Ablamın Çaresizligi...

• Konu Sahibi Konu Sahibi nrmsa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çocuklara siz neden bakmıyorsunuz?

En akıllıcası bu.

Bakın ablanızın asla geri dönmesini söylemeyin ve bu durumun geçici olduğunu aklınızdan çıkarmadan bi kaç sabredip kendine bi ev tutsun inanin Allah öyle bi yarsım ediyor ki siz bile şasarsınız lütfen geri dönmesin aynı şehirde olsak ben bile bakarım kuzulara

Ablanizin o eve donmesi en kotu tercih. Diğer ablaniz cocuklari icin baska alternatif dusunebilir. Siz calisiyormusunuz? Calismiyorsaniz haftanın iki gunu siz ilgilenebilirsiniz. Kendine duzen kurana kadar bu sekilde destek olabilirsiniz. Ama siddet ve uyuşturu cu olan bir evde buyumelerinden iyidir. Kendi de calissin. Asgaru ucretle bile gecinir. Biraz tutumlu olarak cok guzel buyutur cocuklari.8

*En büyük derdi ise kocası olacaksahis .. Aslında ablami çok seviyor her özel gününü hatırlar suprizler yapar gezdirir ama..

sövüp dövüyor halaa aslında çok seviyor diye başlamayın cümleye allah askına süpriz yapsa ne yapmasa nee adam olsun aile babası olsun önce. uyuşturucu bagımlısıysa oncelikle tedavi olsun bu şekilde ablanızada cocuklarınada cok zarar verir gerisini cok okumadım bile.

Konu sahibi bile boyle dusunuyorsa demek ki ablasi da boyle dusunuyor. Dovdu ama elinde cicekle geldi

Konu sahibi bile boyle dusunuyorsa demek ki ablasi da boyle dusunuyor. Dovdu ama elinde cicekle geldi
yaniii bunları yasaması normal ozaman ablasınında. anlamıyorum bunu ya ve cok sinirleniyorum okuyunca herif bagımlı dovup asagılıyo ama cicek getirip ıvır zıvır bişeyler yapıp nasıl gönlünü alıyor ve kadın nasıl affediyorr cidden benim kafam basmıyor bu duruma eşim sesini yükseltse bile ben delleniyorum

Ablanızı davet etmeniz iyi niyetli ama yanlış bir çözüm doğru olan çalışmıyorsanız çocuklara sizin bakmanız yok çalışıyorsanız da bi bakıcı tutup onun parasını ödemek olmalı
Ailenizin evinde sizin düzenli maddi yardımınızla boşanıp yeni bir düzen kurana kadar yapılabilecek bu
Allah yardımcınız olsun dönmesi için ablanızı yüreklendirmeyin lütfen ama adam tedavi olmaya başlarsa iş değişir

Ablanız ıcın cok uzuldum
Sıddet var esı bagımlı cocuklar guvensız ve saglıksız ortamda ablanız ayakları ustunde durup esınıde tedavıye ıkna etmeli
Insan kaybetmek en kolayı kazanmak gerek esı tedavı olur ortam hatta sehır degısırse bazı seyler duzelebılır aılenız de tam destek vermeli

Bu kadin guc destek moral bekliyor biz yanindayiz kizim ablam demenizi bekliyor anneniz cocuklarini azarlar el kaldirirsa ablaniz tabi siginti hisseder ben olsam bende oyle dusunurum el birligiyle sahip cikin gittigi gun eminim bir dayak daha yer yazik gunah cocuklara bunun vebali alabilecek misiniz

Hayır çalışmıyorum ama annemle benimevim uzak . Ve çocuklarda hem annesini hem babasını görmezse psikolojik olarak daha çok etkilenebilir. Bende kaldılar tabi 2 gün . Ama hergün alıp akşama geri bırakma gibi imkanımız evler uzak olduğu için malesef yok

Bilmeden konuşuyorsunuz hemen açıklama yapayım. Annem babam dünya iyileridir bakın her zaman kavga eder babam annem hep ağlar üzülür ve ağızlarından düşmeyen tek kelime 'kızım gitme yanındayız biz'olur. Ama maddi sıkıntılar ve bir anda 4 çocuğa birden bakmak anneminde psikolojisini bozmuş bulunmakta.. Ve inanindover sonrada kendisi aglar dediğim gibi onunda psikolojisi bozuldu artık ,...

Ablaniz kendini ve çocuklarını gecindirebilecegi bi is bulmaya cabalasin. Ayrı eve çıksın. Zor bu eminim ki ama yapacak bi şey yok malesef

Off yine kendine bir cümle seçip akıllı görünme çabalarında bir insan :) hayır hanımefendi ben orada bazı iyi yonlerinide belirtmek istedim . Bu adam doğuştan uyuşturucu bağımlısı değil sonradan oldu yani önceden çok iyi bir insandi . Belki bunları görüp evliliklerinin kurtarılma şansı olabilir diye yazdım. Ablam çiçekle hiç barışmadı zaten normal hayatında kavga olmadan yaptığı şeyler o .. neyse siz bakın bakalim daha kendiniziakilli göstereceğiniz cümleler yazmismiyin BUYRUN :)

Bir akıllı hanımefendi daha. Bunca insan ne demek istediğimi anlamadı da bi siz doğru olanı anladiginizimi düşünüyorsunuz acaba ?,Ben kavga olmadan normal hayatında çiçekler falan alırdı dedim ama siz konuyu çok yanlış anladınız.. neyse daha fazla uzatmayayim yine siz ustunzekanizda biseyi yanlış anlarsınız . Bunca sıkıntım varken sizin gibi insanlarla ugrasamam

Boşver her yoruma cevap vermek zorunda hissetme kendini yarayanı al değerlendir yaramayanı ego tatmini yapanı görmezden gel sen fedakar ve akıllı bi kadınsın belliki burda hertürlü insan olduğunu gözönünde bulundur
Umarım ablan ve tüm ailen için en hayırlısı olur
Annene de sevgiler
Çocuklarına bakamayız sadece sen gel diyen aileler varken bu psikolojik yükün altında ezilmesi çok doğal Allah bu imtahandan sizleri yüzakıyla çıkarsın diye dua edeceğim.

Son önerim de şu 3 kız kardeş paralarınızı birleştirip bakıcı tutarsanız anneniz nefes alır 4 yeğene de bakılmış olur ablanız sığıntı hissetmez sizin ev düzeniniz bozulmaz ablanız boşanıp nafaka vs alıp düzenini oturtuncaya kadar en iyi çözüm bu gibi görünüyor

Allah razı olsun sizden cook teşekkür ederim lütfen dualarinizi eksik etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…