Ablanız iğrenç bir insanmış kusura bakmayın hatta iğrencin de ötesinde ağzından çıkanı kulağı duymuyormuş...insan kardeşi ile eşini nasıl yakıştırır ya hem de herkesin içnde... benim de kız kardeşim var ona böyle bir şey diyeceim düşünemiyorum bile her halde ömür boyu bir daha görüşülmez kan çıkar büyük rezillik olur....ağzı lağım çukuru olmuş resmen.
Ablanız sizi kıskanıyor sizin iyi olmanızı istemiyor. Hoşuna gitmiştir hani siz nişanı attınız diye bile. O evli ya kendini sizden üstün görüyordur tamamen kıskançlık ve de kompleks bakın egosunu tatmin ediyor ama iğrenççç bir insan.
Telefonunuzu karıştırması da bence o yüzden birini buldunuz mu diye merak ediyor. Olur da onun kocasından iyi birini bulursunuz diye ödü kopuyordur....
Bir daha sakın konuşmayın evdeki herkese surat asın sakın muhatap olmayın ablanızla da eniştenizle de tek kelime bundan sonra. Bu lafı yemeyin sakın...Ne zaman ki özür diler ondan sonra konuşun o da mesafeli. Ablanız sonuçta diyemeyeceim ben kardeşin kardeşe ettiğini kimse etmiyor bu devirde namus meselesi bu şakası bile çok iğrenç.