ablamin derdi

Aslinda banada

Ablanız ağzına geleni saydıysa enişte de sadece bunu söylediyse ablanız haksız. Ama tabii saymak var saymak var. Ağır, zoruna gidecek birşeyler söylediyse can yakmak için söylemiştir enişte. Bence biraz trip atsın sonra barışsınlar. Üç günlük dünya, geçen gün eşini kaybeden bir üyenin konusunu okudum gerçekten çok boş yere kavga - küslük oluyor.

Kavga esnasinda neler neler soyluyoruz..
Kimse canim cicimli , kavga etmiyor malesef.
Sen dogru olani yapiyosun , baska ne yapilabilirki zaten.
Barisirlar yakinda meraklanma.

Ben en çok bu kırmızı cümleye takıldım. Orda cidden ağzına ne geldiyse söylediyse orda söylediklerinden yola çıkarak enişteniz böyle bir şey demiş olabilir? Acaba enişte de bir şeylere kırılmış olabilir mi?
Bence adama burda saydırmadan önce ne için kavga etmişler ve cahil lafı geçene kadar ablanız neler demiş bunlar da önemli.

istediğini söyleyen, istemediğini işitir durumu olmuş ablanızın ki.. karşılıklı hakaret edilmiş neden özür bekliyor ki?

Ablaniz da agzina geleni soylemeseymis o zaman yani.
Erkek birsey deyince hoduk, pis, kaka. E agzina geleni soyleyen kadin ne oluyor? Hem neymis o "agzina gelenler" ben de onu merak ettim.
Bu kisilerin birbirlerinden altta kalir yanlari yok. Karsilikli yapilmis hersey. Kadin orta yolu bulmaya calisip da hakaret yeseydi anlardim, ama istedigini sayan biri istemedigini isitince de sasirmayacak.

ev hanimi oldugundan degil de, agzina geleni saydigindan demistr belki..

Kavgada insanlar birbirlerinin zayif noktalarini bulup ordan vurmaya kalp kirmaya calisir sinirle. Evet yanlis bir laf soylenmis. Bir ozur gerekiyor. Ama abartmaya luzum yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…