablamdan tiksinmeye başladım. Ablam benim iyiliğim eğitimim içinden elinden geleni yapmaya çalışıyor ama bu huyları beni öldürüyor. Sizce düzeltmenin bi yolu var mıdır? Rica ediyorum ablama hakaret etmeyin. Biliyorum çok sinir bozucu ama hala benim ablam. Sadece düzelmesini istiyorum..

ne desem bilemedim doğrusu..
yani sanırım ona kırıcı olmayan bir mektup yazardım uzun
çünkü söz uçar yazı kalır bikaç kez okusun da anlasın senin gördüğün pencereden kendisini bilemedim çok oturtamadım kafamda başka bir fikir...
O kadar çok kaktım ki bunları kafasına. tatlı dille anlattım, azarlayarak anlattım. Tamam diyor ama bi bakıyorum bi daha evli bir erkekle.. salak da değil hani ama neden böyle anlamıyorum

Zor bir durumdasiniz ama degismesi imkansiz. Çünkü kendinde hata bulmuyor.
Bence calismaya başlayana kadar bir sey demeyin. Sonra kendi paranızı kazanmaya başlayınca görüşmezsiniz cok rahatsiz oluyorsaniz.
Ablam küçüklükten beri benim her ihtiyacımı karşılayan kişi.. babam bakmadığı için ablam baktı bana. Onu hayatımdan çıkarırsam en büyük nankörlüğü etmiş olurum ama onunbu yaptıklaını gördükçe de soğuyorum ondan

Ablam küçüklükten beri benim her ihtiyacımı karşılayan kişi.. babam bakmadığı için ablam baktı bana. Onu hayatımdan çıkarırsam en büyük nankörlüğü etmiş olurum ama onunbu yaptıklaını gördükçe de soğuyorum ondan

Haklisiniz. Ama kendi degismek istemedigi surece siz de bir sey yapamazsiniz ki. Boyle kabullenmekten baska sansiniz yok gibi. Bir gun belki iyi bir kazik yerse o zaman akillanir.

düzelmez, boşver, kendini yorma, özel hayatıyla ilgili detayları sana anlatmamasını rica et.
Zaten artık korktuğu için anlatmıyor çünkü azarlıyorum habire. Ama ne zaman bi ilişkisi olsa onun sağlam pabuç biri olmadığını biliyorum. Esas korkum bunların bi gün annemin kulağına gitmesi..

Bekar erkeklerin suyumu cikti anlamiyorum ki.
Anneme babama söylerdim koca kiz da olsa şöyle bi hizaya ceksin diye..
Akıl yaşta değil baştadır diye boşuna dememişler.. allah hidayet versin ins.
Annemle babam ayrı babamla görüşmüyoruz. Annem 50 yaşında tansiyon hastası bi kadın. Söylesem ne hale gelir kim bilir

Back
X