• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablamdan ve düşüncelerinden utanıyorum

Her zaman iki kere iki dört etmiyor belki değişir ama böyle anlatınca kendi hayatını berbat edecekmiş gibi geldi müdahale edilmezse... Yani çok rahat değil aslında özgüven düşük takıntılı dış görünüşüne falan belli anlattıklarınızdan, ama bir taraftan da hayatı sürekli riskli gibi. Hani aldatılmaktan bu kadar etkilendiyse evli birini boşandırıp evlenmeyi ne kadar kaldırabilir ki onlar da sağlam psikoloji ister bence. Düzenli terapi alıyorsa doktoruyla paylaşın bence hiç etik değil ama çok sıkıntılı geldi durumu şahsen bana...
Bana da en son kendini delirtecek gibi geliyor.. Hayır yemin ediyorum ablama gelen taliplere bazen benim dibim düşüyo ağzımın suyu akıyo kız bana mısın demiyo ama nerede bi çürük elma var gidip onu seçiyo.. psikiyatriste gidiyo ama ona bunlardan bahsettiğini sanmıyorum bi de öyle düzenli seanslar şeklinde değil pek ilaç kullanımı için gidiyo

Yok ya o kadar değil iyileri de var abla evli ahlaksızlarına çatmış
Uff zaten o herifler de beni dellendiriyo bi tanesini tehdit ettim ablama bi daha yanaşırsan kafanı ezerim diye ama 1.55 boyunda benim tehdidimi pek dikkate almadı.. üstüne bi de azar işittim ablamdan

Az bile söyledim, hakaret etmeyin dediğiniz için. Sizin ablanız olması masum kılmıyor onu.
Masum olduğunu iddia etmiyorum genel olarak beddua bana zaten manasız geliyo ama ne olursa olsun ablama edilince tabi benim için biraz daha can sıkıcı oluyo

Hanımefendi ben buraya gelin ablamı fütursuzca eleştirin diye konu açmadım. Bakın yazanlara ne güzel psikolojik analizler yaparak bana yardımcı oldular. Ben de konuyu zaten bunun için açmıştım olanlar da çok güzel yardımcı oldu.
Şimdi size sorum şu: 'bu beyinle nasıl doktor olmuş yav' cümlesinde bana yardımcı olabilecek ne var acaba? Üstelik dedim ki lütfen ablama hakaret etmeyin. Kusura bakmayın da ben ablamı kimseye ezdiremem. Kendisinin psikolojik problemleri var yaşadıklarından dolayı evet ama kimsenin zekasını eleştirmesine de izin vermem. Kız gitsin ülkenin en yüksek puanlı üniversitesinde tıp okusun her gün insanların hayatını kurtarsın sonra profiline kocişinin prensesi:):):)) yazan biri gelsin onu eleştirsin. Olacak iş mi yahuuu???? Bize göre de profiline bunu yazan ve o yeşil taşlı elbiseyi giyen insan bi hiç ama gelip zorla dürtmedikleri müddetçe fikirlerimizi kendimize saklıyoruz :)

:KK70::KK70: Bak Yine güldüm, neden? Çünkü bilmeden yapılan yorumlar bana her zaman komik gelmiştir...

Lütfen hakaret etmeyin demiş olsaydın mevzu böyle olmazdı...

İibf kamu yönetimi mezunuyum ilk okul mezunuymuş gibi yazmış olman bu saatten sonra zerre kadar umurumda değil çünkü şu an neyin ne olduğunu biliyorsun en azından...

Gelelim yeşil taşlı elbiseye, o elbise bana ait değil sadece buraya bir arkadaşımın ricası ile satmak için yükledim...
Ki satıldı. Resimlerini silmeyi unutmuşum, çok normal...

Benim düğünümde nişanımda ne giydiğimi burada bilen biliyor senin bilmene zaten gerek yok...

Evet çok mutlu bir evliliğim var çok şükür aynen kocamın prensesiyim, en azından evli bi adamı karısının elinden almadım yada evli barklı adamlara bel bağlamadım...

