Ablamin bana iftirasi canimi yakti kavurdu...

Canım aplanın iğrençliklerine karşı seslerini çıkartamadıkları için yok kaş göz bilmam neresini oynatmışda mış mış çok ucuzca açıklaması olmuş annenin Aplanızı korumak adına kaldıki böyle namus ile ilgili konuların hiçbir şekilde şakası kabul edilemez kızının o edepsiz suratına okkalı osmanlı tokadı yapıştırmış olsaydı en azından yaptığı edepsizliğin farkına varacaktı aplan ama maalesef başta annenden baban olacaklar tepkisiz kalınca sonuçta böyle olması kaçınılmazdı ..
Inan canim onuda istemezdim vurmasin da sadece desin ki. Zehra sen surda haksizsin, t. sen surda haksizsin ikinizde birbirinizden ozur dileyin. Tek istedigim buydu.. Ama yapmadilar yapmiyorlar iste cirpinsamda savassamda.. Yok artik elimden gelen bu. Allah katinda hakli olayim insallah. Artik kimse gozumde yok.

Canim sana tavsiyem bu kadar alcakgonullu olma . Fazlasi aptallik. Kendini kimseye ezdirme bu kim olursa olsun. Yoksa daha cok ezerler hakliyken haksiz olursun. Bende kizkardesimin bana haddini bilmeyerek hakaret etmesine dayanamadim. Artik konusmuyorum umurumdada degil.Ozurde diledi ama kirilan kirildi bi kez. Kendi degerini bil aciz durma lutfen senin tavirlarin karsindakinin hareketlerini belirliyor

Hayirli gunler. Kusura bakmayin yeni yazabiliyorum. Merak edenden,teselli verenden hepinizden Allah razi olsun. Havadamiyim yerdemiyim bilmiyorum. Annemle konustum az once Annem bana bagirdi cagirdi,o oyle soylerken kas goz isareti yapmis anneme ben gormemisim .pideden yeme mevzusunuda saka yapmis. Ben neden onun telefonunu almisim o benimkini alinca neden boyle kizmisim ofkelenmisim.

Bana bir daha duymayim bunu seni gebertirim sen oylemi dusunuyosun da dedi kotu kelimeler kullandi bana.. Ben sadece Allahinizdan bulun dedim artik yoruldum dedim. Annemde ettigin beddualar dilinden ciksin kalbine dokulsun dedi. Beddua verirsem tmm dokulsun ben sizi Allaha havale ediyorum dedim. Koca bulama insallah dedi. Sen gene nisan atarsin gene geri gelirsin dedi. Bende zaten bana hayir duasi hic yapmadigin icin yuzum benim hic gulmedi Rabbim buyuk dedim. Agladim dayanamadim gene kalktim abdest aldim namazimi kildim duami ettim. Ben ne yapacagim bilmiyorum. Ben ellerim yara olana kadar hizmet ettim emir kulu oldum annemin. Ben kimseye kotuluk etmedim. Beni nisandan ayiranda onlardi ama devamli benim basima kakiliyor.. Kendimi ifade edemeyecek kadar bosluga dustum artik.. Ben rabbimi cok ozledim keske beni yanina alsa
Kusura bakma ama annene cok feci ayar oldun. Bian bogasim geldi.

Resmen yan ciziyo annen. Sakın yüz verme. Ne bicim beddua ediyor. Sanki sen uvey ablan öz evlat.

Yazıklar olsun annene. Allah islah etsin

Aynı evde yaşayacaksınız aplanla ilgili konularına hiçbirşey şekilde karışma ne hali varsa görsün yaptığı edepsizliğin farkına varıncaya kadarda onu takmayarak yaşayın ya bu kelimeleri başkalarının yanındada yapmış olsaydı herkes kimbilir ateş olmayan yerde duman olmaz deyimiyle sizinle ilgili dedikodulara maruz kalacaktın tekrar yaşanmaması için mümkün mertebe eniştenede uzak kalki belki nekadar kalben kırıldığınızı herkes görür diyorum Canım inşallah vakti zamanı gelince Rabbim sana çok hayırlı bir eş nasip kısmet eder amin

