- 22 Ekim 2016
- 226
- 769
- 103
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
- #121
Babanızın başka bir eşten çocukları var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hanımefendi ben buraya gelin ablamı fütursuzca eleştirin diye konu açmadım. Bakın yazanlara ne güzel psikolojik analizler yaparak bana yardımcı oldular. Ben de konuyu zaten bunun için açmıştım olanlar da çok güzel yardımcı oldu.Benim sizin için hiç olmam benim için bir şey ifade etmiyor...
Ama senin ablan benim için değil yaptıkları ile kendini ve gururunu zaten hiçe sayıyor yani kendisi için koca bir "HİÇ" inan bana bu çok daha kötü...
Ayrıca yapılacak yorumları kendi duymak istediğin gibi cevaplar şeklinde istiyorsan buraya konu açmayacaksın. Kendi kendine çözeceksin...
Ha açtın mı? O halde yorumlara da büyük tepkiler vermeyeceksin sonuç itibari ile hepimizin ki birer fikir...
Ayrıca ablamdan utanıyorum diyen de sensin hatırlatmak istiyorum.
Hayır annemden sonra evlenmedi babamBabanızın başka bir eşten çocukları var mı?
Teşekkürler yorumunuz için. İşte bu basir detayı anlayamayacak kapasitede bi insanın gelip bi doktorun zekasını eleştirmesi beni dellendiriyor :)iyi okul bitirmek başka iyi psikolojiye iyi hayata sahip olmak başka.Böyle doktor olurmuymuş ne demek her meslekten her cinsiyetten bazı sorunları olan insanlar pekala da olur.Konu sahibi nasıl doğru yaşam biçimi sağlayabilirim ablama diye akıl almaya gelmiş.hakarete kendi doktor olamadığından komplekse girip eziklemeye gerek yok
doktorluğuyla ne alaka kıskanmayınBu beyinle nasıl doktor olmuş bu yahu?
aynı fikirdeyim.Teşekkürler yorumunuz için. İşte bu basir detayı anlayamayacak kapasitede bi insanın gelip bi doktorun zekasını eleştirmesi beni dellendiriyor :)
Ona dışardan ne kötü göründüğünü gösterebilsen keşkeHanımefendi ben buraya gelin ablamı fütursuzca eleştirin diye konu açmadım. Bakın yazanlara ne güzel psikolojik analizler yaparak bana yardımcı oldular. Ben de konuyu zaten bunun için açmıştım olanlar da çok güzel yardımcı oldu.
Şimdi size sorum şu: 'bu beyinle nasıl doktor olmuş yav' cümlesinde bana yardımcı olabilecek ne var acaba? Üstelik dedim ki lütfen ablama hakaret etmeyin. Kusura bakmayın da ben ablamı kimseye ezdiremem. Kendisinin psikolojik problemleri var yaşadıklarından dolayı evet ama kimsenin zekasını eleştirmesine de izin vermem. Kız gitsin ülkenin en yüksek puanlı üniversitesinde tıp okusun her gün insanların hayatını kurtarsın sonra profiline kocişinin prensesi:):):)) yazan biri gelsin onu eleştirsin. Olacak iş mi yahuuu???? Bize göre de profiline bunu yazan ve o yeşil taşlı elbiseyi giyen insan bi hiç ama gelip zorla dürtmedikleri müddetçe fikirlerimizi kendimize saklıyoruz :)
Yok ya o kadar değil iyileri de var abla evli ahlaksızlarına çatmışilaç pazarlamacılarına oldum olası sinir olurum.öyle kasıntı tiplerdir ki sanki çok eğitimli çok yakışıklı bulunmaz hint kumaşı gibi yürüyüp konuşurlar.İş dışında görüşülmemesi gereken kişilerdir çoğunlukla.
Her zaman iki kere iki dört etmiyor belki değişir ama böyle anlatınca kendi hayatını berbat edecekmiş gibi geldi müdahale edilmezse... Yani çok rahat değil aslında özgüven düşük takıntılı dış görünüşüne falan belli anlattıklarınızdan, ama bir taraftan da hayatı sürekli riskli gibi. Hani aldatılmaktan bu kadar etkilendiyse evli birini boşandırıp evlenmeyi ne kadar kaldırabilir ki onlar da sağlam psikoloji ister bence. Düzenli terapi alıyorsa doktoruyla paylaşın bence hiç etik değil ama çok sıkıntılı geldi durumu şahsen bana...Merhaba hanımlar. Ablamla ilgili daha önce de bir konu açmıştım ama bu sefer beni deli etti. Hazırsanız başlıyorum.
Ablamın bir takıntısı var: evli veya sevgilisi olan erkekler. Utanarak söylüyorum ama evet ciddiyim bu konuda. Şimdi size kronolojik sıraya göre açıklayayım bunu..
Bundan 5 sene önce bir adamla tanıştı. Adam evli, zengin ve 'dindar'. Ablam bu adamla tanışmadan önce çok muhafazakar bi insan değildi yani inanırdı ama oruç tutmak, Kur'an okumak gibi adetleri pek yoktu. Bu adamla tanıştıktan sonra dinin içine bi düştü ki sormayın. Ha kötü bir şey mi diyeceksiniz, hayır. Ama bunu kendi düşünerek yapmadı sırf adam hayatına girdi diye onun kalıbını aldı. Bu adamla her ne kadar ayrıl, yapma, etme dediysem de ilişkisini devam ettirdi ve görev yaptığı şehirde resmen adı çıktı. Utanıyordum ondan orada resmen. Ama kendisine sorsanız o çok aşık, yaptığı hiç kötü bir şey yok, çok masum, Allah'a ve aşkına güveniyor. Ne desek dinletemedik, ayrılmadı. Sonra bilin bakalım ne oldu? Bu adam bunu başka biriyle aldattı da sonunda ayrıldı. Aldatmasaydı daha ayrılmıyordu yani..
