Ablamın bana karşı tavrı

Mathilda50

Hayat Güzeldir
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
504
212
83
Merhaba kızlar sorun ablam.Ben 19 yaşındayım o 33 yaşında.Küçükken beni o kadar severdi ki her isteğimi yapardı öpücüklere boğardı.Amaben büyüdükçe benden uzaklaştı yaptığım hiç bir şeyi beğenmemeye sürekli beni eleştirmeye başladı.Ben biraz kiloluyum ve şuan diyet yapıyorum baya bi kilo verdim ve benim bu durumumla o kadar dalga geçiyo ki..Daha bu sabah dediklerini aynen yazıyorum "Ben senden 14 yaş büyüğüm ama ben sana göre daha çıtırım senin şu haline bak" o kadar kilo verdim beni destekleyeceği yere şunu dedi " Ya sen hiç kilo vermemişsin şu bacaklarına bak çok kalın" ya bi abla kardeşini cesaretlendireceği yerde niye yerer? Sürekli ben daha güzelim ben daha şöyleyim böyleyim.Yüzümde biraz çil var günde en az 3 kere çillerimle dalga geçer.Bazen beraber otururken yüzüme uzun uzun bakıp iğneleyici Bi şekilde güler.Sadece fiziksel olarak da değil her yönden..Kitaplığıma bakıyo "ayy dünyanın en gereksiz kitaplarını toplamışsın" geçen gün dediği şey :"annem seninle gurur duyuyo çünkü hem insanlarla rahat konuşuyosun(kendi tam Bi asosyal misafir gelince başka Odaya kaçar) hem de dekolte giyosun"ya bu nasıl Bi laf ayrıca dekolte giyen bi kızda değilim eğilince gögsüm görünüyomuş onun için bu lafları.Bir de bana bakışları o kadar aşağılayıcı ki anlatamam bana pislikmişim gibi bakıyor.Ya ablamla biraz konuşsam sonunda bağıra bağıra ağlayasım geliyo ben bu kıza ne yaptım normal ablalar kardeşlerini korurlar,cesaretlendirirler,överler beni ablam tam tersi nasıl bi ablam var ya artık şaştım kaldım.İlişkimiz 3 yıldır bu şekilde.O benim kalbimi kırdıkça bende onunkini kırıyorum ama içim acıyo Bi yandan da kendime yediremiyorum.Ablamın bana karşı tavrı niye böyle olabilir ve bu şekilde davrandıkça ben ne yapmalıyım sizce?

Sevgilisi var mi ablanin?
İşi var mi?
Arkadaş çevresi nasıl?

Neden dikenlerini çıkardığını anlamaya çalışıyorum.

Merhaba kızlar sorun ablam.Ben 19 yaşındayım o 33 yaşında.Küçükken beni o kadar severdi ki her isteğimi yapardı öpücüklere boğardı.Amaben büyüdükçe benden uzaklaştı yaptığım hiç bir şeyi beğenmemeye sürekli beni eleştirmeye başladı.Ben biraz kiloluyum ve şuan diyet yapıyorum baya bi kilo verdim ve benim bu durumumla o kadar dalga geçiyo ki..Daha bu sabah dediklerini aynen yazıyorum "Ben senden 14 yaş büyüğüm ama ben sana göre daha çıtırım senin şu haline bak" o kadar kilo verdim beni destekleyeceği yere şunu dedi " Ya sen hiç kilo vermemişsin şu bacaklarına bak çok kalın" ya bi abla kardeşini cesaretlendireceği yerde niye yerer? Sürekli ben daha güzelim ben daha şöyleyim böyleyim.Yüzümde biraz çil var günde en az 3 kere çillerimle dalga geçer.Bazen beraber otururken yüzüme uzun uzun bakıp iğneleyici Bi şekilde güler.Sadece fiziksel olarak da değil her yönden..Kitaplığıma bakıyo "ayy dünyanın en gereksiz kitaplarını toplamışsın" geçen gün dediği şey :"annem seninle gurur duyuyo çünkü hem insanlarla rahat konuşuyosun(kendi tam Bi asosyal misafir gelince başka Odaya kaçar) hem de dekolte giyosun"ya bu nasıl Bi laf ayrıca dekolte giyen bi kızda değilim eğilince gögsüm görünüyomuş onun için bu lafları.Bir de bana bakışları o kadar aşağılayıcı ki anlatamam bana pislikmişim gibi bakıyor.Ya ablamla biraz konuşsam sonunda bağıra bağıra ağlayasım geliyo ben bu kıza ne yaptım normal ablalar kardeşlerini korurlar,cesaretlendirirler,överler beni ablam tam tersi nasıl bi ablam var ya artık şaştım kaldım.İlişkimiz 3 yıldır bu şekilde.O benim kalbimi kırdıkça bende onunkini kırıyorum ama içim acıyo Bi yandan da kendime yediremiyorum.Ablamın bana karşı tavrı niye böyle olabilir ve bu şekilde davrandıkça ben ne yapmalıyım sizce?

Sen büyüdükçe kıskanmaya başlamış. Kendine rakip olarak görüyor seni.
Değiştiremezsin, takmamaya çalış.