Bilmediğin konular hakkında biliyormuş gibi yorum yapmaktan vazgeçmelisin çünkü sadece ellerini yorduğunla kalıyorsun...
Zaman kaybısın yani...

Bana da en son kendini delirtecek gibi geliyor.. Hayır yemin ediyorum ablama gelen taliplere bazen benim dibim düşüyo ağzımın suyu akıyo kız bana mısın demiyo ama nerede bi çürük elma var gidip onu seçiyo.. psikiyatriste gidiyo ama ona bunlardan bahsettiğini sanmıyorum bi de öyle düzenli seanslar şeklinde değil pek ilaç kullanımı için gidiyo
Terapi şeklinde gitse işe yarar bence. Emin misin ya bir de o kadar iyilerinin geldiğinden mantıklı gelmedi bana uyduruyor olmasın en kötü bir denerdi yani bence tabi

Valla yapılacak bir şey konu sahibi.Hic uzme kendini utanmana da gerek yok.
Zaten 34 yaşına gelmiş bırak 40 ina kadar daha takilsin evli adamlarla sonra dank eder zaten.
Sen de bana ilişkilerini anlatma diye tembihle çok zorunlu olmadıkça da görüşme başka verecek tavsiye bulamadım.

:KK70::KK70: Bak Yine güldüm, neden? Çünkü bilmeden yapılan yorumlar bana her zaman komik gelmiştir...

İibf kamu yönetimi mezunuyum ilk okul mezunuymuş gibi yazmış olman bu saatten sonra zerre kadar umurumda değil çünkü şu an neyin ne olduğunu biliyorsun en azından...

Gelelim yeşil taşlı elbiseye, o elbise bana ait değil sadece buraya bir arkadaşımın ricası ile satmak için yükledim...

Benim düğünümde nişanımda ne giydiğimi burada bilen biliyor senin bilmene zaten gerek yok...

Evet çok mutlu bir evliliğim var çok şükür aynen kocamın prensesiyim, en azından evli bi adamı karısının elinden almadım yada evli barklı adamlara bel bağlamadım...

Bilmediğin konular hakkında biliyormuş gibi yorum yapmaktan vazgeçmelisin çünkü sadece ellerini yorduğunla kalıyorsun...
Zaman kaybısın yani...
Hmm kamu yönetimi harika bölümmüş kesin benim veya ablamın okuduğu bölümlerin yanından dahi geçebiliyordur :)))))
Hadi yeşil elbiseyi giymediniz kocişinin prensesi ne ya? Bi de bana ilkokul mezunu gibi yazıyosun demişsiniz :D burada durup sizi ve kocişinizi yarınlar olmayacakmışçasına aşağılamaya devam ederdim değmiyorsunuz varroş hanım çekilin şuradaann

Ki satıldı. Resimlerini silmeyi unutmuşum, çok normal...

Zaman kaybısın yani...
Ha bir de körlük var hafif galiba konunun sonunda yazdım hakaret etmeyin lütfen diye

konu sahibi siz de ileri gidiyorsunuz sinirlenip bazı üyelere yazmamanız gereken şeyler yazmışsınız.hepimiz sakin olalım lütfen

Hmm kamu yönetimi harika bölümmüş kesin benim veya ablamın okuduğu bölümlerin yanından dahi geçebiliyordur :)))))
Hadi yeşil elbiseyi giymediniz kocişinin prensesi ne ya? Bi de bana ilkokul mezunu gibi yazıyosun demişsiniz :KK70: burada durup sizi ve kocişinizi yarınlar olmayacakmışçasına aşağılamaya devam ederdim değmiyorsunuz varroş hanım çekilin şuradaann

Yazdıklarınla karakterini zaten ortaya koydun şu anda. Koçiş kelimesinden de nefret ederim ve kullanmam mübalağa yapma istersen...

Varroş nedir? Bu nasıl kalitesizliktir...

