Kompleskleri yoktur ama gurur kirici bir laf.... kufur zaten affedilmez. Ama diyorki kufur etse bu kadar uzulmezdim.Kufur etse tamam da cahil lafina bu kadar taktiysa demek kompleksleri var
Ozur dilese unutucak ama ozur dilemiyor. Ablam moralim bozuk kardesimde kalicam demis. Evi terk etme yokDüşüncesizce söylemiştir. Özür dilerse uzatmasın bence ablan. Ne konular okuyoruz burada kadınların ne or..luğu kalıyor ne si...gitmesi. Hoş bir laf değil, yanlış ama abartıp evden gidecek kadar da değil bana göre.
Hic gulecegim yoktu . Walla cok haklusiniz. Ben de olsam cok laf soylerdim ama ablam cok kirilganNe bileyim bana o kadar kirilacak pek bisey goremedim. Kocam bana cahil dese ben de ona ; sen sanki filozofsun derdim
Ozur dilese unutucak ama ozur dilemiyor. Ablam moralim bozuk kardesimde kalicam demis. Evi terk etme yok
O kadar herseyi takarsa o evlilik yurumez... Kucuk seyleri buyutmemek lazim :)Hic gulecegim yoktu . Walla cok haklusiniz. Ben de olsam cok laf soylerdim ama ablam cok kirilgan
Peki ablanız bu söze kırıldığına dair bir şey söylemiş mi? Kasıtlı mı özür dilemiyor enişte? Niye inat ediyor k
O laftan sonra ortalik buz kesmis sonra konusmamaya baslamislar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?