ablamin benimle derdini anlamiyorum

zaten hiç guvenmiyorum ona, ben isterdim ki ablama herseyi anlatayim derdimi anlatayim isterdim ama bu tersi cikti, cokta dedikodu eder benim hic sevmedigim sey.

benimde sevgilim oldu ama ablama rahatlıkla anlattım yani o şüphelenmişti böle bi durum mu var die sordu bende anlattım ve anneme tek kelime sölemedi..hiçbi zamanda gündeme getirmedi..bak benim annemde sevgili olaylarına çok karşıdır ama eğer böle bi durum içinde olsaydım ben gider anneme anlatır ve kurtulurdum onun tehditlerine pabuç bırakmazdım..annen en fazla biraz kızar yani nolcak senden duyması inan cok daha iyi

Hhahahaha biz asla sizin kadar kibar olamayiz, burda dogmus buyumus birisi olarak. Valla ablam az degil, onun yaptiklarini anlatsam ama ben obu hic tehdit etmiyorum o onun hayati beni ilgilendirmez diye dusunuyorum. Bazende diyor bu komsunun evi ne guzel orda yasamak ister insan dediginde ben icten icten cildiriyorum, komsu dedigi an hic beni ilgilendirmiyormus gibi yapiyorum.

bilemiyorum simdi, yinede korkuyorum annemde babama der diye. Su an ailenin en akillisi gibi duruyorum yani onlar shok olur.

Hayır kibarlıkla alakası yok öyle konuşanlar kaba demedim, genelde sizde öyle -yorum yerine -yom yaygınlaşmış. ondan dedim kaba değil yani. Boşver koz olarak kullanmasına izin verme bu konuyu. Ne güzel okuyormuşsun okuluna odaklan başarılı ol, ablana da sakın sırrını verme derim.

Yok yok ben anladim zaten burda herkes öyle konusuyor.
Zaten o benden sir almak için can atiyor. Ama bilemiyorum artik ablami sevmiyorum, o öyle yaptikca nefret ediyorum. Normalmi?

Yok yok ben anladim zaten burda herkes öyle konusuyor.
Zaten o benden sir almak için can atiyor. Ama bilemiyorum artik ablami sevmiyorum, o öyle yaptikca nefret ediyorum. Normalmi?

Her kardeş bir olmuyor ne yazık ki. Ben de abimle öyleyim. Hayatta kimsenin yapmayacağı kötülükleri abimden görmüşümdür mesela. Herkes aynı olmuyor mesela. Bence sen de çok haşır neşir olma, belki ablan da bir dönemden geçiyordur sonradan düzelir sana karşı bilemeyiz

Ablam herzaman böyle, beni begenmez sen kilolusun ben boyleyim sen buna benziyon sen kisasin der. Abla demiyorum mesela ismini soyluyorum çunku o bana hicbir zaman abla olmadi diye dusunuyorum.

Ablam herzaman böyle, beni begenmez sen kilolusun ben boyleyim sen buna benziyon sen kisasin der. Abla demiyorum mesela ismini soyluyorum çunku o bana hicbir zaman abla olmadi diye dusunuyorum.

Heh bak benim abim de bunun 3 üst versiyonu 3 yıldır onunla iletişime girip de ettiğim kelime sayısı onu geçmez. Anlattığın gibi bir büyüklüğünü de görmedim. Hayatımdan soyutladım onu tamamen sana da tavsiye ederim

Aynen hiç birseyini görmedim, kendimi ondan daha olgun hissediyorum. Bana böyle davranmasi beni çok üzüyor. Hele beni yargilamasi, bana olumsuz yere karismasi ve herkese komsu soyle komsunun evi süper, komsu gile niye gitmiyoruz falan filan, sizce niye böyle yapiyor olabilir?

Seni zor durumda bırakmak, korkutmak istiyor. O komşu diyince senin acaba anneme söyleyecek mi diye paniklemen onun hoşuna gidiyor.

Olabilir, hersey ondan beklenir. Geçen kizdirmistim ya sizi, gerçekten çok düsündüm onu unutamiyorum ama bekliyecem olurda ayrilir hayat bu ozaman ne yapabilirim?

Ayrılırlarsa onu o zaman düşünürsün Ama birkaç yıl sonra şu halini hatırlayıp güleceksin çünkü gelip geçiyor inan ki. Sen bir diyetisyene git güzelce istediğin kiloya gel sonra özgüvenin yerine gelir fıstık gibi olursun iyice

Haklisin gerçekten aslinda çok güzel bir kizim ama astim haplari yuzunden kilo aldim simdide veremiyorum. Su an tatildeyiz elimden geleni yapicam zayiflamak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…