- 8 Aralık 2012
- 10.610
- 6.974
- 248
- Konu Sahibi beautygirl16
-
Seni seviyorum kız ben :)) ay ne güzel dertlerin var tadini çıkar :)
Malesef kardesler arasında boyle tartismalar atişmalar oluyor bende yasadim cok ama bu kadar masum degilfi ablam beni kiskaniyordu kendi agziylada söyledi zaten ahhh yasadiklarimi anlatsam benim ablam bir melekmiş der ellerini opersin belliki hafifden cekememezlik olmuş aranizsa duzelit insallah sabrer
bitch'in anlami oruspu.
Ben oruspuluk ne yaptim bilmiyorum?
Biz bilioz. Bi önceki konunu oku, öğrenrsn
Ne alakasi var? Ben oruspuluk hiçbir sey yapmadim! Birde bana terbiyesiz diyorlar, terbiyesiz olan asil sensin!
Noluyo ya mubarek günde kim kime ediyor bu kufuru çok ayip
Ne alakasi var? Ben oruspuluk hiçbir sey yapmadim! Birde bana terbiyesiz diyorlar, terbiyesiz olan asil sensin!
Kim diyo canım mesajlara baktım bulamadım nickini söyle kibleyelim .....Aynen bana açik açik oruspu diyor.
Aynen bana açik açik oruspu diyor.
He sna o lafın anlamı olan sözü de söleyen benim dimi? Tee Allahım yaaaa yaşın küçük ama bi o kadar da ruhun hasta senin. Rabbim şifa versin ne diyim.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kim diyo canım mesajlara baktım bulamadım nickini söyle kibleyelim .....
Konu sahibi! Sana bunu söleyen ablanmış, aç o yazdıklarını oku sonra da kendine gel.
Senin yasin büyük bikere senin dememen lazim! Senin ruhun hasta! Ilk oruspu de sonra rabbim de, kendini akilli birsey sanma.
Tabiki hoş değil kadın kadına boyle diyosa ooooo erkekler neler demezAlenen değil ama laf dolandırılarak da olsa o kastedilmiş, ablası konu sahibine o... demiş o da ben o....luk ne yaptım demiş bir üye de biz biliyoruz önceki konuna bak tarzı şeyler yazmış. 5. sayfadaki mesajları bir oku anlarsın tolinBen kibledim siz de kibleyin bu tarz laf sokmalar hiç hoş değil
Evet tatlım sen küçüksün, sen iyisin, sen bilirsin hep hep hep...
Mapusta neyse cezam çekerim, yapcak bişi yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?