Allah yardımcısı olsun. Diğer ablanız bi süre çocukları başkasına baktırsa kayınvalidesine falan. Yada siz bakın biraz çocuklar toparlanana kadar olmaz mı?Tabikide . Ve inanın babasının annesini nasıl dövdüğünü babasininhangi zikkimlari ictiginin hepsini tek tek biliyorlar
Canlarim yazik vallahi yazik cok uzuldum kosup ziplayip parklarda oynayacaklarina buyuklerin ne pisliklerine sahit oluyorlar anneleri her ne kadar zor olsa da yavrularina sarilsin sevsin oksasin opsun geceleri sarilarak uyusun onlarla sevgi degil sevgisizlik insanlari kotu bir insan yapar.Tabikide . Ve inanın babasının annesini nasıl dövdüğünü babasininhangi zikkimlari ictiginin hepsini tek tek biliyorlar
İnanın bana eşim hergün yalvarıyor abla gel gidelim bizde kal diye ama anlamın daha çok zoruna gidiyor galiba kabul etmiyor aslaBilmiyorum esin nasil bir insan ablanizi ve yegeninizi yaniniza alsaniz biraz siz de kalsa
Allah razi olsun esindende senden de hic fazlalik olur mu ablan cok yanlis dusunuyor kardesimize gitmiycez de kime gitcez gerekirse zorla goturun hayir abla dinlemiyorum geleceksin bizimle gibi emrivaki yapin.İnanın bana eşim hergün yalvarıyor abla gel gidelim bizde kal diye ama anlamın daha çok zoruna gidiyor galiba kabul etmiyor aslaben unutsam bile eşim hep hatırlatır para falan vermeyi hatta. İnanın bana onlar mutlu olsun diye hergün neredeyse anne lere gidiyoruz . Ama yok hissediyorum kendilerini hep bir fazlalikmis gibi görüyorlar.
Su an çalışıyor ya ondan hatta hiç gelmez . Tek emrivaki olsa yalvarıyorum ama olmaz diyor.galiba bu aralar eşine dönmek istiyor gibi aslında istemek değilde ona göre mecburiyettenAllah razi olsun esindende senden de hic fazlalik olur mu ablan cok yanlis dusunuyor kardesimize gitmiycez de kime gitcez gerekirse zorla goturun hayir abla dinlemiyorum geleceksin bizimle gibi emrivaki yapin.
Zor bir durum.Cnm bak o uyuşturucu bağımlısıdan değil baba koca bile olmaz ne yazık ki.Ablan ilk iş olarak boşanma davasını açsın.Ne güzel çalışabiliyor işe girmesi çok iyi olmuş tebrik ederim..Annenin de çocukları dövmeye başlaması tabi ki hoş değil ama sanırım artık çocuk bakmaktan çıldırmış olabilir kadın.Ablan dava sonuçlanana kadar annende kalsın boşanır boşanmazda kendine ait eve çıksa çocukları kreşe falan verse olma
Aynen öyle aslında annem melek gibi bir kadin ama hem yokluk hemde aynı anda 4cocuga bakmak zorluyor onuZor bir durum.Cnm bak o uyuşturucu bağımlısıdan değil baba koca bile olmaz ne yazık ki.Ablan ilk iş olarak boşanma davasını açsın.Ne güzel çalışabiliyor işe girmesi çok iyi olmuş tebrik ederim..Annenin de çocukları dövmeye başlaması tabi ki hoş değil ama sanırım artık çocuk bakmaktan çıldırmış olabilir kadın.Ablan dava sonuçlanana kadar annende kalsın boşanır boşanmazda kendine ait eve çıksa çocukları kreşe falan verse olmaz mı?Başka bir eve çıkmasına annem ve babam izin vermez çok uzulurler hemde o kocası bişey yapar diye de çok korkarlar .
Su an daha çok yeni 1hafta oldu. İnanın kararını tam bi verse ona göre elimden geldiği kadar hayatını güzelleştirmek için herseyi yaparım. Ama kafası çok karışık . Herzaman kavga ederler di ama ilk defa ise girdi ve daha 1hafta olmuşken aslında kararlıydı ama ailemin evindeki olumsuzluklar yine o adama itiyor onu mecburen . Ve ne yazıkki hala o pisliği seviyorEvet aslında bağımlı biri olduğu için ablana tekken zarar verebilir.Ama ablan mahkemeye başvurup onun uyuşturucu kullandığını ve korkutuğunu belirtirse yanına bile yaklaşamaz birde boşanınca tazminatta alır.Annen bakamıyorsa çocukları kreşe verse iş çıkışı alsa ablan olmaz mı cnm.
Ya böyle bir adamı sevmek için çıldırmış olmak gerekiyor.Kendine yazık edecek hele çocuklara daha çok...Su an daha çok yeni 1hafta oldu. İnanın kararını tam bi verse ona göre elimden geldiği kadar hayatını güzelleştirmek için herseyi yaparım. Ama kafası çok karışık . Herzaman kavga ederler di ama ilk defa ise girdi ve daha 1hafta olmuşken aslında kararlıydı ama ailemin evindeki olumsuzluklar yine o adama itiyor onu mecburen . Ve ne yazıkki hala o pisliği seviyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?