Hayirli aksamlar..Bugun gunduz ablamlar aradi hadi gezmeye gidelim diye tamam dedik gittik eve geldik annemler pide soyleyelim dediler tmm dedik parasini ablamlar odemis bende siparis gelmeden bulasik makinesini bosaltayim dedim bosalttim iceri gectim bir baktim ablam telefonumu kurcaliyor. Sifreli oldugu halde acmis whatsapp mesajlarimi okuyor. Bende kizdim neden alip okuyosun diye. Sende benimkine giriyosun dedi. Ben internetim olmadigi zamanlar girdim hic birseyini okudugumu gordun mu dedim. Buraya kadar hersey normal tartisirken iste agiz dalasi yaparken bana sen benim kocamla mutlulugumu kiskaniyosun ben olsemde sen alsan diye bakiyosun dedi benim basimdan sanki kaynar sular dokuldu ne konustum ne dedim kendimde degildim direk aglamaya basladim sen ne diyosun sen kendindemisin terbiyesiz insan sana hakkimi asla helal etmiyorum o benim abimden ote Canimi yaktin canin yansin insallah Rabbimden bul dedim. Sonra agladigimi gorunce kivirdi ben bizi cekemiyosun demek istedim dedi oyle olsa sizi yanliz birakirmiyim dedi ben daha kotu oldum Annem babam desen bana kiziyor sus diye siz dedim kendinizdemisiniz bana ne diyor duymuyomusunuz dedim tek kelime etmediler ona. Sen benim namusuma iftira attin canimi yaktin bundan sonra asla bende eski sen olamazsin dedim. Enistem geldi zil caldi . Siparis verdikleri Pideden yeme dedi bana yemem zaten merak etme dedim kalktim abdest aldim 3 kez aglamaktan alamadim yatsiyi kildim ama aglamaktan kac kere ust uste kildim zor kildim Allah affetsin Annem kac kere cagirdi kapimi kitledim ses etmedim. Abimde duydu galiba kizdi ona,ses etmedi enistem var diye oda oturup yemedi yemek. Ben enistemi hep abim bildim. Yaninda pijama ile dahi duramam. Kapaliyim o gelince cemberliyse esarbim dahi duzeltirim gunahtir bilirim. Kisa kollu isem o gelince uzerime eve girmeden ceket takar otururum ablamda gulerdi bana ne olacak diye... Ben onlar kavgali iken cok aralarini duzelttim. Benim tek istedigim hayirli bir yuva kurmak duasi ve cabasi iken.. Bu iftira cok agrima gitti.. Ustelik anne ve babamin yaninda.. Herbirine kizginim kirginim cigerime ates attilar yaniyor. Kac saattir agliyorum kizlar.. Insan kardesine boyle muamele gosterirmi.. Nisan attim ben devamli basina kakarmi koca bulamadin diye.. Yada gelen gorucuyu benden once o istemez bilmiyorum. O kadar yiprandim ki amaci nedir bilmiyorum. Bunla asla ovunmem ben aciz bi kulum ama Allahtan cok korkan cok iman eden bi kulum iffetimle yasiyorum yasiyorsam.. Nasil yaparim dusuncesi bile beni kuytulara surukler.. Bunun vebalini o nasil odeyecek.. Amacim ablamin arkasindan burada giybet yapmk degil lutfen objektif yorum ve tavsiyelerinize ihtiyacim var ben onu Allaha havale ettim zaten.. Bir de dualariniza.. Tesekkur ederim
Belki bu yorumu yaptığım için kızacaksın ama ben olsam bidaha yüzüne bakmam öyle abla olmaz olsun abla dediğin öylemi olur sırdaş olur dost olur anne olur herşey olur ablan çok kıskanç biriymiş canım ama annen ve babanın tepki vermemesine üzüldüm en azından onlar bi şeyler söyleselerdi belliki çok kurılmışsın ama odana kapanma annenede babanada tepkini göster:KK34:

:110:Eniştende bi şey demedimi canım ablanın böyle söylemesinde bi şey olabilir enişten bi şey söylemiş olabilirmi acaba
Canim yok enistemin birseyden haberi yokki.. Hala daha yok.. Enistem o kadar saf sakin bi insanki.. O zaten duysa ablama cok kizar.. Insallah duyar. Annem simdi soylediklerinden gunduzki,pisman konusmaya calisiyor ama bir daha asla bu muameleye musaade etmeyecegim. Mesafe olacak.

Canim yok enistemin birseyden haberi yokki.. Hala daha yok.. Enistem o kadar saf sakin bi insanki.. O zaten duysa ablama cok kizar.. Insallah duyar. Annem simdi soylediklerinden gunduzki,pisman konusmaya calisiyor ama bir daha asla bu muameleye musaade etmeyecegim. Mesafe olacak.
Senin gibi bir kızım olmasını çok isterdim benimde kızım var senın gibi ona senin gibi bir kardeş can dost arkadaş olsaydı ne kadar güzel olurdu seni çok sevdim canım Rabbimin sevdiği kullardan olursun inşallah canım amin:KK36:

