• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ablamin bana iftirasi canimi yakti kavurdu...

Telefonunuzuda bu yuzden karıstırmış demekki .. Rahatsz olacagı bırsey olmadıgından emınmısınız. Hoş ne olursa olsun abla kardesın bole olması ne cırkın,,sıze yapılan hıc dogru degıl aılenızdr bnce cok ayıp etmış
Hangi lugata sigdirsam kendimi bilmiyorum ama suna Acikca yemin edebilirim. Allaha yemin olsun ki.. Asla ve asla aklimin ucundan dahi gecmedi gecemez.. Ayrica oyle enistemle mesajlasan konusan biride degilim kiz sohbet grubumuz var whatsappta o kadar.. Ablami anami babami gectim Allahtan korkarim o benim abimden ote.. Ama ablam rahatsiz buna bugun kanaat getirdim. Annem babamsa zaten bugun anladim ne olduklarini Ana babamdir basim ustune ama bundan sonra mesafe koyacagim hepsiyle

Ablan büyük terbiyesizlik yapmış , kıskançlığı gözlerini karartmış maalesef . Ailene de şaşırdım ve kızdım kusura bakma nasıl sessiz kalabildiler ve ablan nasıl onların yanında böyle çirkin konuşabildi ? Bir süre hepsine soğuk ol . Ablandan da mümkün olduğunca uzak dur , bu sözlerin telafisi çok zor . Sakin eğilme ve yokmuş gibi davran .
Telefonunda eniştenle herhangi bir yazışma varmıydı ya da ne bileyim nasıl kayitli telinde ? Böyle bir şeyin bahanesi olamaz ne oldu da dilinin , kalbinin ayarı kaçtı , Allah ıslah etsin .

Bu arada nişan atmak kötü bir şey değil , hayırlı değilmiş olmamış , herkesin başına gelebilir .

Ablanız iğrenç bir insanmış kusura bakmayın hatta iğrencin de ötesinde ağzından çıkanı kulağı duymuyormuş...insan kardeşi ile eşini nasıl yakıştırır ya hem de herkesin içnde... benim de kız kardeşim var ona böyle bir şey diyeceim düşünemiyorum bile her halde ömür boyu bir daha görüşülmez kan çıkar büyük rezillik olur....ağzı lağım çukuru olmuş resmen.
Ablanız sizi kıskanıyor sizin iyi olmanızı istemiyor. Hoşuna gitmiştir hani siz nişanı attınız diye bile. O evli ya kendini sizden üstün görüyordur tamamen kıskançlık ve de kompleks bakın egosunu tatmin ediyor ama iğrenççç bir insan.
Telefonunuzu karıştırması da bence o yüzden birini buldunuz mu diye merak ediyor. Olur da onun kocasından iyi birini bulursunuz diye ödü kopuyordur....
Bir daha sakın konuşmayın evdeki herkese surat asın sakın muhatap olmayın ablanızla da eniştenizle de tek kelime bundan sonra. Bu lafı yemeyin sakın...Ne zaman ki özür diler ondan sonra konuşun o da mesafeli. Ablanız sonuçta diyemeyeceim ben kardeşin kardeşe ettiğini kimse etmiyor bu devirde namus meselesi bu şakası bile çok iğrenç. :KK43::KK43::KK43:

Ben olsam heralde birdaha abla demezdim ama senin nasil bir yol izleyecegini bilemem. Ailende bi garip.. Enisten ilede muhattabi kes bence belki o birsey demistir ablana olabilirmi?
Bilmiyorum ki.. Ama sanmam enistemle hicbir samimiyetimiz yokki.. Yani enistemde olsa aile icindedr olsa abimden otede saysam illaki bir mesafe var arada..

Hiç uzulmeyin. Ablaniz çok cahilce konuşmuş.
Sanirim bu kadar rahat ve yuzsusce böyle bisey demesi annenize ve babaniza bel bağlıyor onlardan yüz bulmuş.
Hiç bir kadına heleki bi ablaya bu şekilde konuşmak yakışmaz.
Eminimki sizin çok guzel bi kalbiniz var.
Allah ablanizi ıslah etsin.

