• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablamdan ve düşüncelerinden utanıyorum

Ablandan ben de tiksindim. O kafayla nasil doktor olmus ya. :işsiz:
Ablam çok zor şeyler yaşadı ve psikolojisi ciddi anlamda zedelendi. Ama doktor olması bunla alakalı değil. Psikolojisi Sizin 10 dkda çözebileceğiniz bi problemi 1 dkda çözmesine engel değil. Aynı şekilde yine psikolojisi her nöbette insanların hayatını kurtarmasına da engel değil

Bunu düşünen tek ben değilmisim, sevindim...
Doktor olduğuna da zerre kadar inanmıyorum, kendilerinin çok yüksek okullarda okuduklarından bahsediyorlar fakat cümleler uslup edep sıfır...

Zaten evli ve ilişkisi olan adamlara kanca takan birinin normal olmadığını ve doktor olacak kapasiteye sahip olamayacağını düşünüyorum...
Bu beyinle nasıl doktor olmuş yav yazan bir insan nasıl üsluptan bahsedebilir? Rica ederim çekilin şurdan saçmalıyorsunuz. Cümlelerinizden cehalet ve avamlık akıyor

Teşekkürler yorumunuz için. İşte bu basir detayı anlayamayacak kapasitede bi insanın gelip bi doktorun zekasını eleştirmesi beni dellendiriyor :)
doktor olması ahlaksız olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
evli adamlarla takılması, metres olmayı tercih ettiğini gösteriyor.

milletin tek kocişi var, övünür. ablanın kocişlerinin sayısı belirsiz.

bekar olsalar neyse, bilhassa evli erkekleri tercih etmesi ahlakının zayıf olduğunu gösterir.

Bu beyinle nasıl doktor olmuş yav yazan bir insan nasıl üsluptan bahsedebilir? Rica ederim çekilin şurdan saçmalıyorsunuz. Cümlelerinizden cehalet ve avamlık akıyor

Ahh sen şimdi burada elimin altında olacaktın. Sana avamlığın, varoşluğun masterını yaptırırdım da hadi neyse...

bekar olsalar neyse, bilhassa evli erkekleri tercih etmesi ahlakının zayıf olduğunu gösterir.
Hanımefendi ben ablamın yaptığını desteklemiyorum kesinlikle. Ama ben buraya ablamın hayatını nasıl düzeltirim ona nasıl yardımcı olabilirim diye konu açtım. Ne olursa olsun birinin sizin kardeşinize ahlaksız demesine ne kadar tepkisiz kalabilirsiniz? Veya konuma gelip ablam ahlaksız diyerek bana ne denli yardımcı olabilirsiniz? Ben ablam doktor o yüzden yaptığı normal mi diyorum? Neden böyle bir yorum yapma gereği duydunuz

:KK9:

Kendisi tutup ablamın zekasını eleştiriyor da ondan
Kk'da ben dahil hiç kimse ablanızı tanımaz,özel hayatını bilmez. BDV'de böyle bir konu açıp,tabiri caizse ablanızı siz kendiniz gömmüşsünüz. Beğenmediğiniz yorumlar da gelecektir,zira desteklenemeyecek bir hayat tarzı.:KK12:

:KK70::KK70: Bak Yine güldüm, neden? Çünkü bilmeden yapılan yorumlar bana her zaman komik gelmiştir...

Lütfen hakaret etmeyin demiş olsaydın mevzu böyle olmazdı...

İibf kamu yönetimi mezunuyum ilk okul mezunuymuş gibi yazmış olman bu saatten sonra zerre kadar umurumda değil çünkü şu an neyin ne olduğunu biliyorsun en azından...

Gelelim yeşil taşlı elbiseye, o elbise bana ait değil sadece buraya bir arkadaşımın ricası ile satmak için yükledim...
Ki satıldı. Resimlerini silmeyi unutmuşum, çok normal...

Benim düğünümde nişanımda ne giydiğimi burada bilen biliyor senin bilmene zaten gerek yok...

Evet çok mutlu bir evliliğim var çok şükür aynen kocamın prensesiyim, en azından evli bi adamı karısının elinden almadım yada evli barklı adamlara bel bağlamadım...

Bilmediğin konular hakkında biliyormuş gibi yorum yapmaktan vazgeçmelisin çünkü sadece ellerini yorduğunla kalıyorsun...
Zaman kaybısın yani...
Ufff konuştukça ben utandım ya

Bi doktorun zekası nedir ya? Einstein'dan mı bahsediyoruz biz benim haberim yok...
Ne kadar büyütmüşsün ablanı gözünde sen...

Ben böyle ablaya sahip olsam doktorluğunu burada dile getirmem bile...
Rezillik!..

Ablam çok zor şeyler yaşadı ve psikolojisi ciddi anlamda zedelendi. Ama doktor olması bunla alakalı değil. Psikolojisi Sizin 10 dkda çözebileceğiniz bi problemi 1 dkda çözmesine engel değil. Aynı şekilde yine psikolojisi her nöbette insanların hayatını kurtarmasına da engel değil
Bak yorumlarini sonradan gordum hakaret etmeyin demis her mesajda savunmussun. Ablan o senin her seye ragmen. Kendin soylesen de baskasi soyleyince canin acir anliyorum. Ama o zaman konuyu acmayacaktin. Muhtemelen pisman oldun zaten. Yani seni bile tiksindirmis davranislari ki tiksinilmeyecek seyler degil. Yarin oburgun evlenince boyle bi kadin hayatini altust ederse o zaman psikolojik sorunumu vardi diye irdeleyecek, savunabilecek misin o kadini da ablan gibi? ( umarim yasamazsin, empati yap diye soyledim) seni okutuyor yada seviyor olabilir senin ablan ama bizim gozumuzde evli adamlarla birlikte olan yuva yikan ve bu forumda en nefret ettigimiz insanlardan biri. O yuzden keske senin icin bu kadar onemli biri icin boyle hassas bi konu acmasaydin.
Doktorluk mevzuu da soyle. Doktorlar zeki olurlar haliyle. Zeka sadece egitim de yada isini yaparken ise yarayan bir sey degil. Zeki insan hayatindaki kararlari da daha dogru alir yasam tarziyla da zekasini gosterir. Psik. Sorunlarindan veya karekterinden her neyse ablan hic de akilli bi kadin gibi hareket etmiyor kendini degersizlestiriyor.

Back
X