- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi Fatimatuzzehra
ben olsam ne ölüme ne dirime derim.
kime gerek öyle kardeş!
kime gerek öyle kardeş!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uzak dur bence çok muhatap olma böyle ablayla çünkü ileride evleneceksin böyle düşünen biri kocana göz diker,hatta bunu senin inadına yapar.Bunu dusunmek bile benim cildirma sebebim asla ama asla.. Whatsappta kendi kiz arkadas grubumuz var onun disinda yazisma dahi yok kaldiki enistemle mesajlasma konusma gibi.bi durum 6 senedir beraberler hic olmadi.. Ben dikkat eden.biriyim.o.hususlara dengeyi.kururum. canim cok yandi iste bilmiyorum hala daha agliyorum tutamiyorum kendimi.. Nasil atlaticam bilmiyorum..
Ah keske bilsem bilmiyorum, ama bi bu konu degil her konuda boyle beni hic savunmazlar hep ezerler o evli diye onu el ustunde tutarlar ben bekarim diye evlerindeyim diye her lafi azari yerim. Bela dahi okurlar bana. Yasadigimi bir ben bilirim. Diger mevzularda korumayan bunda niye korusun
İnsana zaten en yakını vurur.sen kendini bulduktan sonra bi önemi yok bosverHayirli aksamlar..Bugun gunduz ablamlar aradi hadi gezmeye gidelim diye tamam dedik gittik eve geldik annemler pide soyleyelim dediler tmm dedik parasini ablamlar odemis bende siparis gelmeden bulasik makinesini bosaltayim dedim bosalttim iceri gectim bir baktim ablam telefonumu kurcaliyor. Sifreli oldugu halde acmis whatsapp mesajlarimi okuyor. Bende kizdim neden alip okuyosun diye. Sende benimkine giriyosun dedi. Ben internetim olmadigi zamanlar girdim hic birseyini okudugumu gordun mu dedim. Buraya kadar hersey normal tartisirken iste agiz dalasi yaparken bana sen benim kocamla mutlulugumu kiskaniyosun ben olsemde sen alsan diye bakiyosun dedi benim basimdan sanki kaynar sular dokuldu ne konustum ne dedim kendimde degildim direk aglamaya basladim sen ne diyosun sen kendindemisin terbiyesiz insan sana hakkimi asla helal etmiyorum o benim abimden ote Canimi yaktin canin yansin insallah Rabbimden bul dedim. Sonra agladigimi gorunce kivirdi ben bizi cekemiyosun demek istedim dedi oyle olsa sizi yanliz birakirmiyim dedi ben daha kotu oldum Annem babam desen bana kiziyor sus diye siz dedim kendinizdemisiniz bana ne diyor duymuyomusunuz dedim tek kelime etmediler ona. Sen benim namusuma iftira attin canimi yaktin bundan sonra asla bende eski sen olamazsin dedim. Enistem geldi zil caldi . Siparis verdikleri Pideden yeme dedi bana yemem zaten merak etme dedim kalktim abdest aldim 3 kez aglamaktan alamadim yatsiyi kildim ama aglamaktan kac kere ust uste kildim zor kildim Allah affetsin Annem kac kere cagirdi kapimi kitledim ses etmedim. Abimde duydu galiba kizdi ona,ses etmedi enistem var diye oda oturup yemedi yemek. Ben enistemi hep abim bildim. Yaninda pijama ile dahi duramam. Kapaliyim o gelince cemberliyse esarbim dahi duzeltirim gunahtir bilirim. Kisa kollu isem o gelince uzerime eve girmeden ceket takar otururum ablamda gulerdi bana ne olacak diye... Ben onlar kavgali iken cok aralarini duzelttim. Benim tek istedigim hayirli bir yuva kurmak duasi ve cabasi iken.. Bu iftira cok agrima gitti.. Ustelik anne ve babamin yaninda.. Herbirine kizginim kirginim cigerime ates attilar yaniyor. Kac saattir agliyorum kizlar.. Insan kardesine boyle muamele gosterirmi.. Nisan attim ben devamli basina kakarmi koca bulamadin diye.. Yada gelen gorucuyu benden once o istemez bilmiyorum. O kadar yiprandim ki amaci nedir bilmiyorum. Bunla asla ovunmem ben aciz bi kulum ama Allahtan cok korkan cok iman eden bi kulum iffetimle yasiyorum yasiyorsam.. Nasil yaparim dusuncesi bile beni kuytulara surukler.. Bunun vebalini o nasil odeyecek.. Amacim ablamin arkasindan burada giybet yapmk degil lutfen objektif yorum ve tavsiyelerinize ihtiyacim var ben onu Allaha havale ettim zaten.. Bir de dualariniza.. Tesekkur ederim
Evlen kurtul mantığını hala anlayabilmiş değilim, sırf bu nedenle evlenirse kocası bin beterini yaparsa napsın peki, tövbe tövbeEvlen kurtul anne baba bile hakkini savunmuyorsa bizimde dedigimizi yapsan birsey degismez .. ALLAH yardimcin olsun