Ablanız iğrenç bir insanmış kusura bakmayın hatta iğrencin de ötesinde ağzından çıkanı kulağı duymuyormuş...insan kardeşi ile eşini nasıl yakıştırır ya hem de herkesin içnde... benim de kız kardeşim var ona böyle bir şey diyeceim düşünemiyorum bile her halde ömür boyu bir daha görüşülmez kan çıkar büyük rezillik olur....ağzı lağım çukuru olmuş resmen.
Ablanız sizi kıskanıyor sizin iyi olmanızı istemiyor. Hoşuna gitmiştir hani siz nişanı attınız diye bile. O evli ya kendini sizden üstün görüyordur tamamen kıskançlık ve de kompleks bakın egosunu tatmin ediyor ama iğrenççç bir insan.
Telefonunuzu karıştırması da bence o yüzden birini buldunuz mu diye merak ediyor. Olur da onun kocasından iyi birini bulursunuz diye ödü kopuyordur....
Bir daha sakın konuşmayın evdeki herkese surat asın sakın muhatap olmayın ablanızla da eniştenizle de tek kelime bundan sonra. Bu lafı yemeyin sakın...Ne zaman ki özür diler ondan sonra konuşun o da mesafeli. Ablanız sonuçta diyemeyeceim ben kardeşin kardeşe ettiğini kimse etmiyor bu devirde namus meselesi bu şakası bile çok iğrenç. :KK43::KK43::KK43:
Degilmi ikimizde babasiz buyuduk sonradan babamizi gorduk ettik.. Can parcasi olacagiz birbirimizin ne demek yakistirmak.. Canim cok yandi nisani attigimda bu kadar yanmamisti belkide.. Dunya basima yikildi sanki... Kafam davul gibi oldu kusura bakmayin daha fazla yazamiyorum cok halsizim... Rabbime havale ettim bundan sonrasi zaten oyle olacak.. Sizin kardesiniz cok sansli sizin gibi bi ablasi oldugu icin.. Malesef ablam beni hic kardes gibi gormedi

Ya yqnlis anlama ama acaba esinin bi ilgisini falan mi sezdi
Tabi bu durumda da sana bir sey soyleyemez ama
Neden yaptigi kismini sorguluyorum suan

Ablani gercekten cok kötü birisi allah hidayet versin...üzülme bosver sen seni biliyosun allah biliyor....araya buyuk buyuk buz kutleleri ör meraba merabadan ote gitme en iyisi

Maalesef kardeşler arasında bu ben evlendim sen evde kaldın muhabbeti çok oluyor.Koca bulunca bir yerleri göğe eriyor.

Ablamda olmıştu bu bize havalar civalar aman şu da aman bu da beni seven var sizi yok diye...ben de evlendim hiç öyle kafaya ulaşamadım yapı meselesi biraz da. 1 kez bile yapmadım böyle bir şeyi. Kardeşim var isterim ki çok daha iyileri ile evlensin en iyi yerlerde yaşasın çok mutlu olsun inş. Bu beni çok mutlu eder kötü olmasını asla istemem. Ama ablam hep kıyaslar niyeyse, kocam bana evlenme teklifi ettiğinde tek taş pırlanta almıştı, parmağımda gördü hemen bu gerçek mi diye alıp incelemiş gerçek diye..ben gerçek pırlanta olup olmadığını bilmiyordum hatta imitasyon sanıyordum...sonra kavga etmiş eşi ile çünkü onunki imitasyonmuş...Bunlar oluyor maalesef ama öyle ileri derecede bir iftira boyutu olmadı....

Belki sen bilmeden o birsey dusunmustur olabilirmi? Yada ablanla bi sorunun varmiydi
Canim ablam benle cok ugrasir evlilik mevzusunda aramizdaki tek sorun bu.. Ablam dusunmuski zaten boyle soyledi bugun ama ben hayatta enistemin bunu dusundugunu sanmiyorum. Ihtimal bile vermek istemiyorum. Ihtimali bile benim canimi yakiyor.

Belki esi arada senin bu iyimser halini övdügü oluyordurda böylece ablanda cekemiyor sana iftira atiyor.. cok cirkin bir durum.. ALLAH korusun böyle birsey hissetmis olsa bile ablan anne babanin yaninda böyle sey denirmi.. sirf burdan karakteri belli oluyor, ALLAH hidayete erdirsin.. sende sakin yumusama bu öyle böyle bir laf degil .. kardesler arasinda olabilcek en kötü olay esine bakildigini düsünmesi .. yazik..