Ablan evlensin yada kendine meşgale bulsun bu ne böyle ya ! " he tamam he sen qüzelsin sen çıtırsın "
Kendını begenmış

böyle konular gördükçe yüreğim parçalanıyo. keşke bi kardeşim olsaydı :(
ablana çok sinir oldum isterse depresyonun dibini görsün neden senden çıkartıyo?
o da senin yaşından geçti o da genç oldu, yaşayamadığı bir şey değil ki.
neden senin en güzel yaşlarını kirletiyo?
"canımdan kanımdan olan insan böle düşünüyorsa dışarıdakiler kim bilir neler der, bundan sonra yorumlarını kendine sakla ben çillerimle, soba borusu bacaklarımla, senin beğenmediğin her şeyimle mutluyum" de her seferinde, zamanla pes edecektir.
Seni yıpratmaya çalışıyor buna izin verme.

böyle konular gördükçe yüreğim parçalanıyo. keşke bi kardeşim olsaydı :KK43:
ablana çok sinir oldum isterse depresyonun dibini görsün neden senden çıkartıyo?
o da senin yaşından geçti o da genç oldu, yaşayamadığı bir şey değil ki.
neden senin en güzel yaşlarını kirletiyo?
"canımdan kanımdan olan insan böle düşünüyorsa dışarıdakiler kim bilir neler der, bundan sonra yorumlarını kendine sakla ben çillerimle, soba borusu bacaklarımla, senin beğenmediğin her şeyimle mutluyum" de her seferinde, zamanla pes edecektir.
Seni yıpratmaya çalışıyor buna izin verme.
O kadar üzülüyorum ki ya çok farklı bi ilişkimiz olabilirdi ama ben 20 gün sonra yüzünü görmeyeceğim biraz daha dayanıyım diye düşünüyorum şu duruma bak.

Kesinlikle çok kiskaniyor. 3 yılda serpilip güzel bir genç kadın olmuşsun; o ise gittikçe yaşlanıyor ve acısını senden çıkarıyor. Olay bu.

Uzak durulasi abla modeli. Bu modelden bende de vardi. Yazilacak cok sey var da ben yazmamayi tercih ediyorum.

Ben bazi sebeplerden uzak dur(a)madim. Hayatimda yaptigim tek yanlis budur. Sen uzak dur, kendini kurtar. Ciddiyim.

Son düzenleme:
Yani ben de bir ablayım.
Ben de kardeşimin kimi zaman sürdüğü ojesiyle alay ederim.
Kimi zaman kitaplarına" Ööf bunlar ne yaaa " derim ama
Güler geçeriz sonra

Pislik gibi bakmak, kıskanmak falan .:/
Ne diyeyim bilemedim, üzüldüm ya .
Boşver takma sen .

Belki ablan sadece patavatsızdır ? Olamaz mı ?

ailen ne diyor? onların sana ilgisi nasıl?
Annemgilin yanında asla bana kötü davranmıyor zaten hep yalnızken psikolojimi bozmak için elinden geleni yapıyor.Anneme anlattım o da bana hak verdi.Ama şu sıralar biraz zor günlerden geçiyor ablam annemde pek üstüne gitme dedi ben de ne yapacağımı şaşırdım

Ablan artık bekar bir kadın sanıyorum ki
Bu durum onda hasar yaratmış olabilir.
Yani herkes ayrılığı kolay atlatacak diye bir şey yok.
O yüzden öyle davranıyordur, evet can sıkıcı
edit: Ayy evliymiş
Günde 3 sefer çillerinle dalga geçecek kadar nasıl görüşüyorsunuz yahu

Ablan artık bekar bir kadın sanıyorum ki
Bu durum onda hasar yaratmış olabilir.
Yani herkes ayrılığı kolay atlatacak diye bir şey yok.
O yüzden öyle davranıyordur, evet can sıkıcı
edit: Ayy evliymiş
Günde 3 sefer çillerinle dalga geçecek kadar nasıl görüşüyorsunuz yahu
Ablamgil tatilde şuan onun için bizde kalıyorlar okullar açılınca bende gidicem onlarda gidecek ama resmen tatilimi zehir etti bana.Bi de şuan yaşadıkları zor şeyler(kocasıyla alakalı değil) ama bu durum 3 senedir böyle yani yeni olan Bi şey değil

Annemgilin yanında asla bana kötü davranmıyor zaten hep yalnızken psikolojimi bozmak için elinden geleni yapıyor.Anneme anlattım o da bana hak verdi.Ama şu sıralar biraz zor günlerden geçiyor ablam annemde pek üstüne gitme dedi ben de ne yapacağımı şaşırdım
Sizden çıkartıyor demek ki. Evet ablacım öyle/hı hı ben de öyle düşünmüştüm/kesinlikle çillerim horoz çili gibi/vallahi bacaklarım çok kalın içine dert olmasın diye dalgaya vur, abim de bazen gıcıklığına takılır he der geçerim. Napayım onun yüzünden psikolojimi mi bozayım yani :)

Back
X