İkincisine geçiyorum. Ablam yeni bir şehirde çalışmaya başladı. Bu arada ablam doktor ama ne hikmetse tek bir doktor arkadaşı yok habire mümessillerle takılıyor. Yanlış anlaşılmasın meslek ayrımı yapmıyorum ama ablam sırf ilaçlarını yazmaları için kendilerine iyi davrandıklarını bilmiyormuş gibi onları arkadaşları kabul ediyor ve bence olmaması gereken cinste yakın arkadaşlıklar kuruyor. Hayır yani hiçbir doktor mümessil arkadaşlarıyla her hafta kahvaltıya gitmiyor ama bu hep mümessillerle. Her neyse bi tane evli bi mümessil vardı adı x olsun. Bu x ablama ondan çok hoşlandığı söylemiş. Bu sırada da bu x'in karısı hamile ve doğurmak üzere... Ablama eşiyle yaşadığı problemlerden bahsetmiş. Ablam da gelmiş bana bunları öyle bir anlatıyor ki 'karısı çok çirkefmiş, boşan dedim zaten, karısı şöyle rezil böyle kötü'. Dedim sana ne görüşme bu adamla boşan falan da deme elalemin kocasına. Ay yok niye görüşmeyecekmişim, biz sadece arkadaşız, istediğimi söylerim benim ifade özgürlüğüm var. Ya diyorum hiç mi vicdanın yok. Ben kötü bir şey yapmıyorum ki diyo.
Üçüncüsüne geçiyorum. Evet hala bitmedi bu üçüncüsü.. Yine evli bir mümessil vakası.. Y olsun bu da. Y ablama kendisinden hoşlandığını söylemiş ama ablamın bana anlattığına göre ablam ona yüz vermemiş. Yav bırak kim yer bunları? Yüz vermedim diyor ama herifle başbaşa buluşmalara gidiyorlar. 14 şubatta herif buna hediye almış ama yok ablam yüz vermemiş :))))
Dördüncüsünde de sevgilisi olan adamı sevgilisinden ayırmaya çalışmıştı önceki konumda anlattım.
Kızlar bunlar sadece bildiklerim.. Bilmediklerim var mı bilmiyorum. Ama beni esas rahatsız eden ablamın bu yaşam tarzına rağmen bana ve başkalarına ahlak dersi vermeye çalışması. Bunun bir arkadaşı var yine mümessil adam bildiğiniz sapık kızları nasıl kestiğini falan anlatıyor ablama ablam da gülüyor. Görüşme dedim adam sapık. Bana diyor ki 'ay ben niye görüşmeyecekmişim bana sapıklık yapmıyor kızlar öyle açar gezerse tabi laf atar herkese verip gezerlerse erkekler tabi böyle düşünür.'
Kızlar ben gerçekten sıyırmak üzereyim ablamdan tiksinmeye başladım. Ablam benim iyiliğim eğitimim içinden elinden geleni yapmaya çalışıyor ama bu huyları beni öldürüyor. Sizce düzeltmenin bi yolu var mıdır? Rica ediyorum ablama hakaret etmeyin. Biliyorum çok sinir bozucu ama hala benim ablam. Sadece düzelmesini istiyorum..
çoğunluk öyle çok doktor akraba ve arkadaşım var.onların yorumlarını bi duysanız benimki hafif kalıyorYok ya o kadar değil iyileri de var abla evli ahlaksızlarına çatmış
Ayni anlayisi ben evli bir erkekle beraberim diye konu acanlara da gosteriyor musunuz merak ettim :)
sebebini anlamaya çalışıyorum.Eğer sadece ego tatmini ve aç olmamasına başını sokacak yeri olmasına rağmen daha fazla para içinse ben de kızıyorum dışlıyorum.psikoloji de önemli .psikolojik rahatsızlıklar insana öyle şeyler yaptırıyor ki ahlak dışı şaşar kalırsınızAyni anlayisi ben evli bir erkekle beraberim diye konu acanlara da gosteriyor musunuz merak ettim :)
Off evet bin kez dedim çok yakınlık kurma mümessillerle diye bana diyo ki sen insanları mesleklerine göre sınıflandırıyosun.. oysa anlatmaya çalıştığım kendi çıkarları için ablama iyi davrandıkları ama anlamıyorOna dışardan ne kötü göründüğünü gösterebilsen keşke
Arkadaşları falan olsa düzgün onlarla vakit geçirse anlardı ama çevresi bin tane insanla muhattap olan pazarlamacılarla dolu ve insanı etkileme konusunda çok iyi eğitim alıyorlar ablanızda kanıyor inş iyi insanlarla karşılaşır
Kesinlikle hiçbi sevgilisinden maddi anlamda bi şey beklemez almaz da ama işte bi de bekar birini bulsa tammm süper olacak. Ama bunun altında yatan elbet psikolojik nedenler var babam, daha 20 yaşındayken aldatılması vs. Düşünün ablam 20 yaşındayken aldatıldı ve o gün bugündür antidepresan kullanıyosebebini anlamaya çalışıyorum.Eğer sadece ego tatmini ve aç olmamasına başını sokacak yeri olmasına rağmen daha fazla para içinse ben de kızıyorum dışlıyorum.psikoloji de önemli .psikolojik rahatsızlıklar insana öyle şeyler yaptırıyor ki ahlak dışı şaşar kalırsınız