Canim ablam benle cok ugrasir evlilik mevzusunda aramizdaki tek sorun bu.. Ablam dusunmuski zaten boyle soyledi bugun ama ben hayatta enistemin bunu dusundugunu sanmiyorum. Ihtimal bile vermek istemiyorum. Ihtimali bile benim canimi yakiyor.
Allah yardimcin olsunnn canim zor bi durum ablam bana oyle birsey deseydi ne yapardim tahmin bile etmek istemiyorum.. ama uzme kendini allahindan bulsun seninde dedigin gibi

Ablan büyük terbiyesizlik yapmış , kıskançlığı gözlerini karartmış maalesef . Ailene de şaşırdım ve kızdım kusura bakma nasıl sessiz kalabildiler ve ablan nasıl onların yanında böyle çirkin konuşabildi ? Bir süre hepsine soğuk ol . Ablandan da mümkün olduğunca uzak dur , bu sözlerin telafisi çok zor . Sakin eğilme ve yokmuş gibi davran .
Telefonunda eniştenle herhangi bir yazışma varmıydı ya da ne bileyim nasıl kayitli telinde ? Böyle bir şeyin bahanesi olamaz ne oldu da dilinin , kalbinin ayarı kaçtı , Allah ıslah etsin .

Bu arada nişan atmak kötü bir şey değil , hayırlı değilmiş olmamış , herkesin başına gelebilir .
Yok canim ben enistemle hic mesajlasmadim yada arayip konusmayiz. Devamli ablamlarla ic ice oldugumuzdan sanirim hic gerek duymadim. Duymamda.. Duracagim yeri bilirim.. Ihtimal bile vermem veremem boyle birseye.. Aklimin ucuna gelmeyen sey bugun basima geldi en cokta ona canim yandi.. Allah kalpleri en iyisi ile bilendir.. Sabredicem ama boyun egmicem.. Aynen oyle hepimizin basinda Allah razi olsun.. Insallah hayirlisi ile karsilastirsin

Benim de aklıma bu geldi belki de eniştesi iyi niyetle övmüş falan olabilir ablası da kıskanç biriyse böyle laf etmiştir ama çok çirkin ya valla ben ciddi söylüyorum bunu duysam silerim ömür boyu da konuşmam özür dilese de ancak selam boyutunda olur bir daha abla kardeş olmam....çok üzüldüm bu konuya gerçekten de....
Evli bir ablam bekar bir kardeşim var ben de evliyim ve duruma empati yapamadım ne tepki verilse az, çeker vurur bile insan. :(

Estagfurullah.. Gercekten kendimi nasil ifade edecegim suan bilmiyorum ama oyle ilgi falan yok asla olamazda cunku abimden otede olsa illaki enistedir mesafe var.. Aksamdan aksama gorusuruz gelirler bize o kadar..

Estagfurullah.. Gercekten kendimi nasil ifade edecegim suan bilmiyorum ama oyle ilgi falan yok asla olamazda cunku abimden otede olsa illaki enistedir mesafe var.. Aksamdan aksama gorusuruz gelirler bize o kadar..
Yanlış anlama canim senlw ilgili bir durim degil karsi tsraf icin dedim bunu bilemeyiz k i

Benim de aklıma bu geldi belki de eniştesi iyi niyetle övmüş falan olabilir ablası da kıskanç biriyse böyle laf etmiştir ama çok çirkin ya valla ben ciddi söylüyorum bunu duysam silerim ömür boyu da konuşmam özür dilese de ancak selam boyutunda olur bir daha abla kardeş olmam....çok üzüldüm bu konuya gerçekten de....
Evli bir ablam bekar bir kardeşim var ben de evliyim ve duruma empati yapamadım ne tepki verilse az, çeker vurur bile insan. :KK43:
Bilmiyorum ki iclerini.. Kemiklerim batiyor oturamiyorum yatamiyorum o kadar icime islediki anlatamam benim gunahim ne hadi bir kaniti olsa Allah gostermesin. Ben buraya konu dahi acacak yuzum olmaz. Burayi bile gectim. Allahtan korkarim ne demek bunlar... Bilmiyorum ki.. Cok canim yaniyor

Back
X