Senin gibi bir kızım olmasını çok isterdim benimde kızım var senın gibi ona senin gibi bir kardeş can dost arkadaş olsaydı ne kadar güzel olurdu seni çok sevdim canım Rabbimin sevdiği kullardan olursun inşallah canım amin:KK36:
Canimsin... Allah razi olsun ebeden.. Ne guzel olurdu sahi... Dunyada boyle sizin gibi iyi insanlarda varmis. Ben raziyim Rabbimde sizden razi olsun. Tertemiz iffetli hayalı imanlı size layik bir evlat olsun. Rabbim Hz. Adem a.s.v. ile Hz. Havva Annemizin muhammed-i muhabbetini esinizle araniza katsin insallah. Rabbim gonlunuzdeki muradinizi hasil eylesin. Iyiki varsiniz Cok tesekkur ederim.. Bu arada Babam geldi mutfaga sarildi bana banada mi kussun dedi bende soyledim kirildigim noktayi.. Gerisini babama birakicam o halledecek insallah. Hicbisey elbet eskisi gibi olmayacak ama Ablama guzel bi ders olacak.. Annem annedir iyi de dese kotude.. Allah herbirine cumlemize hidayet versin insallah.

Kanit diye birsey soz konusu dahi olamaz.. Ikinci abim o benim. Hep bana benim mutlulugumu kiskaniyorsun diyor. Nisan atmis olabilirim hepimizin basinda ama neden kiskanayim ablam o benim onun cani yansa benimde yanar..
Aklin varsa görüsmegi kes yarin öbur günfe kocamla iliskin var der

Amin canım Allahım senden razı olsun güzel duaların senin içinde geçerli olsun inşallah eğer sesini çıkatrmamış olsaydın bu olaylara yinede maruz bırakacaktı aplan bazen tepkini senin yaptığın gibi zamanında göstermek gerekiyor bundan sonrası onların vicdanlarına kalmış

Insanin Allaha en yakin oldugu ani yasiyorsun beddua etme secdede rabbimle dertles inancli insansinneyazikki kardesin bir anda hayatindan cikaramazsin ama mesafe koyup tavrini hissettirebilirsin.unutma kim olursa olsun seni uzmesine izin verirsen uzer , izin verme .

Bu muhabbetin ağız burun kıvırarak işaret çakılarak söylenmesi bile iffetsizce inşaallah ustunu kapatmaz annen olacakla baban..kusura bakma ama hamile olmasam yeminle ağzımı çok pis bozardım.

kimi insanlar sinirlenince karşıdaki kişiyi bozmak için iğrenç miğrenç ayıklamadan her lafı eder. ablanın her zamanki huyu böyleyse ciddiye almamanı öneririm. konuşma tabii ama özür dilerse kabul et

İçimden gelerek samimi olarak şunu söyleyeyim canım
ABLAN MUTLU DEĞİL!
bu yüzdende atışıyorlar sen aralarını yaptığında sanırım enişten bak kardeşin mantıklı ya da farklı seni takdir eden sözler söyleyince ablan komplekse girmiş olabilir
Ve inanıyorum ki karşına çok mutlu olacağın biri çıkacak ve kıskanacak olan ablan olacak
Karşılık verme hatta selamdan başka muhabbetin olmasın ablanla
Şu olaydan birde şanslısın ki ablandan dost kardeş sırdaş olmayacağını anlamış ol hiçbir zaman derdini sevincini paylaşma ve duyurma bu ona yeter...merak içinde kalıp kendini yesin
Bu abla ağzının ortasına okkalı bir tokadı yemeyi hak etmiş ama sen asil davranmışın
İnsanın en büyük düşmanını anası doğururmuş bunu unutma !
Fark etmeni nasip eden Allah'a yat kalk şükür et
Annenlerde hatalı o da ayrı bir mevzu
Mesafeni koy çok üzüldüm ne yazık ki var böyle kişiler

Evlen kurtul mantığını hala anlayabilmiş değilim, sırf bu nedenle evlenirse kocası bin beterini yaparsa napsın peki, tövbe tövbe

Evlen kurtul mantığını hala anlayabilmiş değilim, sırf bu nedenle evlenirse kocası bin beterini yaparsa napsın peki, tövbe tövbe

Ben zorlami evlen diyorum sevmediginemi git diyorumda bukadar sinirleniyorsunuz kiza kendini ortaliga atmi dedim.. aile kiymet bilmiyorsa kiymetini bilen sana huzur veren birinin yaninda ol dedim ! sanki hic evlenmicek.. bu gibi bir konuda bile ailesi ablasina ses etmiyorsa hicde onlarin yaninda durmasina gerek yok aileden gelen darbe en kötüsü insALLAH mutlu huzurlu bir yuvan olur sana imrenerek bakarlar
Fatimatuzzehra Fatimatuzzehra

Back
X