Şu kelimelerini ilk okul mezunu bile kullanmaz. Ben de kalkıp seninle muhatap oluyorum ne anlayacaksan ?

Merhaba hanımlar. Ablamla ilgili daha önce de bir konu açmıştım ama bu sefer beni deli etti. Hazırsanız başlıyorum.
Ablamın bir takıntısı var: evli veya sevgilisi olan erkekler. Utanarak söylüyorum ama evet ciddiyim bu konuda. Şimdi size kronolojik sıraya göre açıklayayım bunu..
Bundan 5 sene önce bir adamla tanıştı. Adam evli, zengin ve 'dindar'. Ablam bu adamla tanışmadan önce çok muhafazakar bi insan değildi yani inanırdı ama oruç tutmak, Kur'an okumak gibi adetleri pek yoktu. Bu adamla tanıştıktan sonra dinin içine bi düştü ki sormayın. Ha kötü bir şey mi diyeceksiniz, hayır. Ama bunu kendi düşünerek yapmadı sırf adam hayatına girdi diye onun kalıbını aldı. Bu adamla her ne kadar ayrıl, yapma, etme dediysem de ilişkisini devam ettirdi ve görev yaptığı şehirde resmen adı çıktı. Utanıyordum ondan orada resmen. Ama kendisine sorsanız o çok aşık, yaptığı hiç kötü bir şey yok, çok masum, Allah'a ve aşkına güveniyor. Ne desek dinletemedik, ayrılmadı. Sonra bilin bakalım ne oldu? Bu adam bunu başka biriyle aldattı da sonunda ayrıldı. Aldatmasaydı daha ayrılmıyordu yani..
İkincisine geçiyorum. Ablam yeni bir şehirde çalışmaya başladı. Bu arada ablam doktor ama ne hikmetse tek bir doktor arkadaşı yok habire mümessillerle takılıyor. Yanlış anlaşılmasın meslek ayrımı yapmıyorum ama ablam sırf ilaçlarını yazmaları için kendilerine iyi davrandıklarını bilmiyormuş gibi onları arkadaşları kabul ediyor ve bence olmaması gereken cinste yakın arkadaşlıklar kuruyor. Hayır yani hiçbir doktor mümessil arkadaşlarıyla her hafta kahvaltıya gitmiyor ama bu hep mümessillerle. Her neyse bi tane evli bi mümessil vardı adı x olsun. Bu x ablama ondan çok hoşlandığı söylemiş. Bu sırada da bu x'in karısı hamile ve doğurmak üzere... Ablama eşiyle yaşadığı problemlerden bahsetmiş. Ablam da gelmiş bana bunları öyle bir anlatıyor ki 'karısı çok çirkefmiş, boşan dedim zaten, karısı şöyle rezil böyle kötü'. Dedim sana ne görüşme bu adamla boşan falan da deme elalemin kocasına. Ay yok niye görüşmeyecekmişim, biz sadece arkadaşız, istediğimi söylerim benim ifade özgürlüğüm var. Ya diyorum hiç mi vicdanın yok. Ben kötü bir şey yapmıyorum ki diyo.
Üçüncüsüne geçiyorum. Evet hala bitmedi bu üçüncüsü.. Yine evli bir mümessil vakası.. Y olsun bu da. Y ablama kendisinden hoşlandığını söylemiş ama ablamın bana anlattığına göre ablam ona yüz vermemiş. Yav bırak kim yer bunları? Yüz vermedim diyor ama herifle başbaşa buluşmalara gidiyorlar. 14 şubatta herif buna hediye almış ama yok ablam yüz vermemiş :))))
Dördüncüsünde de sevgilisi olan adamı sevgilisinden ayırmaya çalışmıştı önceki konumda anlattım.
Kızlar bunlar sadece bildiklerim.. Bilmediklerim var mı bilmiyorum. Ama beni esas rahatsız eden ablamın bu yaşam tarzına rağmen bana ve başkalarına ahlak dersi vermeye çalışması. Bunun bir arkadaşı var yine mümessil adam bildiğiniz sapık kızları nasıl kestiğini falan anlatıyor ablama ablam da gülüyor. Görüşme dedim adam sapık. Bana diyor ki 'ay ben niye görüşmeyecekmişim bana sapıklık yapmıyor kızlar öyle açar gezerse tabi laf atar herkese verip gezerlerse erkekler tabi böyle düşünür.'
Kızlar ben gerçekten sıyırmak üzereyim ablamdan tiksinmeye başladım. Ablam benim iyiliğim eğitimim içinden elinden geleni yapmaya çalışıyor ama bu huyları beni öldürüyor. Sizce düzeltmenin bi yolu var mıdır? Rica ediyorum ablama hakaret etmeyin. Biliyorum çok sinir bozucu ama hala benim ablam. Sadece düzelmesini istiyorum..
Ablandan ben de tiksindim. O kafayla nasil doktor olmus ya. :işsiz:

Ha bir de körlük var hafif galiba konunun sonunda yazdım hakaret etmeyin lütfen diye

"Cahille girme münakaşaya ya sinirini zıplatır tavana yada yazık olur adabına " diye boşuna dememiş mevlana...
Bu kadar kalitesiz cümleler kuran insanla muhatap olduğuma hala kendime inanamıyorum...

Hadi yeşil elbiseyi giymediniz kocişinin prensesi ne ya? Bi de bana ilkokul mezunu gibi yazıyosun demişsiniz :KK70: burada durup sizi ve kocişinizi yarınlar olmayacakmışçasına aşağılamaya devam ederdim değmiyorsunuz varroş hanım çekilin şuradaann
Ablanıza hakaret edilmesini istemiyorsunuz tamam da,siz niye hakaret ediyorsunuz ? Varoş hanım falan :olamaz:

Ablandan ben de tiksindim. O kafayla nasil doktor olmus ya. :işsiz:

Bunu düşünen tek ben değilmisim, sevindim...
Doktor olduğuna da zerre kadar inanmıyorum, kendilerinin çok yüksek okullarda okuduklarından bahsediyorlar fakat cümleler uslup edep sıfır...

Zaten evli ve ilişkisi olan adamlara kanca takan birinin normal olmadığını ve doktor olacak kapasiteye sahip olamayacağını düşünüyorum...

Yazdıklarınla karakterini zaten ortaya koydun şu anda. Koçiş kelimesinden de nefret ederim ve kullanmam mübalağa yapma istersen...

Varroş nedir? Bu nasıl kalitesizliktir...

Şu kelimelerini ilk okul mezunu bile kullanmaz. Ben de kalkıp seninle muhatap oluyorum ne anlayacaksan ?
Kalitesizlik sizsiniz hanımefendi niçin böyle uzaklarda arıyorsunuz?

Hayatta tek tip insan yok.Ülkemizin yaptırımı şu 20 li yaşlardan sonra mutlaka evli mutlu çocuklu olmalısın.Bu forumda 30 uzunu geçmiş hala bekar olan kadınlar mutsuz yazıyor buraya.kim yüzünden toplum baskısı ve etraflarındaki kadın kurdu kadınlar yüzünden.Asgari ücretle birikim yapmak istiyorum dıyen kadınımız aşağılanıyor burda.AAA o parayla bırıkım mi olur o benim 1 haftalık gezmeme yetmez diyenler gördüm forumda.Eğitimi olamayn ailesi arkasında durmayan işi olmayan kadınlara şiddet ağır hakaret vs olmadan aaa çekme o kocayı hemen boşan olmazsa iş bul çocuğu da kreşe ver diye akıl veren akılsızları da gördü bu gözler.kolaydı ya hayat öyle.Kadın olmak başlıbaşına sorun başlıbasına zorluk zaten bu ülkede.birbirimize destek olalım köstek değil.Amma dolmuşum yahu yazmadan edemedim

Back
X