ablamin benimle derdini anlamiyorum

ben liseye giderken ablam çantamı karıştırmış ve erkek arkadaşımın yazdığı mektupları bulup okumuştu bir de anneme göstermişti nasıl kötü olmuştum sonra ne oldu ben ablama düşman oldum hiç sevmem kendisini her fırsatta laf sokar kavga ederim bir kaşık suda boğasım geliyor o kadar kinlendim. arada bir karışıyor yine ama saygısızlık yapıyorum ve cevabını veriyorum korkum yok ondan istediğini desin neyseki biriyle sadece böyle geride 3 tane daha ablam var onlar iyi sende korkma gerekirse annene sen söyle olanları gıcık şeylerr

Malesef kardesler arasında boyle tartismalar atişmalar oluyor bende yasadim cok ama bu kadar masum degilfi ablam beni kiskaniyordu kendi agziylada söyledi zaten ahhh yasadiklarimi anlatsam benim ablam bir melekmiş der ellerini opersin belliki hafifden cekememezlik olmuş aranizsa duzelit insallah sabrer

ben hep diyorum niye böylevyapiyorsun ben senin düsmaninmiyim ama herzaman yine aynisi oluyor.

Ne alakasi var? Ben oruspuluk hiçbir sey yapmadim! Birde bana terbiyesiz diyorlar, terbiyesiz olan asil sensin!

He sna o lafın anlamı olan sözü de söleyen benim dimi? Tee Allahım yaaaa yaşın küçük ama bi o kadar da ruhun hasta senin. Rabbim şifa versin ne diyim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Senin yasin büyük bikere senin dememen lazim! Senin ruhun hasta! Ilk oruspu de sonra rabbim de, kendini akilli birsey sanma.

Kim diyo canım mesajlara baktım bulamadım nickini söyle kibleyelim .....

Alenen değil ama laf dolandırılarak da olsa o kastedilmiş, ablası konu sahibine o... demiş o da ben o....luk ne yaptım demiş bir üye de biz biliyoruz önceki konuna bak tarzı şeyler yazmış. 5. sayfadaki mesajları bir oku anlarsın tolin Ben kibledim siz de kibleyin bu tarz laf sokmalar hiç hoş değil

Konu sahibi! Sana bunu söleyen ablanmış, aç o yazdıklarını oku sonra da kendine gel.

Zaten ablam dedim, ama sonra dediydim ki o.... ben ne yaptim? Sende yazmissin, biz biliyoz onceki konunu oku diye? Ben kucugum diye anlamadimmi saniyorsun?

Son düzenleyen: Moderatör:
Senin yasin büyük bikere senin dememen lazim! Senin ruhun hasta! Ilk oruspu de sonra rabbim de, kendini akilli birsey sanma.

Evet tatlım sen küçüksün, sen iyisin, sen bilirsin hep hep hep...
Mapusta neyse cezam çekerim, yapcak bişi yok :)

Tabiki hoş değil kadın kadına boyle diyosa ooooo erkekler neler demez

Evet tatlım sen küçüksün, sen iyisin, sen bilirsin hep hep hep...
Mapusta neyse cezam çekerim, yapcak bişi yok :)

Ben herseye bilirim demedim ama siz buyuksunuz diye herseyi biliyorsunuzda demiyorum cunku sen beni o... biliyormusun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ablanızın annene söylese yeri vardı evet daha 16 yaşındasın hoşlandığın çocukla sahte hesap alıp yazışıyosun o nasıl birşeyse yani hoşlanıyorsan diyalog kurarsın seni tanımasını sağlarsın o konuştuğu kişinin seb olduğunu bile bilmiyor ne konuşuyorsunuz seni görmek istemiyor mu daha 16 yaşında bir de yüksek yapıyorum diyorsun uğraştığın şeylere bak o senin ablan bu sürtüşmeler normal abartmayın kimse dörtl dörtlük anlaşamıyor.

Benimde erkek kardesim boyleydi kucukken.dicem de dicem hizmetcisi olarak kullaniyodu.yine bir gun imalarda bulunurken yeter ya dedim beni tehdit ediyo her seferinde yok onu soylerim bunu soylerim diyo dedimm..birinden hoslaniyosun dicem diyo dedim..babam bir bagirdi kardesime sanane sana mi kaldi tehdit ediyosun diye..:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…