ablamin derdi

altop

Guru
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2014
1.072
545
333
Ankara
Arkadaslar ablam ev hanimi esi kidemli memur . Yuksek lisanasli iyi derece de isi var. Bu gune kadar hic sorun olmamisti. Cok mutavazi durust guvenilir bir adamdir. Ablamla gecenlerde kavga etmisler. Birbirlerini laf saymislar. Ablamda rahat durmaz kavga sirasinda egzina ne gelirse soyler. Enistemde sus allahin cahili demis. Ablam cok sinirlenmis ve olayi cok buyutmus. Simdi konusmuyorlar hafta sonu bizde kaldi eve gitmedi. Bende cok uzatmamasi icin bisey olmaz kavga esnasinda demistir diye sakinlestirmeye calistim . Acaba yanlismi yapiyorum .

kavga esnasında söylenmiştir,olmamalı belki ama olmuş işte.Yanlış değil yaptığınız,ben de olsam öyle yapardım

valla kavgada kimse kimseye canim cicim demiyor.illaki agizdan kotu sozler cikiyor.is hayatina atilmasakta egitimimizi gittigi yeree kadar almamiz lazim.sonra boyle incitiliriz

evlenmeden önce enişteniz beynini komşuya bırakmış heralde diyelimki cahil başta oxfort mezunu olarakmı biliyodu ne acayip tipler var ben olsam çok pis koyardım lafı biyerede gitmezdim o gitsin

Okumak cahilligi alir esseklik baki kalir die bosuna dememisler yuksek lisansli ama ne oldgu ortada enistenin

Tamam kavga halidir ama yine de çok onur ve gurur kırıcı bir söz sarfetmiş ablanızın kocası.Ben olsam teselli etmek için ben de öyle derdim ama bu eniştenizin hödüklük yapmadığını göstermiyor neticede.Ablanız barışmayı hemen kabul etmezse anlarım.

Sagolun arkadaslar. Ablam 2 yillik univ. Okumustur. Calusiyordu iyi bir isi vardi. Cocugu biraz problemli oldugu icin isi den ayrilmak zorunda kaldi. Cok incimis kirilmis. Eniste hoduk desem degildir. Cok saygili davranir ablama. Ama hodukluk etmis iste ...

Düşüncesizce söylemiştir. Özür dilerse uzatmasın bence ablan. Ne konular okuyoruz burada kadınların ne or..luğu kalıyor ne si...gitmesi. Hoş bir laf değil, yanlış ama abartıp evden gidecek kadar da değil bana göre.

Ozur dilese unutucak ama ozur dilemiyor. Ablam moralim bozuk kardesimde kalicam demis. Evi terk etme yok

Ozur dilese unutucak ama ozur dilemiyor. Ablam moralim bozuk kardesimde kalicam demis. Evi terk etme yok

Peki ablanız bu söze kırıldığına dair bir şey söylemiş mi? Kasıtlı mı özür dilemiyor enişte? Niye inat ediyor ki?

Cahil olmak okumamış olmak değil ki, ne insanlar gördüm ben okul okumamış kendini geliştirmiş, nerede ne konuşacağını nerede ne yapacağını bilen...
Ablanızın kompleksi var belli ki bu mevzuda.. Enişteniz büyük ayıp etmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…