sen benden de beter sessiz kalıyorsun sonra tepene çıkarlar böyle işteHayirli aksamlar..Bugun gunduz ablamlar aradi hadi gezmeye gidelim diye tamam dedik gittik eve geldik annemler pide soyleyelim dediler tmm dedik parasini ablamlar odemis bende siparis gelmeden bulasik makinesini bosaltayim dedim bosalttim iceri gectim bir baktim ablam telefonumu kurcaliyor. Sifreli oldugu halde acmis whatsapp mesajlarimi okuyor. Bende kizdim neden alip okuyosun diye. Sende benimkine giriyosun dedi. Ben internetim olmadigi zamanlar girdim hic birseyini okudugumu gordun mu dedim. Buraya kadar hersey normal tartisirken iste agiz dalasi yaparken bana sen benim kocamla mutlulugumu kiskaniyosun ben olsemde sen alsan diye bakiyosun dedi benim basimdan sanki kaynar sular dokuldu ne konustum ne dedim kendimde degildim direk aglamaya basladim sen ne diyosun sen kendindemisin terbiyesiz insan sana hakkimi asla helal etmiyorum o benim abimden ote Canimi yaktin canin yansin insallah Rabbimden bul dedim. Sonra agladigimi gorunce kivirdi ben bizi cekemiyosun demek istedim dedi oyle olsa sizi yanliz birakirmiyim dedi ben daha kotu oldum Annem babam desen bana kiziyor sus diye siz dedim kendinizdemisiniz bana ne diyor duymuyomusunuz dedim tek kelime etmediler ona. Sen benim namusuma iftira attin canimi yaktin bundan sonra asla bende eski sen olamazsin dedim. Enistem geldi zil caldi . Siparis verdikleri Pideden yeme dedi bana yemem zaten merak etme dedim kalktim abdest aldim 3 kez aglamaktan alamadim yatsiyi kildim ama aglamaktan kac kere ust uste kildim zor kildim Allah affetsin Annem kac kere cagirdi kapimi kitledim ses etmedim. Abimde duydu galiba kizdi ona,ses etmedi enistem var diye oda oturup yemedi yemek. Ben enistemi hep abim bildim. Yaninda pijama ile dahi duramam. Kapaliyim o gelince cemberliyse esarbim dahi duzeltirim gunahtir bilirim. Kisa kollu isem o gelince uzerime eve girmeden ceket takar otururum ablamda gulerdi bana ne olacak diye... Ben onlar kavgali iken cok aralarini duzelttim. Benim tek istedigim hayirli bir yuva kurmak duasi ve cabasi iken.. Bu iftira cok agrima gitti.. Ustelik anne ve babamin yaninda.. Herbirine kizginim kirginim cigerime ates attilar yaniyor. Kac saattir agliyorum kizlar.. Insan kardesine boyle muamele gosterirmi.. Nisan attim ben devamli basina kakarmi koca bulamadin diye.. Yada gelen gorucuyu benden once o istemez bilmiyorum. O kadar yiprandim ki amaci nedir bilmiyorum. Bunla asla ovunmem ben aciz bi kulum ama Allahtan cok korkan cok iman eden bi kulum iffetimle yasiyorum yasiyorsam.. Nasil yaparim dusuncesi bile beni kuytulara surukler.. Bunun vebalini o nasil odeyecek.. Amacim ablamin arkasindan burada giybet yapmk degil lutfen objektif yorum ve tavsiyelerinize ihtiyacim var ben onu Allaha havale ettim zaten.. Bir de dualariniza.. Tesekkur ederim
neden ayrıldın eski nişanlınla?Hayirli gunler. Kusura bakmayin yeni yazabiliyorum. Merak edenden,teselli verenden hepinizden Allah razi olsun. Havadamiyim yerdemiyim bilmiyorum. Annemle konustum az once Annem bana bagirdi cagirdi,o oyle soylerken kas goz isareti yapmis anneme ben gormemisim .pideden yeme mevzusunuda saka yapmis. Ben neden onun telefonunu almisim o benimkini alinca neden boyle kizmisim ofkelenmisim.
Bana bir daha duymayim bunu seni gebertirim sen oylemi dusunuyosun da dedi kotu kelimeler kullandi bana.. Ben sadece Allahinizdan bulun dedim artik yoruldum dedim. Annemde ettigin beddualar dilinden ciksin kalbine dokulsun dedi. Beddua verirsem tmm dokulsun ben sizi Allaha havale ediyorum dedim. Koca bulama insallah dedi. Sen gene nisan atarsin gene geri gelirsin dedi. Bende zaten bana hayir duasi hic yapmadigin icin yuzum benim hic gulmedi Rabbim buyuk dedim. Agladim dayanamadim gene kalktim abdest aldim namazimi kildim duami ettim. Ben ne yapacagim bilmiyorum. Ben ellerim yara olana kadar hizmet ettim emir kulu oldum annemin. Ben kimseye kotuluk etmedim. Beni nisandan ayiranda onlardi ama devamli benim basima kakiliyor.. Kendimi ifade edemeyecek kadar bosluga dustum artik.. Ben rabbimi cok ozledim keske beni yanina alsa
Eski nisanlim cok sert kavgaci biri idi.. Annemlede tartistilar annemden once benimle tuvalet fircasi yuzunden kavga etti.. Sonradan alkol aldigini ogrendim .Yani hayirsiz bi insandi.. Iyiki olmadi ona uzulmuyorum devamli basima kakmalarina uzuluyorumneden ayrıldın eski nişanlınla?