Hayirli gunler. Kusura bakmayin yeni yazabiliyorum. Merak edenden,teselli verenden hepinizden Allah razi olsun. Havadamiyim yerdemiyim bilmiyorum. Annemle konustum az once Annem bana bagirdi cagirdi,o oyle soylerken kas goz isareti yapmis anneme ben gormemisim .pideden yeme mevzusunuda saka yapmis. Ben neden onun telefonunu almisim o benimkini alinca neden boyle kizmisim ofkelenmisim.
Bana bir daha duymayim bunu seni gebertirim sen oylemi dusunuyosun da dedi kotu kelimeler kullandi bana.. Ben sadece Allahinizdan bulun dedim artik yoruldum dedim. Annemde ettigin beddualar dilinden ciksin kalbine dokulsun dedi. Beddua verirsem tmm dokulsun ben sizi Allaha havale ediyorum dedim. Koca bulama insallah dedi. Sen gene nisan atarsin gene geri gelirsin dedi. Bende zaten bana hayir duasi hic yapmadigin icin yuzum benim hic gulmedi Rabbim buyuk dedim. Agladim dayanamadim gene kalktim abdest aldim namazimi kildim duami ettim. Ben ne yapacagim bilmiyorum. Ben ellerim yara olana kadar hizmet ettim emir kulu oldum annemin. Ben kimseye kotuluk etmedim. Beni nisandan ayiranda onlardi ama devamli benim basima kakiliyor.. Kendimi ifade edemeyecek kadar bosluga dustum artik.. Ben rabbimi cok ozledim keske beni yanina alsa