Aminn. O da bana ne yapacağım diye soruyor bende ne diyecegimibilemiyorum cooook çoook zor ;(Gerçekten çok zor bi durum. Ne desem bilemedim. Allah hayırlı kapılar açsın
Demez olurmuyum hergün diyorum o da 4 çocuğa aynı anda bakmak kolay mi kızım bende sonrasında çok pişman oluyorum ama durmuyorlar diyo .. yigenlerimin gerçekten psikolojoleri çok bozuk o konuda haklı inanın 2dakika yerlerinde oturmazlar ağızlarında hep bir küfür .. Ama bu tabikide dayağı gerektirmez!Napacaksiniz ablanizin ve yegenlerinizin elinden tutup yaninda olacaksiniz adam ise yaramazmis zaten olan yine cocuklara oluyor.lutfen annenize soyleyin cocuklara el kaldirmasin.
Bende evliyim bizde kal diyorum ama asla kabul etmiyor yalvarıyorum olmuyor. Her anneme gittiğimde elime ne kadar geçerse maddi yardımda bulunuyorum . Bu haftada çocukları pedegoga götürmeyi dusunuyorumPeki siz bu konuda nerdesiniz nasil bir yardim yapiyorsunuz zor durumda olan ablaniza ve yegenlerinize
Babası vefat etti yazmıştım bir tek annesi var ama o kadının da gücü yetmiyor malesef çok denedi ama yatmıyorKocasının bir ailesi yok mu tedavi edilsin gerekirse hastanede yatsın. Uyuşturu Allahım düşmanımın başına vermesin berbat bir şey.
Bence ablanız eşini hastaneye yatmaya ikna olana kadar gitmesin. Gerçi bana kalırsa hiç dönmesin ama belliki dönecek zaten.
Bilmiyorum esin nasil bir insan ablanizi ve yegeninizi yaniniza alsaniz biraz siz de kalsaBende evliyim bizde kal diyorum ama asla kabul etmiyor yalvarıyorum olmuyor. Her anneme gittiğimde elime ne kadar geçerse maddi yardımda bulunuyorum . Bu haftada çocukları pedegoga götürmeyi dusunuyorum
Tabikide . Ve inanın babasının annesini nasıl dövdüğünü babasininhangi zikkimlari ictiginin hepsini tek tek biliyorlarO cocuklarin da bir sucu yok bence o kotu sozleri eminimki babalari annesini doverken ogrenmislerdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?